Jump to content

[Przyjęty] Podanie o admina - zielony10

Recommended Posts

Nick: zielony10

Steam ID: STEAM_0:1:34759935 

Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/zielony10/145.239.16.78:27015/

Doświadczenie z amxx: 7/10

Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Generalnie moje stanowisko przez ostatni tydzień jest takie samo.  Jeśli chodzi o moje spostrzeżenia, zauważyłem że nie ma już tak dużo odpalonych graczy, jak za mojej poprzedniej kadencji. Obecnie głównym problemem są gracze, którzy mylą sobie czystą rozgrywkę dla przyjemności z ligą mistrzów. Ponadto bardzo dużo osób przychodzi po prostu po to, aby poprzeszkadzać czy 'potrollować' innych. Mimo tego, że aktualnie większość graczy 1.6 stanowią już ludzie dorośli, to niestety są nimi tylko ze względu na datę urodzenia i nie sądziłem, że aż tak niektórzy potrafią wykorzystywać brak obecności admina. Moje stanowisko sprzed tygodnia możecie zobaczyć tutaj [KLIK]. Poprawiłem aktywność w dłuższej jednostce czasu. 

Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): TAK

https://1shot2kill.pl/topic/53213-przyj%C4%99ty-podanie-o-admina-zielony10/

Jestem na tak, jak w poprzednim podaniu - posiadał admina i sprawował się dobrze, GT faktycznie poprawione, widać na serwerze, zgłasza "wykroczenia" na u@, nie kojarzę aby sprawiał problemy 

Jeszcze raz TAK :)

PS. Co do graczy i wyzwisk to faktycznie się dzieje jak pisze zielony, po prostu któregoś pięknego dnia się wejdzie, się podsłucha na cichaczu i sie posypie parę jednodniówek bo co niektórzy są normalni tylko w obecności admina i zaskoczę was, zdajemy sobie z tego sprawę ^^

Edited by Destiny ;]

Pisze jeszcze raz bo już nie mogę edytować. Jestem na nie, nie grasz , nie pojawiasz się na serwerze , grasz bardzo mało jak już wejdziesz, jest oczko, jest Kris. Zawsze można napisać na steam. Częściej wbija destiny. Więc popraw lepiej swoją aktywnosc i złóż podanie. 

Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...