Jump to content

Konkurs świąteczny - pomóżmy seniorom!

Go to solution Solved by Czarna.,

Konkurs świąteczny  

16 members have voted

1. 1. Uratujmy Święta Seniorom

• Jestem ZA
    • Nieee, głupi pomysł

Recommended Posts

Świetny pomysł!
Poprzednim razem nakarmiliśmy wiele głodnych, psich brzuszków, bo akcja cieszyła się wielkim zainteresowaniem.
Ludzie lubią pomagać, tylko trzeba im dać cel i zorganizować akcję.  Sam chętnie rzucę coś od siebie.
Działajcie :D 

W dzisiejszych czasach, gdy tempo życia jest ogromne, a dodatkowo zewsząd wmawiają nam (niekiedy skutecznie), że wśród społeczeństwa panuje okropna znieczulica, najlepszą nagrodą jest ciepło w sercu i duma, że dołożyło się swoją cegiełkę do szlachetnej akcji i komuś pomogło bezinteresownie oraz widok osoby/istoty, której się pomogło. Widok tej szczerze i niespodziewanie wzruszonej osoby, która emanuje wręcz radością i wdzięcznością, wart jest po stokroć więcej niż jakiekolwiek nagrody materialne czy wirtualne, dlatego z chęcią wezmę też udział w tej wspaniałej akcji!! :) 
@Evi. super pomysł i inicjatywa :HYPERSL:
 Udowadniasz tym pomysłem, co pisałem CI na priv, że na sieci brakuję Twojej ręki, umysłu i ducha :)

Zapraszam też innych do wzięcia udziału w akcji. Liczy się każda, nawet drobna/symboliczna pomoc :) Nie bądzmy obojętni - podzielmy się ciepłem :RareChar:

Wooow, bardzo super pomysł. Jeśli chodzi o tą akcję sam ją mocno wspieram. Internet też robi teraz "challenge" z babeczkami i wpłacaniem na ten cel.
Zachęcam do wsparcia wszystkich nie tylko tych, którzy będą chcieli wziąć udział w potencjalnym konkursie!
Super pomysł Evi ^^

Bardzo dobry pomysł! :) Myślę, że znajdą się osoby co chciałyby wesprzeć :) Sam jak mam kilka zł pod ręką to wspieram takie akcje, nie ma co żałować pieniędzy na takie coś :) Dobry uczynek się robi to i Święty Mikołaj lepszy prezent pod choinkę przyniesie :D

20201217_081007.gif

• 3 years later...
Temat został przeniesiony do archiwum! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...