Popular Post Aidan Posted August 21, 2020 Popular Post Report Share Posted August 21, 2020 Twój nick: Aidan Nick gracza, na którego jest skarga: Fafka SteamID gracz, na którego jest skarga: STEAM_0:0:108282921 Opis: Admin ten bardzo często siedzi na afk. Czasem można tłumaczyć, że sprawdza kogoś, ogarnia itp. Ale zawsze jak jestem na serwerze to szanowny Pan Fafka pogra trochę po czym siedzi na afk. I tak zawsze. Dodatkowo tym razem inny gracz 2 rundy obrażał przez mikrofon innych, bez reakcji. Gra do teraz. Tak więc Fafka nie wypełnia swoich obowiązków oraz nabija minuty na spect. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Dowody: http://441333.hltv2.pukawka.pl/hltv-2008211541-de_dust2-1598017260-1598018760.zip 21:23 - przy brojeniu paki 23:55 - kolejny raz Jednocześnie, żeby nie zakładac drugiego tematu wnioskuję o ukaranie gracza homunculus FATHER. steamID - STEAM_1:0:1911305696 Pozdrawiam. Kubusiek , Zmora , Dranzer and 14 others 1 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 22, 2020 Report Share Posted August 22, 2020 @ Fafka zapraszam do wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2020 Report Share Posted August 22, 2020 Wszedłem na spekta sprawdzić gracza, po chwili poszedłem po obiad. Jadłem ze zminimalizowanym csem, słuchawki miałem na uszach ale nie słyszałem żadnego zgłoszeni (każda wiadomość na u@ ma charakterystyczny dźwięk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Czarna. Posted August 22, 2020 Solution Report Share Posted August 22, 2020 W dniu 21.08.2020 o 15:21, Aidan napisał: Admin ten bardzo często siedzi na afk. Czasem można tłumaczyć, że sprawdza kogoś, ogarnia itp. Nie mam powodu, aby w to nie wierzyć - schodzenie na spect to jeden z obowiązków admina. Z demka, które wstawiłeś wynika, że Fafka siedział na spect 9 minut (w tym czasie oprócz domniemanego sprawdzania gracza, jednego z graczy zbanował) W dniu 21.08.2020 o 15:21, Aidan napisał: Dodatkowo tym razem inny gracz 2 rundy obrażał przez mikrofon innych, bez reakcji. Gra do teraz. Tak więc Fafka nie wypełnia swoich obowiązków oraz nabija minuty na spect. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Tutaj zastanawia mnie jedna rzecz, o której wspomniał Fafka. Przejrzałam logi i nie ma od Ciebie absolutnie żadnego zgłoszenia na temat owego gracza czy jakiejkolwiek obrazy. Może przed zarzuceniem Adminowi olewania swoich obowiązków, warto by było najpierw coś zgłosić? W dniu 21.08.2020 o 15:21, Aidan napisał: Jednocześnie, żeby nie zakładac drugiego tematu wnioskuję o ukaranie gracza homunculus FATHER. L 08/21/2020 - 16:13:35: [ReasonKicker.amxx] Kick: "Fafka<3149><STEAM_0:0:108282921><>" kick "homunculus FATHER.<3155><STEAM_1:0:1911305696><>Powod: ogarnij slowa" Chwilę później gracz dostał kicka za swoje słownictwo, także nie będę nakładać na niego kolejnej kary. Mam nadzieję, że ostrzeżenie mu wystarczyło. Mimo wszystko będąc na serwerze, admin powinien też samodzielnie patrzeć co się dzieje, a nie czekać aż u@ zapiszczy. Nie nazwałabym tej sytuacji nabijaniem minut czy nie wykonywaniem obowiązków przez Admina (w logach widzę, że Fafka działa i to sporo), a małym potknięciem z jego strony. Dlatego też @ Fafka jeżeli postanawiasz zostać na serwerze to nie minimalizuj gry, tylko patrz co się tam dzieje. A jeżeli chcesz zjeść w spokoju to po prostu wyjdź z serwera. Myślę, że przez te kilka minut nikomu jakaś krzywda się nie stała, ani admin rażąco nie nabroił, więc zakończę tą sprawę na ostrzeżeniu słownym dotyczącym minimalizowania gry przez admina. A Ciebie @Aidan poproszę o zgłaszanie graczy łamiących regulamin najpierw na u@. Aidan , besty , Nunko and 1 other 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts