Jump to content

[Przyjęta] Propozycja dot. kodu

Recommended Posts

Już jakiś czas temu zauważyłem, że jeżeli wpisujemy kod na CAPSLOCKU, to nam tego nie zalicza. Proponuje wprowadzić opcje, żeby nam akceptowało kod nawet z dużych liter.

Druga sprawa to poprawa wyświetlania go. Jeśli kod pojawi się sekunde/dwie przed końcem rundy, to często znika i nikt nie jest w stanie go przepisać. Na say-u też go już nie widzimy przez informacje o tym kto został najlepszym graczem rundy.

https://1shot2kill.pl/topic/52208-przyj%C4%99ta-propozycja-dot-kodu/

Osobiście zamienilbym to na losowego gracza. Stare trędowatego dziady z refleksem szachisty jak ja nawet nie probuja pisać bo zanim zauważa nacisne y to młode wilki juz dawno zapomnieli o tych monetach ????

Ale to moje skromne zdanie

6 godzin temu, Sh0keN napisał:

Osobiście zamienilbym to na losowego gracza. Stare trędowatego dziady z refleksem szachisty jak ja nawet nie probuja pisać bo zanim zauważa nacisne y to młode wilki juz dawno zapomnieli o tych monetach ????

Ale to moje skromne zdanie

@ Sh0keN wątpię żeby to przeszło, bo niestety na tym to polega żeby nagrodę zgarniała osoba z największym refleksem. Często się zdarza że nikt nie przepisuje kodu więc nie odpuszczaj, bo to właśnie może być twoja chwila na "zwinne palce" :D

9 minut temu, $coobany napisał:

@ Sh0keN wątpię żeby to przeszło, bo niestety na tym to polega żeby nagrodę zgarniała osoba z największym refleksem. Często się zdarza że nikt nie przepisuje kodu więc nie odpuszczaj, bo to właśnie może być twoja chwila na "zwinne palce" :D

prosze Cie nie jest to wgl oplacalne, po 1 nie ma szans bym to przepisał a taki marny tekst motywacyjny jest o kant ;D po 2 mam stanąć w srodku walki i pisac kod ?? jest to nieprzemyslane bez sensu i dla 5 osób ;D szkoda marnowac nerwow na to ;D 

1 godzinę temu, $coobany napisał:

Zamiast losowania gracza który dostanie nagrodę, lepsze byłoby moim zdaniem losowanie Vipa. Na pewno niektórym nowym graczom by to pomogło i być może zachęciło do zakupu, na czym serwer może tylko zyskać. 

a nie ma losowanie w 4 rundzie ??? ;D 

nie mowimy teraz o losowaniach jakie mozna dodac czy cos ,,, typu zlap dynie tu kazdy ma szanse .. bind i jazda ... rsr87123410sad89 przeciez zanim ja to przepisze to ludziki co przed pc sie urodzili przepisza to w mgnieniu oka wydadza monety i zapomna a ja bede pisal akura ..87..    ;D dla tego te losowanie byloby lepsze moim zdaniem skromnym dawalo by rowne szanse kazdemu , a nie temu co przed pc sie urodzil ;D 

Edited by Sh0keN
  • 3 weeks later...

Poprawimy błąd znikającego kodu na nową rundę, również zostanie ustawiona opcja dzięki której wielkość liter nie będzie miała znaczenia przy wpisywaniu kodu.

Co do losowania vip nie wydaje mi się to potrzebne ponieważ w godzinach nocnych macie darmowego vipa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...