Jump to content

Skarga na admina - Photo Kris.

Go to solution Solved by Roni,

Recommended Posts

Kiedy:     Dzis (06.11.2020) ale i wczesniej.
Opis sytuacji: Gram sobie, witam sie z wszystkimi a jako, ze z Misiaczka mam "kose" to od startu mnie wyzywa i groz banem na co mowie ze z nia nie rozmawiam (to samo Szpadyzor bodajze). Ciagle mnie wyzywaja, pisze wiec ze jesli admin nie zareaguje to zaraz dostane bana za kulture bo nie dam sie obrazac  i w tym momencie dostaje bana. Sytuacja powtarza sie po raz kolejny. Admin jest stronniczy i o ile nie chcialo mi sie iles tam razy ostatnio pisac skargi tak szala goryczy sie przelala. Sugeruje zebyscie sie przyjrzeli jego zachowaniu bo to niedopuszczalne by nie reagowal gdy mnie obrazaja po czym jak sie odezwe dawal bana ( mozecie sprawdzac logi jak i demka, ja nie mam nic na sumieniu).  Gdzie to moje prowokowanie @ PhotoKris? Gdzie spamowanie???? Pokaz logi jesli taka sytuacja ma miejsce a nie po raz kolejny ladujesz bana bo ci sie tak podoba

https://1shot2kill.pl/topic/52342-skarga-na-admina-photo-kris/

Kompletnie nie brałbym pod uwagę tej skargi.

Pierwsza sprawa to taka, że " Misiaczka jest bardzo kulturalna i bezproblemowa .  ps. ( z którą z kobiet grających na serverze nie masz kosy? hmmm dziwne, że z każdą...)

2. nie raz już zauważyłem, że prowokujesz jak się tylko da wszystkie kobiety przebywające aktualnie na serverze.

3. Ktm Pati  ( myślę , że wszyscy znają ) jak Cię tylko widzi to wychodzi z servera aby nie musieć słuchać i wk....ać się na te prowokacje. 

4.  Już sam stając w obronie którejś z Pań dostałem kicka na chwilę tylko dlatego, że admin nie zauważył Twoich tekstów a moją obronę odebrał jako prowokację. 

Podsumowując: 

Jesteś osobą która wiecznie prowokuje i bezustannie ma z kimś jakieś zatargi. Myślę, że ta Twoja skarga pogorszy Twoją sytuację ( jeśli oczywiście wszystkie osoby które miały z Tobą doczynienia tutaj się wypowiedzą)

Tyle ode mnie. Mimo wszystko POZDRAWIAM !

@madziachrypka wiesz, osobiście to nic nie mam do Ciebie ale to co odwalasz na serwerze czasami można podsunąć pod prowokacje, teksty typu " wyliże ci stópki, pokaż stópki, daj powąchać" ogółem głupie bezsensowne "żarty" wobec kobiet są nie na miejscu nie każdy a raczej nie każda to uszanuję tak jak @Misiaczka i ona ci powie wprost co myśli o takim zachowaniu więc może od czasu do czasu dałbyś pograć i jej i innym dziewczynom z serwera na spokojnie, bo doskonale wiem że na innym serwerze potrafisz być normalny ;)

Dodam tylko że sprawa już była poruszana:

A no i od siebie w skrócie - potwierdzę śmiało zdanie Misiaczki i relfeksa, takie teksty które piszesz są może i trollem, który byłby do przyjęcia gdyby zdażył się raz czy dwa, ale co wejdziesz na serwer to piszesz teksty jw. typu "Ale masz słodkie stópki, chętnie bym je wylizał"... Szczerze to gdybym słyszał takie teksty w realu to uznałbym Cię za pedofila, ale to serwer, nie oceniam w rl :D

Co nie zmienia faktu że jest to obrzydliwe i powinieneś dostawać za to surowe kary bo nawet parę miesięcy temu gdy byłem adminem Cię za to zbanowalem co oznacza że robisz tak ciągle. Może po którymś banie zrozumiesz ze takie teksty są nie na miejscu i nie dziwię się że dziewczyny się denerwują.

Edited by Destiny ;]

Jakby to powiedzieć... Cieszcie się, że mam dobry humor i nie sypnąłem warnami.

Od tej pory wypowiadają się w sprawie oprócz czerwonych tylko admin banujący oraz oskarżyciel, chyba, że ktoś posiada konkretne dowody w postaci screenów/rozpisanego dema.

Każda wypowiedź innej osoby zostanie potraktowana jako offtop i spam oraz odpowiednio ukarana.

@ PhotoKris zapraszam do wypowiedzi, jeszcze się nie ustosunkowałeś.

Cóż ja mogę napisać. Tego gracza nie trzeba przedstawiać. To już nie pierwszy raz jak wypisuje takie rzeczy do kobiet. Tak samo przez mikro. Rozumiem, żeby to był raz. Tylko ten raz powtarza się za każdym razem jak tylko pojawia się. Może nawet bym go nie banował. Ale dużo ludzi wzywa mnie przez steam aby zbanować tego osobnika. Cóż mogę powiedzieć. Albo Go zmutować, zblokować mikro. I niech sobie gra. :P Nie znam się. Nie jestem jakiś obeznany w klikaniu po internetach i grach czy jest taka możliwość. Albo zbanować na zawsze i tyle. Bo co to da że dalej będzie grał jak i tak zacznie swoje.  Po prostu robię swoją robotę. :D Zresztą ja tam mogę dostać warna mi to tam nie robi czy dobrze zrobiłem. Jestem tylko adminem po to bo ciągle brakuje osób. Ale jakąś nigdy nikt nie zrobił skargi aż do człowieczka który zaraz ma popłakać się ze względu że dostał bana za prowokacje. Śmiech na sali. Dla mnie ta sprawa jest zamknięta. Ale ja nie jestem tu od tego.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich i Ciebie Madzia.

Życzę miłego dnia.

Dziękujemy.

Oskarżyciel ostatni raz zajrzał na forum 9.11, bez sensu czekać na niego jak na zbawienie....

Skarga bez wzoru i dowodów. Wisiała, myśleliśmy, że może coś jednak będzie sensownego i się pomyliliśmy.

W związku z olaniem sprawy przez składającego skargę i relacjami admina banującego oraz wtrącaniem się masy użytkowników, którzy robić tego nie powinni, skargę odrzucam.

Bawcie się dalej, przy następnej skardze tego typu będziemy działać mniej opieszale...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...