Ashino123 Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 Twój nick: Ashino Nick gracza, na którego jest skarga: Zizi/Teka któryś z nich Dokładny czas zdarzenia: 13:42 IP / STEAM_ID (cała linijka z amx_ip): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'miny resp' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1922830394' [AMXBans] Twoje IP: '194.29.183.19' [AMXBans] ======================================= Opis: Gram snajperem z perkiem moduł odrzutowy i dostaje bana za miny na respie gdzie nie mam żadnych min ani z klasy ani z perki Dowody: można zapytać cały serwer, sprawdzić demo, konsole co chcecie, ban co prawda na 30 minut ale Vip perki i staty w dupe więc .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiZi <-> Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 To byłem ja, ale Pozycje się zmieniły miedzy tobą a maro a ja szybko na no w amxmodmenu klikłem i bylem pewien ze maro kliklem ehh Marlen and Join[T] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[V]ice[V]ersa Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 Witam. Pomyłki się zdarzają, ale już nie pierwszy raz i z dniem dzisiejszym dostajesz +1 do tabeli ostrzeżeń. Pozdrawiam VV. Janusz z 201 and Nixonka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[V]ice[V]ersa Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 Problem został rozwiązany! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts