Jump to content

[Odrzucona] Skarga - administratorzy

Eloo
 Share

Recommended Posts

Twój nick: elo

na którego składasz skargę: Post bez skargi bezpośrednio na admina. Bana dostałem nawet nie wiem od kogo, ale w sumie mam na to wyjebane, nie w tym rzecz.

Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie i nikogo nie prowokuje, po czym jakiś szympans zaczyna do mnie startować. Od słowa do słowa zostałem nazwanym je****m fiutem, oczywiście mu na to odpowiedziałem, dostaliśmy po "ostrzeżeniu", że jeszcze raz i wylecimy. Gość ciśnie po mnie dalej, że może mnie ro******ć i takie tam standardowe pedalskie gadki, odpuściłem ciśnięcie gościa i jedynie zaproponowałem mu spotkanie oraz podanie swojego adresu - nic więcej, po ostrzeżeniu pełna kulturka :>

Po tej sytuacji dostałem bana na godzinę, spoko wyzwałem gościa nie ma sprawy, wszystko rozumiem.

Wkurwia mnie jedynie fakt, że oczekujecie aby ktoś siedział cicho w momencie gdy ktoś inny po nim jedzie.

Czego Wy się spodziewacie, trzeba być pi***ą, żeby się nie odzywać i udawać, że pada deszcz gdy ktoś na Ciebie pluje. Co mam robić, pisać na u@ i walić z du*y, że gość po mnie jedzie i siedzieć spokojnie cicho, a on dostanie jedynie "ostrzeżenie"?

Jeżeli chcecie aby na serwerze obowiązywała kultura i brak wyzywania to może banujcie tych którzy zaczynają, bo ja Wam gwarantuje z miejsca, że mam w chu** te bany i zawsze będę dawał komuś tyle szacunku ile otrzymam od niego. Jeżeli mam być za to banowany, ziomeczki z przyjemnością. Nieraz też takie sytuacje widziałem, że ktoś wyłapuje bana za to, że odpowiada i finalnie zbanowani są obydwaj. W skrócie takim działaniem będziecie jedynie tracić ludzi na serverze.

Moja propozycja jest taka, aby bany dostawały osoby które prowokują. chyba że druga osoba w konflikcie za mocno się odpaliła to wtedy wiadome, lecą obaj. Póki co, z tego co się zdążyłem zorientować to bany w takiej sytuacji lecą obustronnie obligatoryjnie.

Jeżeli temat został założony nie w tym miejscu gdzie trzeba, prośba o przeniesienie.

Czarna, kultura względem czego? Nie obrażam, a wulgaryzm świadczy o kulturze? Serio nie przeklinasz i ludzie w Twoim otoczeniu również? Gracie w grę, w której głównym celem jest zabicie wroga, a chcecie kultury uczyć, w przedszkolu jesteśmy?

Dopóki nikogo nie obrażam, zachowuję się kulturalnie, a jak chcecie być tacy kulturalni, to czemu po zakończeniu rundy w połowie polskich nut jest co chwilę wulgaryzm, to jest właśnie hipokryzja.

Temat można zamknąć, skargi składać nie chcę, miała to być propozycja.

Hmm powiem tak . Gracz  O nicku "W11" któryś raz coś tam zle się zachował więc jeden admin napisał  ostrzeżenie w jego stronę i tylko jego po czym  mimo upomnienia nadal coś pisał i nagle zacząłeś się wypowiadać do niego. Także pierwszy on dostał bana za nie  wyciągnięcie wniosków z upomnienia,a po tym ty dostałeś za bezsensowne  odpowiedzi.   To po co te zbędne dyskusje?  

Co do samej propozycji dawania banów żeby dawać tym co prowokują. Też jest bezsensu moim zdaniem, iż w regulaminie pisze trzeba przestrzegać kultury na serwerze. Nie przestrzegasz czy tam obrażasz wylatujesz. Czy to osoba co prowokuje czy druga osoba która woli  z nim się nawzajem cisnąć . Zawsze mówić trzeba sobie żeby nie zniżać się do czyjegoś poziomu bo skutkuje to wtedy cóż.... niestety karą. ^^ Każdy wie co pisze i każdy wie jakie konsekwencje będą. 

"trzeba być pi***ą, żeby się nie odzywać i udawać, że pada deszcz gdy ktoś na Ciebie pluje."  Heh  tu ciekawostka taka , my jako admini kiedy banujemy kogokolwiek zdarzają się osóbki które banujemy za obrazy  i wolą nas obrazić na u@ dodatkowo  tak jak ty to ująłeś "pluć"   na tysiące różnych sposobów   bo sprawia im to przyjemność.  A ja czy ktoś inny mamy w to wywalone bo po co się zaniżać i coś powiedzieć danej osobie coś? To  czasem jest śmieśniejsze niż smutne . Kara go w końcu tak czy siak   dopadnie. 

Do czego dążę?  Tak masz napisać na u@ ,że dany gracz ciśnie po tobie a on zamiast ostrzeżenia dostanie według taryfikatora 1h-1dzien  bana za obrazę  i wtedy on znika no i spokój jest. Wolałeś  mu odpowiadać  , więc   ban został narzucony.

Ja jak jeszcze byłem  graczem bez uprawnień do admina zawszę się trzymałem tego,że lepiej zgłaszać na u@  i nie ulegać zbędnym prowokacjom lub napisać skargę . Wtedy to jest najlepsze co może być kiedy ta osoba dostaje bana. <3

Edited by Donek ツ

24 minuty temu, Donek ツ napisał:

Tak masz napisać na u@ ,że dany gracz ciśnie po tobie a on zamiast ostrzeżenia dostanie według taryfikatora 1h-1dzien  bana za obrazę  i wtedy on znika no i spokój jest. Wolałeś  mu odpowiadać  , więc   ban został narzucony.

Chyba wszystko co do Twojej propozycji - wystarczy zgłosić i nie odpowiadać, jeżeli wolisz obrażać no to bądź gotów ponieść tego konsekwencje.

Skoro nie chciałeś pisać skargi to temat zamykam, a propozycję odrzucam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.