Jump to content

[Odrzucona] Propozycja - Plugin antyafk

Recommended Posts

Moja propozycja dodania afk kicka, albo jakiegoś vota, ewentualnie jak ktoś jest afk to po wpisaniu komendy /afk /brb pokazuje graczom kto jest afk. Po wpisaniu komendy zmienia graczowi nick AFK nick gracza. Od 3 dni jak gram bardziej intensywnie widzę, że jest tym problem i dużo jest afk. A adminów mało. To samo sie tyczy ludzi afk na spekcie, tylko sloty blokują. 

https://1shot2kill.pl/topic/53511-odrzucona-propozycja-plugin-antyafk/

4 minuty temu, Donek ツ napisał:

Ja nadal podtrzymuję tak jak wcześniej, czyli zbędne.

Tematy przerabiane niejednokrotnie, a wytłumaczenie, czemu nie jest dodany plugin masz tutaj-> 

Moje zdanie takie same jak i kolegi :)

W dniu 23.12.2020 o 23:12, Bushid0~ napisał:

Myślę, ze ten plugin jest w miarę ok. Bo np ostatnio afk był murzyn od 23 do 10 rano. No to wiecie.. ?

Piszesz, że jest problem z afk'im i spectami, że jakiś koleś był afk od 23 do 10, ale czy Ty albo, któryś z obecnych graczy zgłaszał to komuś: jakiemuś adminowi na priv? na czatboxie? cokolwiek? 
Żeby napisać skargę, powyzywać się na serwerze itd to jeden z drugim macie siłę i odwagę i jakie to z was nie kozaki, ale żeby zgłosić gdzieś/komuś, że są afk'i, blokują sloty, przedłużają rozgrywkę to siedzicie jak myszy pod miotłą. Nikt sam z siebie się nie domysli, że może trzeba wbić bo są afki.  Rozumiem, że w godzinach np 3 w nocy do 6 może być ciężko o admina bo nikt nie jest robotem, każdy potrzebuje snu i ma swoje życie i obowiązki, ale zamiast składać bezsensowne propozycje to np. pozapraszajcie adminów na steam by pisać im priv, lub/a jak  żadnego nie ma wejdzcie na forum i napiszcie na czatboxie coś w stylu "potrzebny admin na dd2#2 - sporo afków/spectow i blokują sloty". Na czatboxie możecie zgłaszać takie rzeczy. Bywa tak, że admin albo ktoś z flagami jest na forum i będzie w stanie zareagować albo przekazać komu trzeba by pomógł.
Podtrzymuję to co mówili przedmówcy - jestem na Nie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...