Jump to content

Recommended Posts

Władcy Pierścieni Całą trylogia?a dlaczego? Powód jest prosty ten film jest po prostu ponadczasowy, a i do tego moje dwie ulubione sceny szarża pod Hełmowym Jarem i szarża pod Minas Tirith jak widzę te sceny to aż mnie dreszcz przechodzi?

Wszystkie części Hobbita. Dlaczego? Podoba mi się motyw wędrówki krasnoludów i mnóstwo problemów, które muszą pokonać po drodze. Jest to idealne odzwierciedlenie życia każdego z nas.

Ja jestem w stanie obejrzeć w kółko wszystkie filmy które mi się podobają. :kekw:

Obecność cz. 1 i 2 bym mógł oglądać ciągle. Czemu? Ogólnie lubię horrory, a akurat ten mnie zaciekawił bardzo i zawsze są sceny, których idzie się przerazić i są jakieś trzymające w napięciu akcje. :D

Ja w kółko mógłbym oglądać "Transformers" :D Każdą część znam już prawie na pamięć :P Co mi się podoba w tym filmie? Hmm.. Wszystkie efekty specjalne,  szybka akcja i w miarę dużo dobrego humoru. Nie można oczywiście zapomnieć o muzyce, która w pewnym chwilach trzyma w napięciu.

Trylogię "Władcy Pierścieni" obejrzałem już chyba ponad 50 razy i często do tego wracam.
Znam praktycznie cały scenariusz na pamięć, a mimo to, nie nudzi mi się to ani trochę.
Dla mnie to ponadczasowa produkcja, cała trylogia otrzymała 30 nominacji do Oscara, z których 17 wygrała. To chyba o czymś świadczy :D 

•  0la changed the title to Jaki film jesteś w stanie... - Pytanie dnia 21/12/20
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...