Jump to content

[Odrzucony] Podanie UB Team - Kosin

Recommended Posts

Nick: Kosin

Imię: Konrad

SteamID: STEAM_1:1:112902073

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum wchodzę praktycznie co chwilę. Czy to gdy gram, czy to gdy pracuje. Można powiedzieć na spokojnie 12H i nie jest to przesadzone.

Opisz siebie: 

Pochodzę i mieszkam w Warszawie. Styczność z CS:GO mam od 2015r i przez ten czas udało mi się przegrać coś koło 5tyś godzin (na 3 kontach w sumie). Musze się przyznać do haniebnego czynu, czyli brak gry w 1.6 (kilka godzin w 2017 się nie liczy :P). Jestem corposzczurkiem, coś tam sobie streamuje, nagrywam muzykę i chodzę na siłownie. Studiowałem informatykę na PJATK, a aktualnie studiuje realizację dźwięku. 

Jestem osobą spokojną, dojrzałą, z dystansem do siebie (prędzej dostaniesz bana za obrazę kogoś niż mnie :P ).

W swojej historii CSa:

1. raz przejąłem sieć

2. raz założyłem własną, która została usunięta tylko przez brak czasu na zajęcie się nią.

3. wielokrotnie byłem adminem/opiekunem na innych sieciach.

4. Aktualna ranga LE (najwyższa supreme).

6. Faceit aktualnie brak poziomu (ale wracam powoli do grania na nim)

Dlaczego akurat Ty?:

• Jestem doświadczonym i dojrzałym graczem. Nie ma ze mną problemów. 5tyś godzin przegranych w CSie, praktycznie od silvera 3 do Supreme robi swoje.
  • Grałem na różne rangi: i te najwyższe i te najniższe.
  • Mam za sobą ogromną ilość zbanowanych cheaterów, czy to na serwerach, czy to na overwatchu.
  • Spełniam wymagania na członka UB Team i jestem bardzo zainteresowany pomocą na naszej sieci <3 
  • Myślę że jestem osobą odpowiedzialną i zaufaną do przejęcia tak ważnej roli.

Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak (własna sieć, opiekun na innych sieciach, UB team na innych sieciach)

Czy miałeś styczność z demkami/rozpiskami?: Tak (Admin na wielu sieciach. UB team na innych sieciach)

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Oceniam ją na bardzo dobrą. Mam 100% skuteczność banowania (Pominę jedno UB, ponieważ gracz został później zbanowany, czyli zbanowałem dobrze :) ) 

Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Szczerze? Jeszcze nie, ale mam w planach naukowych zobaczyć z czym to się je od drugiej strony. Nie przeszkadza mi to jednak w wykryciu cheatera, wiele oglądałem demek, uczyłem się z filmów wyjaśniających każdy cheat i samo doświadczenie pomaga mi w dobrej ocenie. 

Kontakt: Forum, FB, Steam, Mail

https://1shot2kill.pl/topic/52537-odrzucony-podanie-ub-team-kosin/

• 5 weeks later...
Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...