Rocky. Posted August 16, 2020 Report Share Posted August 16, 2020 Nick: Slay3R? Czas / Time: 16 sie 2020 - 15:08:29 Powód / Reason: obraza admina STEAM ID / IP: - Dowody (ss/demo) / Evidence: bardzo chcialbym sie dowiedzieć od kiedy slowo BAZYL to obraza... Bardzo brzydka dziewczyna. - Patrz jaka laska. - Taaa nie wiem z której strony.To jakiś bazyl! - Widziałeś nową dziewczynę Bartka? - Tak. Nie wiem gdzie on znalazł takiego bazyla. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSlay3R Posted August 16, 2020 Report Share Posted August 16, 2020 Chciałbym napomknąć tylko że powiedziałeś jakiś jeba*y bazyl, poczułem się urażony więc ban 30min. Nie rozumiem po co pisać skargę. @Ptakurozpatrzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted August 16, 2020 Report Share Posted August 16, 2020 Nazywanie kogoś Bazylem jest obrażaniem go nie ważne jakiej jest płci. Admin poczuł się urażony więc dał Ci bana Następnym razem zwracaj uwagę na to co mówisz bo możesz kogoś urazić. I następnym razem jak już piszesz skargę to jakieś dowody proszę przedstawić o Twojej "niewinności" Skargę odrzucam. TheSlay3R and ACAB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts