Ewwcia. 2,128 Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Szyko, PlejsyBabciJadzi, Dranzer and 3 others 2 1 3 Link to post Share on other sites
PlejsyBabciJadzi 2,610 Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Ja staram się pamiętać o kilku rzeczach. O prawdziwej historii Polski - bo chociaż pamięć należy się tym wszystkim, którzy za nią ginęli. O tym, skąd pochodzę i gdzie się wychowałem - bo trzeba wiedzieć kim i skąd się jest. O osobach, które nie wypięły się na mnie, a wyciągnęły pomocną dłoń, kiedy tego potrzebowałem - bo o prawdziwych się dba. O ludziach, którzy mnie inspirują np. filozofowie, sportowcy, raperzy itd. - bo warto pamiętać, skąd czerpie się motywację i wiedzę. O rodzinie, czyli zarówno o tych, którzy są i tych, których już nie ma - bo rodzina jest najważniejsza. O toksycznych i złych ludziach, wyrządzających krzywdę słabszym lub bezbronnym - bo mam nadzieję dostać kiedyś okazję, by ich za to nagrodzić w adekwatny sposób. O wszystkich porażkach, błędach i potknięciach - bo to najcenniejsze lekcje w życiu. I w sumie, z której strony by na to nie spojrzeć, pamięć o czymś lub o kimś, to "pomnik trwalszy niż ze spiżu" Apple Daddy 🍏 and Ewwcia. 1 1 Link to post Share on other sites
Apple Daddy 🍏 11,467 Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 I to jest właśnie przykre że żyjemy w czasach w których osoby które poświeciły wiele dla niego dla idei są traktowane przez dzisiejsze śmieci(Duża cześć populacji ludzkiej) jak nikt ważny w skrócie ludzie to debile ale to tylko moje ciemne przemyślenia 🍏 PlejsyBabciJadzi and Ewwcia. 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts