donPDG* Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 wstepnie bledy i dyslekcja 100 pro wiec 3m w bok Temat tabu na dd2 haha konkurs ? zapomnij zero przyciagania graczy reklama z kerfa /niespodzianka (jak kupisz dwa jajka) wisi na pochylni i beesowo B... idzie mikolaj tak mikolaj nie nie nie ma korony ino czopka na deklu bo tam kaj mieszko to mu w czerep pizdzi w ciul mu sniegu najebalo no i ciul mysli czy komin na dd2 (ja b) jakis zdun po polsku ten uj****y z koksu (taki koksu kominiarz) kazdy wie ze koks jest bioly ? (ciekawostka koks jest tyz czorny jak wagiel) jo to wiem bo koksem polilech w piecu ja tym czornym hahahah omg jadymy na mejdej !!!! A tak do tematu mikołąj mi dzwonił ze chce wpasc na dd2 ino ze potrzebuje kierowce bo mu zabrali prawko na sanie hmmmm albo byl na sankach 3miesiace ? hmmm cos przerywalo albo juz trzeci rzut miał z rana. P.S #E-paczkadlarudolfa (jazda pod wpływem 3lata) nooooooo i elfy juz robia co moga spawaja taaaaaaaaa spawaja prety na hucie zbrojeniowe. Konkurs nie na fragi nie na skilla bo juz szkoda szczepic ryja kto na fragi kto ma lagi sa tez tacy co tu graja dla zabawy to dla nich nie dla tego co ma ranking tylko w glowie to na say info nie da a komenda /top15 minus jeden i Cie sprzeda hahahahahahha taki ...... nie kolega. mikro nie ma .... przykra sprawa aaaaaaaaaa w csa napierdala.... lombard mikroi ??? hahahahahhaha co to jest laguje i puste w nocy ??? serwer dd2 hahahahahaha____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Wpłace sieno np odemnie 100zł w czym kto chce doladowanie steam sieci kom. googleplay jeden kit (towar typu lajstki odbior osobisty hahahaha) tyle ze nie mam a raczej mam w ch*j dobra nie mam pomysłu co by tu ztobic taa wiem sciema 100zł pdg ch*j obiecanki cacanki hahahahahha fragi nie lagi hahahaha cos w tym jest czas na serwie tez nie moze kto ma najwiekszy worek :o tez nie bo momentalnie Panie odpadaja... Kto dziennie pije piwo dobra tez nie wiadomo sam sobie doladowac cos bez sensu przemyslalem i ma sens odbior osobisty ja pierdole hahahaha prace spoleczne w piachu ? dostalem info od gracza stalego (nie bede wymieniał ksywy bo nie wiem co ja robie) ze maja pozamiatac piasek na dd2 i ma najebac sniegu :< teraz wez idz dolny jak zasypany... ostatnio w celach spolecznych dmalowalismy dolny i gorny(na anarchie zabraklo wapna) i wymienilismy piasek w piachu na dd2 (bo jak malowalismy to do piachu wc wiadomo nie) ale wymieniony wiec luz. wiec ide cos porobic a wam zostawiam pomysły nagie fotki z czapka i workami odpadaja cos normalnego np skok z kosmosu. :o do czego daze mam cope lubie jak sie odkleja :_) dla mnie to w ch*j smieszne haha to u gory hahahahah mysle ze ktos ogarnie jakis fajny konkursik co bedzie zabawa nagrody i moze przyciagnie graczy jak cos pw chetnie ta stowke wrzuce do puli swiry ema lecymy durs hahahhahahahahahhaahhahahahha zagadka na koniec co robi kle kle ? BOCIAN hahahahahahahhaha Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/52564-ema-co-z-mikolajem-konkurs-nie-to-ema/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts