Jump to content

[Odrzucona] Polskie dzwiéki

Amadix
 Share

Recommended Posts

Witam,

proponowal bym zmiane nudnych dzwiéków - 'headshot' 'multi-kill'  itp.  

na Polskie - 'dziabnál mnie swinia'  'łebszot'  'dupszot'  'za chwile bedzie explozja'  itp. 

kazdy wie o co chodzi : D

no taka moja propozycja xD

chociaz mozna by dodac tylko pare , a niektóre angielskie zostawic bo na wszystkie pewnie nie ma Polskich odpowiedników

Edited by Amadix

7 godzin temu, Amadix napisał:

na Polskie - 'dziabnál mnie swinia'  'łebszot'  'dupszot'  'za chwile bedzie explozja'  itp. 

"Za chwilę będzie eksplozja" to był dźwięk do całkowicie innego pluginu. Jak dobrze kojarzę w ciągu ostatnich 10 sekund przed wybuchem bomby odpalała się ta muzyczka.

Aczkolwiek jak dobrze pamiętam plugin był używany ładne kilka lat temu.

Co do reszty propozycji dźwięki o których mówisz mnie osobiście bawiły jakieś 10 lat temu jak sie grało na serwerach ale się już mocno przejadły, zresztą te dźwięki też były używane już od taka dawna że nie ma sensu znowu do nich wracać.

7 godzin temu, Amadix napisał:

chociaz mozna by dodac tylko pare , a niektóre angielskie zostawic bo na wszystkie pewnie nie ma Polskich odpowiedników

Mieszać polskie i angielskie zwroty też nie ma sensu, trzeba się zdecydować na jeden język :P 

39 minutes ago, Johny9 said:

Takie bajerki to niepotrzebne obciążanie serwera bo podoba się to przeważnie tylko dzieciom i debilom, normalnych raczej irytują, zwłaszcza te burackie typu "dupszot" 

w sumie fakt xD ale mysle ze to wlasnie przyciáglo by graczy innego sortu xD

Nie po to pisalismy 2 lata temu temat, żeby g*wniane polskie ut zmienić, żebyście teraz pisali ten temat. Serio te ut nic innego nie robią jak wku*wiają i każdy kto wtedy grał miał ich serdecznie dość. Można ewentualnie wzbogacić obecne pozostałymi, takimi jak zemsta, śmiech demona(granat) i itd. itp.

Edited by Guest

Widzę że nie ma zbyt dużego poparcia na zmianę tych dźwięków dlatego pozostaniemy przy angielskiej wersji. Bo bez sensu zmieniać na Polska jak zaraz ludzie się będą denerwować i pisać o zmianę. 

Polskie dźwięki były modne 10 lat temu jak się dzieciakiem było. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.