Guest Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) Wnoszę o całkowite usunięcie perku betonowe ciało i atutu bloker. Oba te przedmioty psują całą rozgrywkę i tylko irytują graczy. Beton za długo trwa i ktoś dobry lub z wysokim poziomem kończy zawrotnie rundę, takie są realia. Bloker zaś to atut który daje nieśmiertelność wprawionemu graczowi, a nawet i czasem temu słabszemu graczowi. Na swoim przykładzie podam, że autentyczne staty z blokerem to: 120/5, 90/2, 102/3 itp. Jak atut się skończył, znów zacząłem ginąć, a moje kd zaczęło spadać. Sam atut na pewno nie działa poprawnie bo nieraz ktoś dostaje po 5-6 hitów i dalej nie pokazuje obrażeń, a krew się leje jak w ubojni. Na koniec wisienka na torcie.. Połączenie betonu 10s, blokera, swata i gracza top1 na tamten moment, czyli akurat mnie. Przez całą mapę zginąłem zawrotne 0 razy, bo byłem nieśmiertelny, a fragi miałem w okolicach 90. Wniosek? Wy*********ć beton i blokera z serwera bo się kompletnie nie nadają. PS. PROSZĘ MI NIE PISAĆ, ŻE JEST OSOBNY TEMAT OD TEGO I PROSZĘ RÓWNIEŻ NIE ZAMYKAĆ TEMATU BO CHCĘ ABY SIĘ WYPOWIEDZIELI GRACZE. NIE BĘDĘ WRZUCAŁ TEGO DO TEMATU Z PERKAMI I ATUTAMI BO ALBO SOBIE TO OLEJECIE ALBO MOŻE POMYŚLICIE. JAK GRACZE WYRAŻĄ CHĘĆ USUNIĘCIA TEGO, NIE BĘDZIECIE MIELI INNEGO WYJSCIA. DZIĘKUJĘ I ZAPRASZAM DO DYSKUSJI. Edited December 3, 2020 by Guest Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/ Share on other sites More sharing options...
4Everek` #noBiceps Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Zgadzam sie z @ KAKAROTw 100%, bylem na serwerze w tamtych jakze pieknych chwilach, no i nie dosc ze irytuje to odechciewa sie rozgrywki, uciekasz z respa i modlisz sie zeby nie pasc w 10 sekund bo podejmowanie walki z takowym graczem jest po prostu bez sensu. A tymbardziej swiezaki co widza ze gracz jest nie do ubicia, zabija cala druzyne sam nie widza przyszlosci na tym serwerze. Nie mowie tu tylko o kakarocie ale nie raz trafilem na chlopa co mial blokera, 100 leveli mniej a nie mialem szans na wygrana z nim ... Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380885 Share on other sites More sharing options...
dejvikk Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Osobiscie jakoś nie lubilem tego perku, za każdym razem go wyrzucalem, ale wczoraj jakoś tak mnie zebrało żeby pograć nim, i kończyło się na tym że wybijalem większe pol druzyny, i runda się kończyła po paru sekundach bo moi teammaci dobijali reszte. Co do blokera się nie wypowiadam - ani razu go nie trafiłem. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380907 Share on other sites More sharing options...
l4sna Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Jestem za usunięciem blokera i betona dlaczego bo taki KAKAROT Lub jakiś lepszy gracz jak grałem kilka razy na 401 to miał taki gracz beton i bloker i serio odechciało mi się grać na 401 bo patrzyłem tylko na niego używa betona a zaraz blokera i skarał cały team robicie wszystko dobre perki atuty a może byście się wzieli za robotę i ogarnęli jakieś lepsze klasy co nowi gracze by mieli lepiej z grą a nie na tym serwerze gramy only premki i lepsze atuty i perki ale chociaż @ Adrian. coś robi tutaj a nie tak jak @ xPtaku nie pozdrawiam go :0 gudelajka 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380912 Share on other sites More sharing options...
Aanders Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Był temat blokera i betonu poruszany chyba nawet przeze mnie na poprzednim resecie. Ja proponowałem zablokować beton na małych mapach typu pool_day, to mnie gracze zjedli a administracja stwierdziła, ze sam sobie mogę beton wydropić i grac xDD Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380914 Share on other sites More sharing options...
dejvikk Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 A skoro już został temat utworzony do tego atutu i perku, to proponuję usunąć ten bezużyteczny atut - zeus. Powiedzcie mi kto tego uzywa nawet jak to ma? Tylko graczy denerwuje jak ten gowniany atut dropną.. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380925 Share on other sites More sharing options...
Aanders Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 3 godziny temu, warning napisał: A skoro już został temat utworzony do tego atutu i perku, to proponuję usunąć ten bezużyteczny atut - zeus. Powiedzcie mi kto tego uzywa nawet jak to ma? Tylko graczy denerwuje jak ten gowniany atut dropną.. kazdy jak ma to uzywa xD na poprzednim resecie błyskawicą waliłem po 250 dmg Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380945 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 4 godziny temu, warning napisał: A skoro już został temat utworzony do tego atutu i perku, to proponuję usunąć ten bezużyteczny atut - zeus. Powiedzcie mi kto tego uzywa nawet jak to ma? Tylko graczy denerwuje jak ten gowniany atut dropną.. Akurat mi dzisiaj wypadł ten atut i jest całkiem niezły. Wystarczy rozdać w inta i zbindować atut na strzelanie żeby było wygodniej i wpadają hity po 220 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380955 Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 7 godzin temu, l4sna napisał: Jestem za usunięciem blokera i betona dlaczego bo taki KAKAROT Lub jakiś lepszy gracz jak grałem kilka razy na 401 to miał taki gracz beton i bloker i serio odechciało mi się grać na 401 bo patrzyłem tylko na niego używa betona a zaraz blokera i skarał cały team robicie wszystko dobre perki atuty a może byście się wzieli za robotę i ogarnęli jakieś lepsze klasy co nowi gracze by mieli lepiej z grą a nie na tym serwerze gramy only premki i lepsze atuty i perki ale chociaż @ Adrian. coś robi tutaj a nie tak jak @ xPtaku nie pozdrawiam go :0 Do tego się odniosę w pierwszej kolejności, bo mnie łeb boli od czytania tego więc będę miał to za sobą. Działamy stopniowo co reset zajmujemy się czymś innym raz są to klany, raz perki, a innym razem klasy. Przez ostatnie 2 resety zajmowaliśmy się poprawkami w klanach w skrócie nowe pluginy które aby napisać/edytować trzeba poświęcić sporo czasu. Ani ja ani @ xPtaku nie zajmujemy się edycją/pisaniem pluginów więc wszystkie są na głowie @ d0naciak który zasuwa jak mały robocik aby wyrobić się na każdy reset. Za to ja z @ xPtaku albo zajmujemy się wymyślaniem nowych rzeczy albo modyfikacją niektórych. Jeżeli piszesz nam abyśmy wzięli się do roboty to albo jesteś ślepy albo niepoważny, chociaż tutaj wydaje mi się że po prostu nie wiesz ile czasu potrzeba poświęcić na jakiekolwiek zmiany na serwerze, a uwierz wiele godzin jest na to poświęcanych. Mówisz że chcesz na serwerze lepszych klas aby "nowi" gracze mieli lepszą grę, a wiesz jak się skończy dodanie "lepszej" klasy? Starzy wyjadacze jeszcze bardziej będą gnębić nowych graczy ale rozumiem że balans to również dla Ciebie obca rzecz i wypowiadasz się tylko po to aby sobie popisać. Jeżeli chcesz nowe klasy możesz podać swoje propozycje w odpowiednim dziale chętnie je przeczytam. I co do tego że @ xPtaku nic nie robi, rozumiem że masz wgląd w to co robi dany opiekun i możesz poprzeć dowodami swoje słowa? Bo jak na moje to takie zwykłe pierdolenie aby sobie reputację nabić od ludzi którzy wiedzą tyle samo co i ty 7 godzin temu, Aanders napisał: Był temat blokera i betonu poruszany chyba nawet przeze mnie na poprzednim resecie. Ja proponowałem zablokować beton na małych mapach typu pool_day, to mnie gracze zjedli a administracja stwierdziła, ze sam sobie mogę beton wydropić i grac xDD Beton jest zablokowany na małych mapach. Jedynie chyba na c4 i de_alcool jest dostępny ale te mapy są traktowane jako duże. A ty temat o blokowaniu betonu na małych mapach pisałeś na codzie 201 więc proszę mi nie mieszać jednego coda z drugim. Link do Twojego tematu: Klik 15 godzin temu, KAKAROT napisał: Wnoszę o całkowite usunięcie perku betonowe ciało i atutu bloker. Oba te przedmioty psują całą rozgrywkę i tylko irytują graczy. Beton za długo trwa i ktoś dobry lub z wysokim poziomem kończy zawrotnie rundę, takie są realia. Bloker zaś to atut który daje nieśmiertelność wprawionemu graczowi, a nawet i czasem temu słabszemu graczowi. Na swoim przykładzie podam, że autentyczne staty z blokerem to: 120/5, 90/2, 102/3 itp. Jak atut się skończył, znów zacząłem ginąć, a moje kd zaczęło spadać. Sam atut na pewno nie działa poprawnie bo nieraz ktoś dostaje po 5-6 hitów i dalej nie pokazuje obrażeń, a krew się leje jak w ubojni. Na koniec wisienka na torcie.. Połączenie betonu 10s, blokera, swata i gracza top1 na tamten moment, czyli akurat mnie. Przez całą mapę zginąłem zawrotne 0 razy, bo byłem nieśmiertelny, a fragi miałem w okolicach 90. Wniosek? Wy*********ć beton i blokera z serwera bo się kompletnie nie nadają. Co do głównego tematu. Wydaje mi się że z usuwaniem obu tych rzeczy można jeszcze poczekać. Jeżeli chodzi o blokera to atut jest już zgłoszony i będziemy starali się naprawić jego działanie, a wydaje mi się że jeżeli będzie działał poprawnie to nie będzie taki mocny jak to jest aktualnie. Co do betonu przy kolejnym resecie skrócimy jego czas trwania być może wtedy nie będzie aż tak mocny jak do tej pory. Victoria , Aanders , 4Everek` #noBiceps and 1 other 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/53024-beton-i-bloker/#findComment-380967 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts