Jump to content

Recommended Posts

Sytuacja ma się następująco, dostałem bana w piątek z tego co pamiętam na 1dzień, za nielegalny rush. A mianowicie za to, że jak lądowałem na ziemi od razu używałem spacji do wybicia się, znowu 2x spacja i spadochron.

Z tego co pamiętam, a było to dawno, nie było to zabronione. VEGAM tak latał i dużo innych osób gdzie te osoby nie dostawały bana za to.

Inne osoby mogą sobie tak raszować, nie będę wymieniał kto, lecz nie ponoszą żadnych konsekwencji. Cały czas tak raszowałem i nie było problemu u żadnego admina, czy to Donek czy ktoś inny gdy siedział na serwie.

Od tamtej pory gdy dostałem bana na 1dzień w piatek, ODUCZAM się nawyku gry w ten sposób, jeśli to nie jest legalne.

Nie łatwo jest się w jeden dzień czegoś oduczyć, co się robi z nawyku przez kilka miesięcy. Mówię, tu o dokładnie takim czymś - https://streamable.com/djhgb1

Jak widać na filmku obok mnie osoba robi to samo i pamiętam, że to było legalne. Ale jak już nie jest to ok luz, jestem w trakcie oduczania się tego, ale ciekawe dlaczego tylko ja bana dostałem, a osoba obok mnie nie :radosc:

Gracz aidan ewidentnie się uwziął na mnie przez to, że nie podleczyłem go używając słów "konfidentów nie lecze" i szuka byłe pierdoły, żeby mnie uwalić :)

Dodał demka z DWÓCH map gdzie nic nie było,  oprócz, raz użytego scrolla przy lądowaniu niechcący z przyzwyczajenia, za co dostałem BANA na 3dni.

Proszę link do oceny dla innych osób za co dostaje się bany z dwóch map: https://streamable.com/c1cu1u

Rozumiem gdybym non stop używał /LJ/SGS/SGJ których nawet robić nie umiem prócz czasem niechcacy LJ, bo za dużo na klikam klawiszy.

Dlaczego nie zgłasza kolega innych osób co nagminnie tak łamią regulamin z rushu. Tylko te osoby które są lepsze od niego i szuka zwady. Tak samo kiedyś dostałem od czarnej bana (kilka mc temu) za cl_lw, cl_lc 0, gdzie non stop gram na 1.

Widzę, że tutaj chyba tylko się liczy kółko wzajemnej adoracji. I kto jak kogo lubi. Nie chodzi mi już o UB, a o fakt w jaki sprawiedliwy sposób są traktowane osoby na tym serwie.

Zgłasza tak samo osobę co nazwała kogoś kebabem, a Bandita, który wyzywa to już nie, wyzwiska mieszane polsko-angielskie, wchodzące na czyjąś matkę itp.

Dla mnie to jest śmieszne i godne zachowania nastolatków. Pozdrowienia dla nie każdego.

Nie pisałem postu w dziale do odwołania bana, ponieważ zanim ktoś tam zajrzy czy cokolwiek zrobi to ten ban już minie :2/10:

@ d0naciak

https://1shot2kill.pl/topic/52944-odwo%C5%82anie-od-bana-bushid0~/

Ja się uwziąłem? Na nikogo się nie uwziąłem. Wy macie swoja grupkę, która sobie dopinguje. Możecie robić tak, żeby skakać szybko i tak jak pozwala na to regulamin, a tego nie robicie to wasza sprawa. Tyracie mnie na każdym kroku, po każdej rundzie jak zginę macie ogromną satysfakcję, że króla zabiliście. Ja was po prostu po kolei pykam na bany, bo robicie coś czego nie powinniście. A możecie robić równie szybko i legalnie. Jestem dwa kroki przed wami, możecie dać reakcję Ha Ha, ale każdy mądry wie jak jest.

Nie pisz odwołania od bana. To jest decyzja @ Czarna. i powinieneś jej dziękować na kolanach, że dała Ci 3 dni a nie 7. To samo Legitek. Chociaż on to już odrębna sprawa, bo teraz jest trzeci raz. Może tym razem nasz opiekun nie będzie miał tyle dobrego serca co poprzednio, bo niczego się nie nauczyliście po 1 skargach.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

Edited by Aidan
1 minutę temu, Aidan napisał:

Ja się uwziąłem? Na nikogo się nie uwziąłem. Wy macie swoja grupkę, która sobie dopinguje. Nie umiecie skakać szybko, ale legalnie. Tyracie mnie na każdym kroku, po każdej rundzie jak zginę macie ogromną satysfakcję, że króla zabiliście. Ja was po prostu po kolei pykam na bany, bo robicie coś czego nie powinniście. A możecie robić równie szybko i legalnie. Jestem dwa kroki przed wami, możecie dać reakcję Ha Ha, ale każdy mądry wie jak jest.

Nie pisz odwołania od bana. To jest decyzja @ Czarna. i powinieneś jej dziękować na kolanach, że dała Ci 3 dni a nie 7. To samo Legitek. Chociaż on to już odrębna sprawa, bo teraz jest trzeci raz. Może tym razem nasz opiekun nie będzie miał tyle dobrego serca co poprzednio, bo niczego się nie nauczyliście po 1 skargach.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

1 filmik za który dostałem bana, powtórzę się, było to legalne cały czas. Żaden admin który siedział na serwie, nie dał mi nigdy za takiego rusha bana, 3/4 osób na serwie w taki sposób rashuje. I zawsze to było legit, zmieniło się to, ok spoko. Czas się oduczyć. Nie powinienem również dostać kolejnego bana na 3dni, za jedną akcję z dwóch map, niechcący używając sobie scrolla.

Nigdy to nie było legalne @Bushid0~ tylko no co mogę napisać? Domyśl się :)

Grałeś 4h, ja w jednej mapie znalazłem to. Nie chciało mi się sciągać kolejnego demka i tracić więcej czasu. Odbębnij swoje, to 3 dni nie 7. Przyjdź na serwer i tego więcej nie rób.

Jeśli chcesz raszować w takim samym tempie jak ja i legalnie to zapraszam do skargi na mnie przez viceversa. Rozpisał mi pięknie demko natchniony jak to nielegalnie raszuje.

Wszystko jest tam wytłumaczone. Tak możesz robić. A przynajmniej dopóki się nie zmieni regulamin.

Nie było legalne, a każdy tak raszował i dalej to robi.

Tym bardziej, że pamiętam osoby z lutego/marca, co w taki sam sposób to robiły. I bez problemu, ja robiłem tak również i nikt z tym nie miał problemu.

Ja wiem w jaki to sposób robisz, przy lądowaniu 2x scroll i znowu. 2x jump i spadorchron. Niczym się to nie rózni od tego co ja robiłem, a nawet jesteś szybciej niż ja na długiej :)

Edited by Bushid0~

No widzisz dobrze mówisz. Każdy tak raszował i dalej to robi. W końcu się zgadzamy w 100%.

A ja mimo, że nie mam admina to zmienię. Nie musi nic administracja zmieniać (skoki/spadochrony/regulamin). Nikt kto gra regularnie + z topki nie będzie jechał na tym i ja tego dopilnuję.

Tak jak już pisałem, chcecie raszować szybko bez bana, to wiecie jak. Po to jest regulamin, żeby go przestrzegać i jakkolwiek to zabrzmi "legalnie obejść".

@Bushid0~Różni się tym, że tak MOŻESZ robić. Skoro to takie proste, czemu tego nie robicie tylko sami na siebie kręcicie bata, a potem jeszcze mi ubliżacie podczas gry? 

Widzisz, jakoś teraz możemy normalnie porozmawiać bez wyzwisk i sobie wszystko wyjaśnić. Da się? Da. A niby taki Aidan straszny :)

Edited by Aidan
28 minut temu, Aidan napisał:

No widzisz dobrze mówisz. Każdy tak raszował i dalej to robi. W końcu się zgadzamy w 100%.

A ja mimo, że nie mam admina to zmienię. Nie musi nic administracja zmieniać (skoki/spadochrony/regulamin). Nikt kto gra regularnie + z topki nie będzie jechał na tym i ja tego dopilnuję.

Tak jak już pisałem, chcecie raszować szybko bez bana, to wiecie jak. Po to jest regulamin, żeby go przestrzegać i jakkolwiek to zabrzmi "legalnie obejść".

@Bushid0~Różni się tym, że tak MOŻESZ robić. Skoro to takie proste, czemu tego nie robicie tylko sami na siebie kręcicie bata, a potem jeszcze mi ubliżacie podczas gry? 

Widzisz, jakoś teraz możemy normalnie porozmawiać bez wyzwisk i sobie wszystko wyjaśnić. Da się? Da. A niby taki Aidan straszny :)

To by trzeba było zbanować 3/4 ludzi na serwerze.

Ja nie robię tego tak jak Ty ponieważ rozmowa z maja. Jak dostałem również nieświadomy bana za DD.

"Przy lądowaniu możesz raz użyć scrolla", Ty Aidan używasz ciągle 2x, więc to jest w końcu legit, czy nie @ selfie

"ban.thumb.png.00771e30e5beaec93afd7df1f32ba31b.png

Mam świeższe XD

Ale nie mieszajmy w to selfiego...

image.thumb.png.d4cadf415f9c5b40c50c3402056b0f86.png

Możesz robić dwa to rób, a nie jakieś cuda, za które jest ban.

Chyba, że zmienią regulamin bo teraz jest młyn, choć tak naprawdę wystarczy tego przestrzegać:)

Edited by Aidan

Hallo. @Bushid0~ napisałeś odwołanie, to czekaj cierpliwie na wyjaśnienie @ Czarna.  lub wyższej administracji. @Aidan  od werdyktu jest Czarna, także czekamy na nią. Zamykam bo robi się tu spam. Na następne, jeśli macie sobie coś wyjaśnić, to sobie piszcie priv, a nie spamcie w odwołaniu. Kolejne takie akcje będą karane za zbędny spam. 

20 godzin temu, Bushid0~ napisał:

Z tego co pamiętam, a było to dawno, nie było to zabronione. VEGAM tak latał i dużo innych osób gdzie te osoby nie dostawały bana za to.

Owszem, kiedyś nie było. To właśnie VEGAM popchnął nas do zmian w regulaminie.

Regulamin jest odświeżany informacyjnym postem przy każdej jego zmianie, dlatego warto go śledzić.

Dodał demka z DWÓCH map gdzie nic nie było,  oprócz, raz użytego scrolla przy lądowaniu niechcący z przyzwyczajenia, za co dostałem BANA na 3dni.

Według regulaminu powinieneś dostać bana na 7 dni, dostałeś na 3.

Regulamin jest srogi odnośnie skakania, a Ty go złamałeś (w delikatnym stopniu, ale jednak).

21 godzin temu, Bushid0~ napisał:

ciekawe dlaczego tylko ja bana dostałem, a osoba obok mnie nie :radosc:

Skarga była na Ciebie, a więc Ciebie sprawdzałam na demku ^^

Widzę, że tutaj chyba tylko się liczy kółko wzajemnej adoracji. I kto jak kogo lubi. Nie chodzi mi już o UB, a o fakt w jaki sprawiedliwy sposób są traktowane osoby na tym serwie.

Zgłasza tak samo osobę co nazwała kogoś kebabem, a Bandita, który wyzywa to już nie, wyzwiska mieszane polsko-angielskie, wchodzące na czyjąś matkę itp.

Nie do końca rozumiem gdzie widzisz niesprawiedliwość. Zawsze możesz złożyć skargę na osoby, które również łamią regulamin. A my nie zabronimy nikomu składać skarg na jedną osobę, ani nie zmusimy do składania ich na wszystkich łobuzów i nie ma to związku z żadną adoracją z naszej strony.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...