Eff. Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Kiedy ostatnio zrobiłeś coś po raz pierwszy? Co to było i czy Ci się podobało? Evi. , Rozmy and KeveS 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madziaa<3 Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 (edited) Ostatnio po raz pierwszy do kebsa wzięłam sos tzatziki i to chyba był mój najlepszy wybór w życiu, bo jest za******y xD Wcześniej jakoś nie byłam do niego przekonana Edited January 26, 2020 by Madziaa<3 Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Jakby tak głębiej się zastanowić to ciągle robimy coś po raz pierwszy. Każda rzecz na Ziemii jest jedyna, inna, niepowtarzalna a przy tym jest sporo innych zmiennych jak czas i miejsce. Krojąc cebule zawsze kroimy inną więc kroimy ją po raz pierwszy, odgrzewamy zawsze inne ziemniaki do obiadu choć gatunek może być ten sam, na csie zawsze gramy z innymi ludzmi w innych składach- nigdy nic sie dwa razy nie zdarza a za każdym razem robimy to będąc starsi o sekunde minute dzien miesiac rok itd Rozumiem, że to zwykła metafora tylko ale no musiałem się przyczepić KeveS , Eff. and JustGirl. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProShizer Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Poraz pierwszy byłem na Paint Balu no i szczerze było FAST Fajnie. Tak samo jak na modach Serwerów xd Paint Bal. Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustGirl. Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Około tygodnia temu, poraz pierwszy robiłam sama naleśniki Kiedyś musi być ten pierwszy raz.. Wiadomo, że za drugim razem wyszły lepsze niż tym pierwszym, ale spodobało mi się to. Teraz mogę robić je codziennie Eff. , nieOgarniam. and Dranzer 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko^^ Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Skakałem ze spadochronu. Eff. and Dranzer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Tydzień temu Naprawiałem auto i jeździ xD .Lasik and Eff. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolo_pl Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 W piątek po raz pierwszy grałem w Uncharted Fortuna Drake'a i jest świetne. Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehow. Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 w zeszłym tygodniu po raz pierwszy katowąłem gruza forda sierre mojego zioma i chyba sobie kupie takiego wariata do zabawy Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaczka Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Wyrzuciłam faceta z domu, zakłamana świnia nie ma gdzie mieszkać było przecudownie, i chętnie zrobiłabym to po raz kolejny Seebixツ , Nethiri , Ekola (1908) and 4 others 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekola (1908) Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 Ostatni raz po raz pierwszy leciałem samolotem nie licząc startu wszystko ok jednakże na trzeźwo bym nawet na pokład nie wszedł . JustGirl. and Eff. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pio212121 Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 Wziąłem ślub i nie planuje tego nigdy powtarzać JustGirl. , SquBanY# and Eff. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nieOgarniam. Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 (edited) Poznałem tak śliczną kobietę i jestem z tego zadowolony Edited January 29, 2020 by cziter Eff. and JustGirl. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 30, 2020 Report Share Posted January 30, 2020 Od bardzo długiego czasu po raz pierwszy tak szybko komuś zaufałam. Czy jestem z tego zadowolona? Na razie tak, zobaczymy co będzie dalej. Eff. , Vrednyy. and nieOgarniam. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner .Lasik Posted January 30, 2020 Owner Report Share Posted January 30, 2020 Rozwaliłem auto i poszło na złom. XD Było warto, bo więcej niż na złomie za nie i tak nikt by nie dał. XD P.S kupię auto w cenie złomu! Eff. , nieOgarniam. and Nethiri 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apple Daddy ? Posted January 30, 2020 Report Share Posted January 30, 2020 Pierwszy raz podjąłem się prasowania przecież to nie może być trudne a tu chu... wypaliłem dziurę i nie chce tego powtarzać jeszcze opieprz dostałem było to ciekawe przeżycie. ? .Lasik , Nethiri , Vrednyy. and 2 others 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbn. Posted February 2, 2020 Report Share Posted February 2, 2020 Pierwszy raz zmywałem naczynia i nawet to fajne. JustGirl. and Eff. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts