Jump to content

Recommended Posts

Imię: Kacper
Kontakt: Ts3, Email , Steam , Forum , Discord
Twój nick na TS3: B( L )ondas
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Serwer poznałem kilka tygodni temu i od około: 1-2 tygodni gram na serwerze, zarejestrowałem się na forum oraz udzielam się ws. propozycji do Discorda bo też na nim się znam.
Ile czasu spędzasz na TS3: Kilka godzin dziennie, w weekendy mogę być aktywny cały dzień
Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7,5/10 ale szybko się uczę.
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Z TS3 mam do czynienia już kilka ładnych lat, zaczynało się od serwerów Minecraft czy LOL. Przyszła pora na CS1.6/GO. Kiedyś miałem swój serwer ts3 klasowy ale straciliśmy aktywność po kilku tygodniach i założyliśmy nowy.
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak

https://1shot2kill.pl/topic/53010-odrzucony-podanie-b-l-ondas/

Na nie 

- może ze 2x Cię widziałem na ts 

- wątpię w to 7,5 

- nie czepiam się wieku ale jednak te 13 lat to według mnie trochę mało aczkolwiek mówią że wiek to tylko liczby 

- forum leży i woła o pomstę do nieba 

na ten moment jestem na Nie :) 

Wypowiem się jako użytkownik tsa 

Nie powiem czy kojarzę bo nie latam po kanałach 

skala wątpliwa ale nie mówię niemożliwa 

"kiedyś miałem swój serwer klasowy" 1 moja myśl do tych słów to taki podstawowy free serwer postawiony na prędce dla kumpli do lola 

ja niestety najbardziej przykuję się do wieku 

tak wiem że każdemu należy się szansa i kiedyś trzeba się uczyć ale 13 lat moim skromnym zdaniem to nie ten wiek , nie znam Cię osobiście ale ludzie w tym wieku przeważnie są emocjonalni i niekoniecznie dojrzali do niektórych funkcji 

mieliśmy historię tu że nawet dorośli skakali po kanałach trolowali użytkowników potem im klepali bany jak ktoś za przeproszeniem kazał im najprościej spier**** 

a coś czuję że tak młody chłopak mógłby również takie zabawy sobie urządzać no bo ranga 

z mojej skromnej strony sorka ale jestem na Nie 

Jestem na Nie

- Nie widzę Cię bardzo często na serwerze

- Nie jestem pewien, że masz dokładnie 7/5 doświadczenia z ts

- Jesteś nieznany na forum daj się bardziej poznać i może Ci się uda.

Również jestem na nie.

-Na serwerze TS jesteś nie znany, wgl. na serwerze cię nie widać.

-Forum też słabe. 

-Wiek.

+/-znajomość TS'a.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...