Jump to content

[Przyjęty] Profesorr/Podanie na administrację TS3

Recommended Posts

Imię: Krzysztof

Kontakt: Skontaktować można się ze mną, poprzez Forum jak i Steam.

Twój nick na TS3: Profesorr

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Cały czas jest otwarta rekturacja, więc pomyślałem, że czemu nie. Przydadzą mi się flagi na TeamSpeaku, mamy parę pomysłów jeśli chodzi o redakcję a chciałbym nie być uzależniony od innych administratorów. Co za tym idzie, moja obecność na TeamSpeaku będzie zadowalająca czyli będę mógł równocześnie pomagać użytkownikom i sprawić ich dzień lżejszymi. Oczywiście nie mówię, że chłopaki tego nie robią, po prostu chciałbym dołożyć też swoją cegiełkę. ^^ 

Ile czasu spędzasz na TS3: Aktualnie jest to dla mnie codzienność z drobnymi wyjątkami. Kilka/kilkanaście godzin dziennie.

Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam, przesiaduje tylko na 1s2k . ^^

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Uczciwa 7.

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Byłem administratorem wielokrotnie, nawet na naszym serwerze 1s2k ^^.

Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Jak na użytkownika TeamSpeaka przystało, tak^^.

+ poznałem go lepiej dzięki the voice'owi i mogę śmiało stwierdzić, że jest dojrzałą i pozytywną osobą
+ spełnia wymóg wieku i mutacji
+ na tsie spędza sporo czasu
+ na forum czy na serwerze też licznie pomaga albo stara się pomóc - myślę, że taki sam będzie na tsie
+ doświadczenie ma 
DUŻE TAAAKK!!!

+Forum.

+Doświadczenie. 

+Wiek.

-Staż, po ponownym powrocie: Pierwszy połączony:2020-12-06 00:01:23.

+Aktywność.

Szczerze? Trochę ten staż mnie martwi, ponieważ w momencie napisania podania byłeś zaledwie tydzień na serwerze. :/

No, ale patrząc za i przeciw, oraz dodając fakt, że byłeś adminem (co prawda ponad rok temu, no ale byłeś.XD) głosuje maksymalnie za okresem próbnym.

Powodzenia!  

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...