wxyiom21 0 Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 Nick z Cs: Karolek12 ( tak to grałem na nicku wxyiom) Admin Banujacy : ( nie pamietam bylo to dawno temu) server: cod mod 401 Data: ( nie pamietam było to dawno). opis sytuacji: No wątpię, że ktoś mnie pamięta lecz grałem tu z ponad rok temu albo i więcej. Dostałem bana na nicku Karolek12 lecz to nie byłem ja ponieważ grałem na jego koncie czasem bo dał mi pasy wiem, że nie powieniem tego robić i tego żałuję. Nawet nie wiedziałem, że dostałem bana lecz przed chwila sie dowiedziałem bo stwierdziłem, że odskocze od CS GO i zagram w cs 1.6 chce wejść na coda 401 i wyskakuje mi że dostałem bana za podszywke. Niewiem czy dostane UB ale prosiłbym o rozważenie tego wtedy jak grałem u Karolka12 na koncie nie myślałem ze to sie czy coś a pograłbym sobie znów w cs 1.6 na starym dobrym codzie 1s2k link do bana amxbana: nie mam skąd wziąść było to dawno wycinek z console: Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Karolek12 [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1s2k.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 2100621630 ' [AMXBans] Twoje IP : ' Ukryte ' [AMXBans] ======================================= Pozdrawiam życzę miłego wieczoru/dnia Link to post Share on other sites
selfie 7,367 Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 Trochę za późno na UB, bo ban z kwietnia. Ban słuszny i zostaje xPtaku 1 Link to post Share on other sites
selfie 7,367 Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 Użytkownik został zbanowany! Na podstawie zebranych dowodów użytkownik został zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts