Eloo Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Twój nick: elo na którego składasz skargę: Post bez skargi bezpośrednio na admina. Bana dostałem nawet nie wiem od kogo, ale w sumie mam na to wyjebane, nie w tym rzecz. Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie i nikogo nie prowokuje, po czym jakiś szympans zaczyna do mnie startować. Od słowa do słowa zostałem nazwanym je****m fiutem, oczywiście mu na to odpowiedziałem, dostaliśmy po "ostrzeżeniu", że jeszcze raz i wylecimy. Gość ciśnie po mnie dalej, że może mnie ro******ć i takie tam standardowe pedalskie gadki, odpuściłem ciśnięcie gościa i jedynie zaproponowałem mu spotkanie oraz podanie swojego adresu - nic więcej, po ostrzeżeniu pełna kulturka :> Po tej sytuacji dostałem bana na godzinę, spoko wyzwałem gościa nie ma sprawy, wszystko rozumiem. Wkurwia mnie jedynie fakt, że oczekujecie aby ktoś siedział cicho w momencie gdy ktoś inny po nim jedzie. Czego Wy się spodziewacie, trzeba być pi***ą, żeby się nie odzywać i udawać, że pada deszcz gdy ktoś na Ciebie pluje. Co mam robić, pisać na u@ i walić z du*y, że gość po mnie jedzie i siedzieć spokojnie cicho, a on dostanie jedynie "ostrzeżenie"? Jeżeli chcecie aby na serwerze obowiązywała kultura i brak wyzywania to może banujcie tych którzy zaczynają, bo ja Wam gwarantuje z miejsca, że mam w chu** te bany i zawsze będę dawał komuś tyle szacunku ile otrzymam od niego. Jeżeli mam być za to banowany, ziomeczki z przyjemnością. Nieraz też takie sytuacje widziałem, że ktoś wyłapuje bana za to, że odpowiada i finalnie zbanowani są obydwaj. W skrócie takim działaniem będziecie jedynie tracić ludzi na serverze. Moja propozycja jest taka, aby bany dostawały osoby które prowokują. chyba że druga osoba w konflikcie za mocno się odpaliła to wtedy wiadome, lecą obaj. Póki co, z tego co się zdążyłem zorientować to bany w takiej sytuacji lecą obustronnie obligatoryjnie. Jeżeli temat został założony nie w tym miejscu gdzie trzeba, prośba o przeniesienie. Czarna, kultura względem czego? Nie obrażam, a wulgaryzm świadczy o kulturze? Serio nie przeklinasz i ludzie w Twoim otoczeniu również? Gracie w grę, w której głównym celem jest zabicie wroga, a chcecie kultury uczyć, w przedszkolu jesteśmy? Dopóki nikogo nie obrażam, zachowuję się kulturalnie, a jak chcecie być tacy kulturalni, to czemu po zakończeniu rundy w połowie polskich nut jest co chwilę wulgaryzm, to jest właśnie hipokryzja. Temat można zamknąć, skargi składać nie chcę, miała to być propozycja. Desuu7 and grzechusk.mp3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donek ツ Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 (edited) Hmm powiem tak . Gracz O nicku "W11" któryś raz coś tam zle się zachował więc jeden admin napisał ostrzeżenie w jego stronę i tylko jego po czym mimo upomnienia nadal coś pisał i nagle zacząłeś się wypowiadać do niego. Także pierwszy on dostał bana za nie wyciągnięcie wniosków z upomnienia,a po tym ty dostałeś za bezsensowne odpowiedzi. To po co te zbędne dyskusje? Co do samej propozycji dawania banów żeby dawać tym co prowokują. Też jest bezsensu moim zdaniem, iż w regulaminie pisze trzeba przestrzegać kultury na serwerze. Nie przestrzegasz czy tam obrażasz wylatujesz. Czy to osoba co prowokuje czy druga osoba która woli z nim się nawzajem cisnąć . Zawsze mówić trzeba sobie żeby nie zniżać się do czyjegoś poziomu bo skutkuje to wtedy cóż.... niestety karą. Każdy wie co pisze i każdy wie jakie konsekwencje będą. "trzeba być pi***ą, żeby się nie odzywać i udawać, że pada deszcz gdy ktoś na Ciebie pluje." Heh tu ciekawostka taka , my jako admini kiedy banujemy kogokolwiek zdarzają się osóbki które banujemy za obrazy i wolą nas obrazić na u@ dodatkowo tak jak ty to ująłeś "pluć" na tysiące różnych sposobów bo sprawia im to przyjemność. A ja czy ktoś inny mamy w to wywalone bo po co się zaniżać i coś powiedzieć danej osobie coś? To czasem jest śmieśniejsze niż smutne . Kara go w końcu tak czy siak dopadnie. Do czego dążę? Tak masz napisać na u@ ,że dany gracz ciśnie po tobie a on zamiast ostrzeżenia dostanie według taryfikatora 1h-1dzien bana za obrazę i wtedy on znika no i spokój jest. Wolałeś mu odpowiadać , więc ban został narzucony. Ja jak jeszcze byłem graczem bez uprawnień do admina zawszę się trzymałem tego,że lepiej zgłaszać na u@ i nie ulegać zbędnym prowokacjom lub napisać skargę . Wtedy to jest najlepsze co może być kiedy ta osoba dostaje bana. Edited August 20, 2020 by Donek ツ Zmora , Bracket , besty and 1 other 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 24 minuty temu, Donek ツ napisał: Tak masz napisać na u@ ,że dany gracz ciśnie po tobie a on zamiast ostrzeżenia dostanie według taryfikatora 1h-1dzien bana za obrazę i wtedy on znika no i spokój jest. Wolałeś mu odpowiadać , więc ban został narzucony. Chyba wszystko co do Twojej propozycji - wystarczy zgłosić i nie odpowiadać, jeżeli wolisz obrażać no to bądź gotów ponieść tego konsekwencje. Skoro nie chciałeś pisać skargi to temat zamykam, a propozycję odrzucam. Bracket and besty 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Propozycja została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts