Parasolka Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 (edited) Twój nick: RR Nick gracza/admina na którego składasz skargę: na serwie Sawer na forum @ XareX Opis sytuacji: typ lata na spinie i ze zmiana nicku mówię adminowi jak ma go zbanować to tylko siedzi na spect i nic nie robi do tego dostaje jeszcze kicka. @ Bombels trzeba chyba Administracji zrobić szkolenie i pokazać jak banować takich ludzi. Do tego jeszcze tłumaczyłem Ci razem z @ iTreazik jak go zbanować i miałes na nas ... a gracz latał odpalony i przez to tylko ludzie wychodzili z serwera IP/SID gracza (status w konsole): Macie, ponieważ to wasz Admin Data i czas zdarzenia: 2020-08-17, 15:30 Dowód (ss/demko):http://799.gotv.pro/srv45139/auto-20200817-1527-de_mirage.dem.zip Edited August 17, 2020 by Djabeu Nomak , iTreaz and Nethiri 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun Sieci Solution Bombels Posted August 19, 2020 Opiekun Sieci Solution Report Share Posted August 19, 2020 Gdy pare osób piszę oraz mówi, że na serwerze jest cziter i trzeba go szybko zbanować to da się pogubić. Nie ukrywajmy, że Wy gracze zrobiliście ogromną presje na adminie. Da się pogubić i zestresować. Wyjaśniłem @ XareX co ma robić w takiej sytuacji i myślę, że sytuacja opisana wyżej się nie powtórzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts