Bracket Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Czytałem że kupno expa zablokowane do wtorku a gracz Eso Be kupił monety i kupuje expa za nie. Jakoś to poprawicie ?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudzineK Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Na początku będzie miał troszkę przewagi, ale na dłuższą metę nie opłaca się kupować expa za monety, chyba że wyda miliony złotych. Na pewno 150 czy 200 nie kupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ez'y Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Z tego co wiem (a niewiele wiem) to Eso ma zamiar wbić 100 lvl za te monety i zrobić klan po czym go ulepszyć nie wiem czy sobie żartował czy nie bo ma zamiar kupić 500k M, moim zdaniem to będzie zbyt mocna przewaga w drugim dniu mieć klan na maxa, co tygodniu ludzi będzie grać tyle co tydzień temu, Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuLA♦♚ Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Powinno byc wywalone kupno expa za monety i tyle.. oo7 and ACAB 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudzineK Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 4 minuty temu, Ez'y napisał: Z tego co wiem (a niewiele wiem) to Eso ma zamiar wbić 100 lvl za te monety i zrobić klan po czym go ulepszyć nie wiem czy sobie żartował czy nie bo ma zamiar kupić 500k M, moim zdaniem to będzie zbyt mocna przewaga w drugim dniu mieć klan na maxa, co tygodniu ludzi będzie grać tyle co tydzień temu, Pozdro. Znaczy do x dni jest blokada na monety chyba 40k maks można kupić, ale nie pamiętam dobrze. KuLA♦♚ and Ez'y 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Polecam przeczytać ze zrozumieniem co napisałem w temacie resetu na temat kupna expa. Bo nie wspomniałem tam o kupnie expa za monety. Nawet gdyby było prawdą że chce kupić 500k monet to by mu się to nie udało. Exp za monety jest dosyć słaby i dużo nim nie zdziała. Ale w sumie jest to w opcjach sklepowych serwera więc jako tako żadnego zakazu nie złamał. I nie ma co się czepiać bo monety są po to aby je wydawać. Czekam na odpowiedź @ d0naciak na ten temat ale aktualnie jest na urlopie także bądźcie cierpliwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bracket Posted August 15, 2020 Author Report Share Posted August 15, 2020 Ja przeczytałem Ptaku że zablokowana możliwość kupna expa do wtorku a czy to za plny czy za monety na servie to jeden pies raczej, też powinno być zablokowane XD Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Zablokowano kupno expa za PLN Kupno expa to inna sprawa ale i tak nie zaszalejesz na tym jak na kupnie za złotówki. Nie opłaca się kupować expa za monetki tak czy siak Bracket 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bracket Posted August 17, 2020 Author Report Share Posted August 17, 2020 (edited) No to sprawa wyjaśniona, dziękuje i proszę o zamknięcie tematu. Edited August 17, 2020 by Bracket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts