Jump to content

Skarga na graczy Nakurwiacz i Wykurwiacz -nabijanie lvl.

Go to solution Solved by selfie,

Recommended Posts

Twój nick / Your nick: Sh0ken

Nick gracza, na którego jest skarga / Nick of the player on whom the complaint is made: Nakurwiacz . Wykurwiacz ,Krystian

Dokładny czas zdarzenia / The exact time of the event: IP / STEAM_ID (cała linijka z amx_ip / whole line with amx_ip): kilka map z nocy , przejrzałem około 2-3 map 1 wrzuciłem w już skardze 

Opis / Description: gracze ewidentnie nabijają lvl , osobiscie Nakurwiacz STEAM_1:0:1595066275  , Wykurwiacz 

STEAM_1:0:339338273

dostali odemnie 24 

Dowody / Evidence:pare mapek , mogę rozpisać jeśli będzie taka potrzeba aczkolwiek Wam @czapka.png d0naciak @czapka.png Czarna. @czapka.png selfie będzie łatwiej to przeszukać 

piszę bardziej informacyjnie o tej dwójce ( nie wiem czemu ale mam z tyłu głowy że nawet nie powinienem ich banować tylko zostawiaćto Wam ) ale że jest okres świąteczny to sam im dałem bana , a wam czerwoni zostawiam dalszą decyzję czy przedłużycie oraz reset lvl, monet 

Sory ze piszę post, ale nie dziwi was fakt, że na serwerze są gracze o nickach nakurwiacz i wykurwiacz? Nieraz widziałem jak są tylko we dwóch na serwerze, co już jest podstawą do wysuwania pewnych wniosków. Swoją drogą te nicki są wulgarne i powinni je zmienić :D Warto się przyjrzeć sprawie. Ja tego nie zrobię bo lubię zajmować się tylko takimi chwastami pokroju storma.

Edited by Guest
11 minut temu, KAKAROT napisał:

Sory ze piszę post, ale nie dziwi was fakt, że na serwerze są gracze o nickach nakurwiacz i wykurwiacz? Nieraz widziałem jak są tylko we dwóch na serwerze, co już jest podstawą do wysuwania pewnych wniosków. Swoją drogą te nicki są wulgarne i powinni je zmienić :D Warto się przyjrzeć sprawie. Ja tego nie zrobię bo lubię zajmować się tylko takimi chwastami pokroju storma.

nick jest wulgarny ale jak gdzieś było pod którymś postem ustalone , jeśli nie obraża to nikogo to nieczepiamy się za szczególnie , przyjrzeć przyjrzałem się co nie było to trudne ( o 12 w nocy miali po 400 i 300 fragów ) o 11 rano mieli po 1600 , mapka która podesłałem nie mam pojęcia czy zerowni oglądali to było typowe nabijanie , nawet już nie pokroju @ STORM , bo w momencie jak im klepnąłem bany to wywaliło z 6 innych nicków xdd więc lecieli na grubo 

co do przyglądania się to już ktoś wyższy musi decydować dalej co z tym zrobić , najlepiej by było zanim im sie skończą te 24 

Takie jawne nabijanie leveli i topki nie powinno mieć absolutnie miejsca, a skoro jest to udowodnione to trzeba ich jakoś ukarać, bo zostawić tego bez reakcji nie można. Według mnie najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie zresetowanie im dotychczasowych postępów w grze od początku resetu przy tym nie banując ich, bo umówmy się potrzeba graczy żeby serwer się rozkręcał ;)

czerwoni , usuniecie im lvl ?? czy nwm perm czy zostawicie jak jest ?? polecialy kolejne 24 do Waszej decyzji a że tak powiem decyzji nie ma 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...