Jump to content

Recommended Posts

Hej. 

Przychodzę tu do Was z pytaniem odnośnie jednego gracza, już za poprzedniej kadencji miałem to napisać, ale wyleciało mi z głowy. 

Pytanie brzmi, co robimy z tym nieszczęsnym X, z gościem nie ma kontaktu, gra jak jakieś zombie. Tak naprawdę nikt nie wie nawet, jakiej on jest narodowości. 

Nie byłoby problemu, gdyby on nie łamał regulaminu, tylko sobie grał.  Niemniej jednak on stale kampi niezależnie od drużyny, problem jest gdy robi to będąc TT, bo on na respie potrafi 2 minuty przesiedzieć. W CT jest sprawa podobna, bo przy położonej bombie można go spotkać głównie w trupie. 

Nie wiem sam, żadne kicki, slapy i bany nie dają żadnego efektu. Naprawdę ten gracz jest po prostu o inteligencji bota na easy, a jego obecność nie pozostaje niezauważona, więc powinniśmy to przedyskutować. Na pytanie czy komuś szkodzi  - owszem, skargi na niego to codzienność 

Pytanie, czy i co z nim zrobić?

Pozdrawiam, zielony.

Proszę o wypowiedź głównie adminów.

@czapka.png Nie Jestem Normalny

@czapka.png Destiny ;]

@czapka.png o.-

@czapka.png Roland

@czapka.png PhotoKris

Edited by zielony10
https://1shot2kill.pl/topic/53573-problem-z-graczem-co-z-tym-zrobi%C4%87/

Podaj mi proszę jego sid, ewentualnie link do któregoś z banów.

Jeżeli chodzi o kampienie to tak naprawdę nie ma co dużo działać w takiej sprawie, po prostu trzeba owego gracza banować i stopniowo zwiększać kary, jeżeli nie ma rezultatów.

46 minut temu, Czarna. napisał:

Podaj mi proszę jego sid, ewentualnie link do któregoś z banów.

Jeżeli chodzi o kampienie to tak naprawdę nie ma co dużo działać w takiej sprawie, po prostu trzeba owego gracza banować i stopniowo zwiększać kary, jeżeli nie ma rezultatów.

@czapka.png Czarna. kwestia kampienia to jest nic, bo od tego się zaczyna. Później wychodzą z tego cele i tak dalej.. Teraz już i tak daję po 30 min, ale to nie daje efektów. On przez te 30 minut próbuje się wbić na serwer z 10 razy. 

SID: STEAM_1:0:1425240374

Wydaje mi się że kiedyś miał inny, każdy raczej wie, że jest lekko 'dziwny' i mało kto dawał mu bana. Niemniej jednak już mnie to powoli irytuje, bo gość jest totalnie bez kontaktu, a notorycznie łamie regulamin i zawsze Cię denerwuje jak ten sam gość N-ty raz zabija Cię w dolnym trupie lub na respie CT zza skrzynki.

To się powtarza nagminnie odkąd gram u Was na serwerze, dlatego sądzę, że należy poruszyć tą kwestię. 

Ja bym z nim nic nie robił, to pewnie jakiś dzieciak, nie jest toksyczny ani nic. Jedyne co złego to kiedy jest 31 osób bloknie slota na chwilkę, ale zaraz dostanie kicka, albo bana za cele :D . Ostatnio nie mamy za często sytuacji, kiedy na serwerze jest 31/32 więc dałbym sobie z nim spokój :) .

Mi nie przeszkadza, nic nigdy nie pisze, nie mówi, czasami się zdarzy że zamuli z celami ale po upomnieniu rusza do paki (przynajmniej w moim przypadku). Wyciąganie poważniejszych konsekwencji moim zdaniem jest zbędne, chłop się uczy grać to niech się uczy ^^

Na sidzie, który podesłał @ zielony10 widnieje 5 banów, z czego 4 są za resp. Ciężko to nazwać recydywą czy jakąś poważną szkodliwością dla serwera. Po prostu banujcie go jak każdego, jeżeli zajdzie taka potrzeba, a gdy nazbiera mu się kilka banów za to samo, po prostu przedłużajcie kary - to oczywiście w granicach rozsądku (np. zamiast 30 min, dacie 1-3h), nie chcę zobaczyć bana na tydzień za resp czy nie wykonywanie celów :D.

Nie ma sensu tracić graczy bo czasem sobie przykampią czy też po prostu nie ogarniają do końca gierki, a dla Was zgładzenie/wykickowanie/zbanowanie takiego osobnika to kilka sekund roboty ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...