Czarna. Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Witajcie. Idąc za propozycją @ Evi., postanowiliśmy zrealizować konkurs mający na celu wsparcie fundacji podarujwigilie.pl. Fundacja skupia się na zapewnieniu osamotnionym starszym osobom godnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, tj. zapewnienie im wigilijnego posiłku, podarunku oraz towarzystwa wolontariuszy. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółowymi informacjami na ich stronie. Opis i zasady konkursu: Aby wziąć udział w konkursie, konieczne jest wpłacenie dowolnej kwoty (minimalnie 1zł) na fundację podarujwigilie.pl Dowód wpłaty musi zostać wysłany do jednego z Administratorów (@ d0naciak, @ selfie, @ Czarna.) Po dokonaniu wpłaty, Waszym zadaniem będzie napisanie listu do Świętego Mikołaja. Osoby, które zdaniem jurorów wykażą się w swoim liście największą kreatywnością, oryginalnością, estetyką pracy itp., oprócz uśmiechów naszych Seniorów, zgarną również nagrody w postaci: 1. Miejsce Paczka słodyczy o wartości 15£ (około 75zł) Opaska silikonowa z logiem 1shot2kill.pl Sponsor na forum (30 dni) Dowolna usługa na wybranym serwerze (30 dni) 2. Miejsce Sponsor na forum (30 dni) Dowolna usługa na wybranym serwerze (30 dni) 3. Miejsce Donator na forum (15 dni) Dowolna usługa na wybranym serwerze (30 dni) Wasze listy będą oceniać: @ d0naciak @ selfie @ Czarna. Konkurs będzie trwał do 23 Grudnia (włącznie). Zwycięzcy zostaną wyłonieni po świętach. Nagrodę możecie zgarnąć dla siebie lub oddać ją innej osobie! Pokażmy, że mamy gest i wspólnie pomóżmy rozweselić Święta Seniorom! Każda, nawet najmniejsza pomoc ma ogromne znaczenie Delma-chan , Dranzer , Apple Daddy ? and 9 others 8 4 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53429-konkurs-%C5%9Bwi%C4%85teczny-uratujmy-%C5%9Bwi%C4%99ta-seniorom/ Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Cóż chyba jestem jedynym uczestnikiem tego konkursu Powoli wracam do siebie, więc tak pózno przesyłam Wam mój "list do św. Mikołaja". Nie wiem czy o to chodziło, ale łapcie Dowód wpłaty wysłałem do @ Czarna. - tak jak jej pisałem - tak się mizernie czułem, że pomyślałem, że skoro mam np wykorkować to przed odejściem zrobię coś pożytycznego i dobrego dla kogoś PS: Wszystkim życzę WESOŁYCH ŚWIĄT Eff. , Luca199491 , SkeR and 1 other 2 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53429-konkurs-%C5%9Bwi%C4%85teczny-uratujmy-%C5%9Bwi%C4%99ta-seniorom/#findComment-384381 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts