Jump to content

Recommended Posts

Wpadlem na pomysl poniewaz gracze maja w 4 literach cele mapy, i moja propozycja jest taka aby dodac +(3-5 monet, tu juz Wam zostawiam do uzgodnienia) za podlozenie jak i rozbrojenie paki czy uratowanie hostow, mysle ze ludzi by to zachecilo i nie kampili sie po rogach na fragi olewajac cele.

Drugą moja propozycja jest taka, kiedy runda sie zakonczy dla graczy ktorzy przezyli cala dać +(ilosc) expa, dla najlepszego gracza rundy jest +300 to mysle ze cos w stylu +100 expa dla kazdego bylo by tez fajnym urozmaiceniem

Po 3, zauwazylem ze na klasie Mistrz mozna posiadac perk Vip Krew Bestii, wczoraj z ciekawosci wpisalem sobie /zakazaneperki czy cos w tym stylu i zobaczylem ze dla klasy Mistrz zbanowany jest molotov, i tego nie rozumiem, skoro mozna posiadac Krew Bestii ktory jest granatem ktory zabija 1/1 to dlaczego nie mozna posiadac Molotova. Nie wiem czy jakby slusznie jest zbanowany na tej postaci, jesli tak mozecie mi wytlumaczyc i bede doinformowany :D

Dopisze tutaj jeszcze co mi przypomnial @ KAKAROT

Po 4 jestem za wprowadzeniem asyst, po zbiciu 51% hp przeciwnikowi. Jesli zginie dostaje sie +1-2 monety, i +1 frag w tabeli.

Edited by 4Everek` #noBiceps
https://1shot2kill.pl/topic/52423-przyj%C4%99ta-propozycje/

36 minut temu, 4Everek` #noBiceps napisał:

Wpadlem na pomysl poniewaz gracze maja w 4 literach cele mapy, i moja propozycja jest taka aby dodac +(3-5 monet, tu juz Wam zostawiam do uzgodnienia) za podlozenie jak i rozbrojenie paki czy uratowanie hostow, mysle ze ludzi by to zachecilo i nie kampili sie po rogach na fragi olewajac cele.

Drugą moja propozycja jest taka, kiedy runda sie zakonczy dla graczy ktorzy przezyli cala dać +(ilosc) expa, dla najlepszego gracza rundy jest +300 to mysle ze cos w stylu +100 expa dla kazdego bylo by tez fajnym urozmaiceniem

Po 3, zauwazylem ze na klasie Mistrz mozna posiadac perk Vip Krew Bestii, wczoraj z ciekawosci wpisalem sobie /zakazaneperki czy cos w tym stylu i zobaczylem ze dla klasy Mistrz zbanowany jest molotov, i tego nie rozumiem, skoro mozna posiadac Krew Bestii ktory jest granatem ktory zabija 1/1 to dlaczego nie mozna posiadac Molotova. Nie wiem czy jakby slusznie jest zbanowany na tej postaci, jesli tak mozecie mi wytlumaczyc i bede doinformowany :D

dla tego że mołotov ma 2 ładunki , czyli 2 x mógłbyś walnąć granatem 1/2 tak sądzę 

Godzinę temu, 4Everek` #noBiceps napisał:

Było coś takiego, to siedzieli po nocach i nabijali sobie monety. Można dodać +7 monet za pakę i po 2 za każdego hosta od 10 osób na serwerze.

W sumie spoko opcja. Premia za wytrwałość, zemsta, asysta, mogą być nagradzane expem, bo chyba tak teraz nie jest.

Mołotowy są dwa, dlatego ten perk jest zakazany. Dwa granaty 1/2 i jeszcze podpalenie to zbyt mocny interes. Dla przykładu wariat ma 1/3 i może mieć mołotowa. Może ma te 2 granaty 1/3, ale to jednak mniejsza szansa i klasa zwykła, która nie jest aż tak mocna.

7 godzin temu, KAKAROT napisał:

Było coś takiego, to siedzieli po nocach i nabijali sobie monety. Można dodać +7 monet za pakę i po 2 za każdego hosta od 10 osób na serwerze.

Cos takiego moze byc dobrym rozwiazaniem

7 godzin temu, KAKAROT napisał:

W sumie spoko opcja. Premia za wytrwałość, zemsta, asysta, mogą być nagradzane expem, bo chyba tak teraz nie jest.

Wlasnie, mialem to w glowie wczoraj i zem zapomnial, 4 propozycja mialabyc wprowadzeniem asyst, w kazdej rundzie przy graczach w okolicach 16 czyli po 8 na druzyne ze ktos mi podpierdzieli fraga i nic z tego nie mam, a co gdyby wprowadzic asyste, ktora by dawala powiedzmy +1-2 monety, i +1 kill w tabeli ale asysta jest dopiero po zbiciu 51% hp

45 minut temu, 4Everek` #noBiceps napisał:

a co gdyby wprowadzic asyste, ktora by dawala powiedzmy +1-2 monety, i +1 kill w tabeli ale asysta jest dopiero po zbiciu 51% hp

Asysty są na serwerze. fakt, ze nie dają nic poza fragiem w tabeli. można by dodać faktycznie monete za asyste i jakiś exp

2 minuty temu, Aanders napisał:

Asysty są na serwerze. fakt, ze nie dają nic poza fragiem w tabeli. można by dodać faktycznie monete za asyste i jakiś exp

To fajnie by bylo jakis baner dodac zeby bylo wiadome, ja go nigdy nie widzialem i myslalem ze ich nie ma stad pomysl wprowadzenia

up

W dniu 13.11.2020 o 00:28, 4Everek` #noBiceps napisał:

up bo ucichł wątek i nie wiadomo co z nim xd

Spokojnie wszystko czytamy tylko musimy się zgrać w czasie aby to obgadać :P 

W dniu 10.11.2020 o 03:55, 4Everek` #noBiceps napisał:

Przy resecie dodamy bonusy za rozbrojenie/podłożenie paki, oraz odprowadzenie hostów. Tylko tak jak wspomniał @ KAKAROTbędzie to dostępne od x osób na serwerze (W liście zmian pojawi się dokładna liczba)

Z kolei to nie pojawi się na serwerze nagradzanie za wszystko nie jest dobre, a w wygrywającej drużynie nie tak ciężko przeżyć. Nawet stojąc na afku możliwe jest zdobycie darmowego expa za przeżycie. Najlepszy gracz rundy w tym przypadku wystarczy nie ma co kombinować.

Na 3 punkt już Ci odpowiedzieli.

Po 4 jestem za wprowadzeniem asyst, po zbiciu 51% hp przeciwnikowi. Jesli zginie dostaje sie +1-2 monety, i +1 frag w tabeli.

Asysty są tak jak ktoś wyżej wspomniał ale możemy za nie dodać jakiś bonusik :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...