Bracket Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 (edited) Nwm czy dobry dział wybrałem jeśli nie to proszę o przeniesienie. Może @ xPtaku byś coś po czarował na servie Moja osobista propozycja to konkurs na grafiki skinów, @ d0naciak pisał że te skiny które znajdują się w grze są stare i nie ma zbytnio teraz czasu na takie rzeczy więc może gracze stworzyli by skiny w ramach konkursu a jednocześnie dołożymy coś od siebie dla servera. Najlepiej wyglądające skiny znalazły by się w rozgrywce + jakieś nagrody dla uczestników (tutaj pozostawiam pomysł nagród administracji). Jak stworzyć skina ? Przed chwilą spojrzałem na ytube i jest pełno poradników i nie jest to jakoś mega trudne do wykonania. Jeśli pomysł przejdzie to prosił bym tylko aby ktoś stworzył regulamin konkursu i napisał jakieś wytyczne co do tych skinów (w jakim programie mają być zrobione itp). Proszę o wypowiedź w tej sprawie łaskawie nam panującego opiekuna @ xPtaku lub wszech władnego właściciela @ d0naciak. Serdecznie Pozdrawiam. Bracket. Edited August 20, 2020 by Bracket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 1. Oznaczasz złą osobę @PtakuTen tutaj jest zwykłym użytkownikiem, a ten @ xPtakujest opiekunem, różnica jest taka że osoba do której kierowany jest post nie dostaje powiadomienia To teraz przejdę do głównej części tematu. Konkursy w których wymaga się od użytkowników jakiegoś większego zaangażowania nie mają sensu, tym bardziej jeżeli konkurs będzie dotyczył tylko jednego serwera. Były nawet na sieci bardziej wymagające konkursy(Dla całej sieci) które nie doczekały się zwycięzców i zostały anulowane ze względu na znikomą ilość chętnych do wzięcia w nich udziału. (Mówię Ci to jako były junior i opiekun.) Tutaj masz przykładowy konkurs dla graczy zaznaczam całej sieci: Gdzie w tym konkursie wymogiem był jedynie rysunek. W przypadku Twojej propozycji która dotyczy samego coda, skończy się na tym że weźmie w takim konkursie udział może jedna lub dwie osoby, a więc nie ma to zbyt wiele sensu. I jak coś @Bracketnie czepiam się celowo każdej Twojej propozycji po prostu trochę tu już jestem i wiem jak się sprawy mają. Jeżeli chodzi o konkursy serwerowe muszę być one proste aby nie wymagały od ludzi zbyt wiele umiejętności itp. MudzineK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bracket Posted August 20, 2020 Author Report Share Posted August 20, 2020 No poprawiłem dzięki. Przeczytałem zawartość linku który podałeś KUŃ BY SIĘ UŚMIAŁ HAHAHA gruby w slipach aż się kawą poplułem UHHAHAHA. No widać że czytać ze zrozumieniem to nie zbyt potrafią. @ Adrian. Kto by chciał się angażować by się podpisał w temacie. Wtedy byśmy wiedzieli czy to wgl wypali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkowy Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 8 godzin temu, Adrian. napisał: W przypadku Twojej propozycji która dotyczy samego coda, skończy się na tym że weźmie w takim konkursie udział może jedna lub dwie osoby, a więc nie ma to zbyt wiele sensu. Zgadzam się z tym. Raczej nikomu nie chciało by się studiować programów graficznych specjalnie pod ten konkurs, nie wspominając już o nauce obsługi HLMV i reteksturowaniu modeli. Bracket 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Zazwyczaj takie konkursy nie mają zainteresowania. Do stworzenia takiego skina trzeba trochę się pobawić a nie każdemu będzie się chciało Porozmawiam z Donkiem i może jakiś inny konkurs zrobimy żeby wszyscy mieli równe szanse Bracket 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Propozycja została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts