Jump to content

Recommended Posts

11 minut temu, de7manik napisał:

jaki monitor? problem jest tylko w 1.6? 

tak z innej beczki, na innych rozdzielczościach tego nie ma? jeśli tylko na 640x480 to 800x600 niewiele się różni i dobrze się gra

Monitor ; Dell P2213 , tak ten problem mam tylko w cs 1.6 i tylko na 640x480 

• 2 months later...

Masz dodane jakieś parametry startowe dla grafiki 640x480 ? Bo ja też jestem zwolennikiem tej rozdzielczości i w moim przypadku na monitorze 22'' muszę mieć czarne paski po bokach ekranu, bo rozdzielczość 640x480 była stosowana do monitorów z obrazu 4:3..

19 minut temu, hh_WMG napisał:

Masz dodane jakieś parametry startowe dla grafiki 640x480 ? Bo ja też jestem zwolennikiem tej rozdzielczości i w moim przypadku na monitorze 22'' muszę mieć czarne paski po bokach ekranu, bo rozdzielczość 640x480 była stosowana do monitorów z obrazu 4:3..

Możesz dodać -stretchaspect do launch options CS'a w Steam i nie będziesz miał czarnych pasków.

1 godzinę temu, shmileee napisał:

Możesz dodać -stretchaspect do launch options CS'a w Steam i nie będziesz miał czarnych pasków.

Niby to daje ten efekt co mówisz, że paski znikają, ale obraz przechodzi do formatu 16:9 i jest rozjechany, więc zostaje przy paskach ;)

22 godziny temu, hh_WMG napisał:

Niby to daje ten efekt co mówisz, że paski znikają, ale obraz przechodzi do formatu 16:9 i jest rozjechany, więc zostaje przy paskach ;)

No niestety innej opcji nie ma, sam gram na rozciągniętym obrazie 8x6 i jestem do tego przyzwyczajony :-) w zasadzie ostatni raz kiedy grałem na 4:3 to było z 15 lat temu na CRT.

Jaki Windows? Ja miałem problem też podobny. Pomogło wgranie wszystkich https://support.microsoft.com/pl-pl/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads 

Ja posiadam Windows 8.1

A gram na 800x600 25" fhd. 

Edited by Bushid0~
  • Tugeza changed the title to Migający monitor podczas gry w cs 1.6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...