Jump to content

[Odrzucony] Podanie o admina - v2 - zielony10

Recommended Posts

Nick: zielony10

Steam ID: STEAM_0:1:34759935

Czas spędzony na serwerze (link do GT): 126h  https://www.gametracker.com/player/zielony10/145.239.16.78:27015/ (Powracam po przerwie letniej spowodowanej pracą i obowiązkami, niemniej jednak każdy kto mnie zna, raczej zdaje sobie sprawę jak wygląda moja aktywność)

Doświadczenie z amxx: 7/10

Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem osobą, która poświęca się temu co robi. Ponadto rzadko zdarzały się sytuacje, kiedy się pomyliłem z rozpoznaniem wspomagania u danego gracza. Ostatnio straciłem admina przez swoje niedopatrzenie, praca w gastro czasami daje w kość i terminy nie zawsze są łatwe do ogarnięcia - po prostu przegapiłem o jeden dzień termin odpracowania ostrzeżenia. Jeśli chodzi stricte o serwer, myślę że bardzo dużo osób mnie kojarzy i wie, że każde zgłoszenie było przeze mnie rozpatrywane, nie było czegoś takiego, że sobie grałem dalej - ewentualnie pisałem ma psayu że kogoś już sprawdziłem.  Obecnie opanowanie serwera wydaje się prostsze, kiedy znasz każdego gracza i wiesz czego możesz się po nim (lub po niej) spodziewać. Nadchodzi zima, więc czasu również przybędzie w moim przypadku. Czy jestem osobą odpowiednią na to stanowisko? Wydaje mi się, że tak. Nie szukam z nikim problemów, staram się umilić graczom wieczór swoją obecnością, a nie traktować każdą rozgrywkę jak najważniejszy mecz w życiu, to tylko gra i myślę, że każdy przychodzi zmęczony po pracy trochę odreagować, zdarza się że w sposób agresywny, więc po to jest osoba adminująca na serwerze. 

Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): TAK

https://1shot2kill.pl/topic/52947-odrzucony-podanie-o-admina-v2-zielony10/

TAK 

Ostatnio ciagle go widze na serwie :)

Pamietam go z U@ 

Sprawny szybki 

Adminowal tu

Zna ludzi

Podanie napisane na 6 bez kitu :) fajnie sie je czyta :)

Moje TAK 

Ema i powodzenia

Hmmmmm

- faktycznie wróciłeś, jednak dopiero tydzień grasz aktywnie, wiec GT wyglada trochę cienko :/

Z minusów to by było na tyle. 

+byłeś tu adminem, wie co i jak

+nie pamietam aby były z Tobą jakiekolwiek problemy czy jakieś skargi

+kultura jest na wysokim poziomie u Ciebie

Reasumując, pograj z tydzień jeszcze tak aktywnie a będę na TAK.

Jak kolega wyżej, Twoje GT nie jest zadowalające ale jak mówisz - wróciłeś. Mimo tego jestem na TAK, ostatnie 6dni wygląda ładnie. 

Pozytywna osoba i co ważniejsze komunikatywna, podanie również starannie napisane, co widać gołym okiem. 

Myślę że można dać Ci szansę, o ile jesteś sam pewien że masz już czas na grę :)

Jestem na NIE, z jednego powodu

-kompletnie nie kojarzę Cię z serwera i w pierwszej chwili pomyślałam,że pomyliłeś serwery. Pograj jeszcze trochę i daj się poznać nowym graczom.

Z plusów:

+amx

+podanie napisane starannie

Zgadzam się i z @ Roland, i z @ Destiny ;]. GT nie powala... nie kojarzę Cię też z serwera ale jak grasz dopiero od tygodnia, to pewnie dlatego że jestem na urlopie. 

Jestem za okresem próbnym, poza GT podanie zachęcające do podjęcia współpracy. Dodatkowo każda para rąk do pomocy się przyda. 

Decyzja należy do d0naciaka. Jeżeli podanie zostanie odrzucone, zachęcam do złożenia podania po upływie 7 dni w "szybkiej rekrutacji". No chyba że d0nek Ci napisze ile mniej więcej powinieneś spędzić czasu na serwerze, wtedy ten okres może się wydłużyć. Dla chcącego nic trudnego.

Tyle ode mnie.

Zdecydowanie na TAK :) lubię gościa jest bardzo przyjazny staranny i odpowiedzialny pamiętam jak jeszcze na none steam grałem na waszym serwerze i zielony był adminem któremu nie ma co zarzucić ;) 

Jestem na TAK! ☺️

Bardzo pozytywna osoba, komunikatywna, kultura na wysokim poziomie. Podanie napisane bardzo ładnie - co dla mnie jest plusem. Zna amxx, ma doświadczenie w byciu adminem. Jestem za okresem próbnym ale myślę, ze to tylko czysta formalność i świetnie dałby sobie radę ☺️

Jeżeli przez kolejny tydzień GT się utrzyma, wtedy bardzo chętnie przyznam admina. Na ten moment jednak ciut za wcześnie, pograj jeszcze trochu i wtedy spróbuj raz jeszcze ;) 

Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...