Jump to content

[Odrzucony] Podanie na admina [D] A[M] I[A] N]

Recommended Posts

Nick w grze: [D]A[M]I[A]N]

Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/[D]A[M]I[A]N]/147.135.197.53:27015/

Steam/Non Steam? (Link do profilu): non steam 

Doświadczenie adminowskie: nigdy nie miałem admina ale myślę że sobie poradzę a każdy od czegoś zaczynał

Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 0

Dlaczego Ty?: chciał bym pomóc w rozwijaniu serwera , jestem jednym z aktywniejszych graczy na serwerze mimo że wiele macie mi do zarzucenia proszę o jedną szanse którą bardzo dobrze wykorzystam 

Kontakt: Discord, serwer, forum

Składka: Tak

Edited by DUDSON
https://1shot2kill.pl/topic/53506-odrzucony-podanie-na-admina-d-am-ia-n/

mimo że z damianem miałem nie raz na pieńku to bądź co bądź umie się przyznać do błędu 

myślę że można dać te 2 tyg okresu próbnego widać że chłopak się nie poddaje

Werdykt: Na tak

Nie jestem pewny czy się nadajesz się na Administratora serwera,

Ale każdy szanse i może zmienić swoje zachowanie,

Moim zdaniem powinieneś napisać podane Styczniu albo w Lutym żeby zmiany twojego zachowanie były bardziej widoczne.

Jestem na Tak 50% Nie 50%

@ Trzy palce poelcam opanować emojce 

co do podania @ DUDSON

sporo ostatnio czytałem tutaj i Twoje wypowiedzi , i jakieś zarzuty 

no z podania nie jestem w stanie wycgiąnąć nic ciekawego , amx 0 szczerze ogarniesz amxmodmenu i juz masz połowe za sobą a to chwilka xd 

ktoś wyżej napisał że przyznajesz się do winy 

pójdę za głosem serducha i dam Ci minimalnie na Tak 

Ja mam bardzo mieszane uczucia co do Ciebie. Z jednej strony jesteś dużo na serwerze i często na discordzie wołasz adminów żeby kogoś ogarnęli, ale z drugiej strony zdarza Ci  się z ludźmi wyzywać, pokampić czy dawać się zabijać jako zombie.

Ja osobiście bym zostawił tą decyzję mańkowi, ja nie jestem ani na tak ani na nie.

Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...