Destiny௪ Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Nick podejrzanego: Nie szczelaj! Serwer:DD2#1 SteamID: http://d0naciak.pl/amxbans/ban_list.php?bid=96990 Link do demka: Aktualnie rozgrywane Czas akcji: ~17:22 dnia dzisiejszego (demo się nagrywa z resztą to na u@) Opis sytuacji: Gracz był parę razy ostrzegany za obraze, dostał bana na godzinę za nazwanie gracza "śmieciem" Po czym zwyzywał nas na u@. Sam przedłużyć nie mogę więc prosiłbym o to "upoważnionych" aby przedłużyli do 1 dnia Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 To jest sprawa do @ d0naciak@ Evi.@ Czarna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destiny௪ Posted August 20, 2020 Author Report Share Posted August 20, 2020 Przecież jestem adminem więc muszę wylapac go na serwie i dać mu bana "wstecz"? Dziwne Dzięki to tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Co nie, Ty nie decydujesz o takim czymś tylko opiekun a jako że donek ma urlop to oznaczyłem innych. Destiny௪ and Nethiri 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Czarna. Posted August 20, 2020 Solution Report Share Posted August 20, 2020 Ten Pan przez cały miesiąc spędził na serwerze tylko 9 minut (dzisiaj). Ban od Ciebie już wygasł i raczej nie ma sensu nadawać teraz kolejnego za pomocą bansa, bo prawdopodobnie kolega nawet tego bana nie odczuje Jeżeli pojawi się on na dniach na serwerze, po prostu zbanujcie go za obrazę po banie Destiny௪ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts