Adrian. Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 W dni 28.11.2020 odbył się już kolejny reset serwera, a razem z nim pojawiły się następujące zmiany: • Dodano bonusowe doświadczenie za asystę oraz zemstę. • Dodano statystykę Inteligencja w klanach. • Zmniejszono limit statystyk w klanie, jednak dodano więcej bonusowych punktów w lochach. • Zmniejszono niektóre wymagane postępy w lochach. • Dodano do klanów "produkcję atutów". Jest to nowość dzięki której jako klan będziecie mogli sobie wykupić opcję darmowych atutów bez potrzeby codziennego wydawania 500 monet. (Opcja do wykupienia dopiero po rozwinięciu klanu na maksymalne wartości, oraz po ukończeniu wszystkich lochów.) • Podzielono punkty w klanie na punkty które rozwija się za monety oraz na punkty bonusowe które zdobywa się w lochach, dzięki czemu punkty zdobyte w lochach nie będą powodowały problemów jak np. ograniczenie limitu rozwoju punktów w klanie. • Usunięto wyświetlanie kodu na czacie. • Dodano odświeżanie wiadomości w HUD z kodem pod nowej rundzie, dzięki czemu kod nie znika. • Od teraz wielkość liter przy przepisywaniu kodu nie ma znaczenia. • Bóg wojny - Zmieniono szansę na natychmiastowo zabicie do 1/ 18. • Nowy rs'y. • Dodane 2 nowe klasy, oraz 2 perki. (Usunięto klasy Piechur, Strateg) Nowe perki: • Łamacz czaszek - Zadajesz 40% więcej obrażeń w głowę, +15 hp za fraga w głowę. • Nić czasu - Przez 7 sekund otrzymujesz przyspieszenie. Podczas trwania przyspieszenia twoja widoczność spada do 20%. Nowe Klasy: Nazwa klasy: Kolczasty Bronie: Aug Opis klasy: Posiada 1/10 szansy na odbicie pocisku i obniżone obrażenia o 5. Statystyki klasy: Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymałość: 15 Kondycja: 0 Nazwa klasy: Tchórz Bronie: Famas, Mac-10 Opis klasy: Posiada 1/3 szansy na odrodzenie się po śmierci, 50% magazynka za fraga. Statystyki klasy: Inteligencja: 0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 25 KuLA♦♚ , xPtaku , MudzineK and 2 others 3 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/52881-zmiany-na-reset-28112020/ Share on other sites More sharing options...
130. Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 A trutki mistrza naprawiliscie Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/52881-zmiany-na-reset-28112020/#findComment-380251 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 (edited) W perku łamacz czaszek zamiast opisu z forum jest +40 obrażeń i +10hp za fraga. Wiem, że to perk który ja zaproponowałem, lecz teraz podczas rozgrywki uświadomiłem sobie, że wypada trochę słabo. Przydałoby go lekko zboostować, o jakies 5/10% obrażeń i +5/10 hp. Klasa tchórz, również moja propozycja, wypadła cienko trochę, bo gdyby się zastanowić, prócz respawnu nie ma tak naprawdę nic. Przydałoby się ją wzbogacić o jakies 1/21 na natychmiastowe zabicie, lub obrażenia czy jedną, dwie notki, jak bloker. Reszta wypada całkiem nieźle i mam nadzieję, że lochy będzie się robić przyjemniej bo jak na razie nic się nie zmieniło Edited November 30, 2020 by Guest Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/52881-zmiany-na-reset-28112020/#findComment-380362 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts