Jump to content

Recommended Posts

Ja powiedziałem, że w tym roku nie chcę dostać nic materialnego i jeżeli ktoś mi coś takiego wręczy, to się obrażę.
I dostałem to co chciałem, mogłem spędzić święta z rodziną i przyjaciółmi, wspólnie, to było dla mnie najważniejsze.
A ja wręczyłem każdej bliskiej osobie jakieś wspólne zdjęcie, nowsze lub starsze, z życzeniami  i datą na odwrocie.
To moim zdaniem najlepsze co mogłem dać i dostać. ;) 

A u nas na Mikołaja mówi się Wuja Plejsu :kekw:

Skarpetki, kosmetyki, ciepłe dresy, parę miłych gadżetów i uwiecznionych wspomnień ?

Jeżeli chodzi o mój region i tam gdzie bywam to święty Mikołaj, ale w moim towarzystwie po prostu wręczamy sobie prezenty, a śpiewkę o Mikołaju etc. zostawiamy dla pociech ^^

Gwiazdka rozdaje prezenty pod choinką.

Dostałem dodatek do gry planszowej pt "GREAT WESTERN TRAIL – KOLEJ NA PÓŁNOC", Karty podarunkowe do sklepów, oraz najważniejsze, wędzone mięso :)) 
Tak stary jestem, więc cieszę się ze wszystkiego.

W moich "regionach" prezenty przynosci Dziadek Mroz (pozostalosc po ZSSR) i nie 24-go, a akurat w noc z 31.12 na 1.01 :) Nie lubie mowic co dostalem, jak rowniez wlasciwie dostawac prezenty, poniewaz wole je robic osobiscie, i w tym roku akurat poza materialnymi prezentami udalo nam sie z malzonka wyprodukowac kilka litrow likieru truskawkowego, ktory rozdalismy calej rodzinie w ladnych butelkach :) I do tego konfiturka z czosnku w oliwie z ostra papryczka :)

• 2 weeks later...
  •  0la changed the title to Co dostałeś pod choinkę i... - Pytanie dnia 28/12/20
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...