Jump to content

Słabo Zablokowane Kupno Expa

Bracket
 Share

Recommended Posts

Z tego co wiem (a niewiele wiem) to Eso ma zamiar wbić 100 lvl za te monety i zrobić klan po czym go ulepszyć nie wiem czy sobie żartował czy nie bo ma zamiar kupić 500k M, moim zdaniem to będzie zbyt mocna przewaga w drugim dniu mieć klan na maxa, co tygodniu ludzi będzie grać tyle co tydzień temu,

Pozdro.

4 minuty temu, Ez'y napisał:

Z tego co wiem (a niewiele wiem) to Eso ma zamiar wbić 100 lvl za te monety i zrobić klan po czym go ulepszyć nie wiem czy sobie żartował czy nie bo ma zamiar kupić 500k M, moim zdaniem to będzie zbyt mocna przewaga w drugim dniu mieć klan na maxa, co tygodniu ludzi będzie grać tyle co tydzień temu,

Pozdro.

Znaczy do x dni jest blokada na monety chyba 40k maks można kupić, ale nie pamiętam dobrze.

Polecam przeczytać ze zrozumieniem co napisałem w temacie resetu na temat kupna expa. Bo nie wspomniałem tam o kupnie expa za monety.

Nawet gdyby było prawdą że chce kupić 500k monet to by mu się to nie udało. 

Exp za monety jest dosyć słaby i dużo nim nie zdziała. 

Ale w sumie jest to w opcjach sklepowych serwera więc jako tako żadnego zakazu nie złamał. I nie ma co się czepiać bo monety są po to aby je wydawać. Czekam na odpowiedź @ d0naciak na ten temat ale aktualnie jest na urlopie ;) także bądźcie cierpliwi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.