xoxo? Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Nick: xoxo? Wiek: 22 Staż gry CS:GO: 5000h+ CS:S od 2008 CS 1.6 od 2010 CS GO od 2014 Link do swojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/xoxo%3F/137.74.5.141:27015/ Konto Prime [Tak/Nie]: Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: 9.9/10 Godziny w jakich grasz(tak mniej więcej): Pracuję na trzy zmiany więc mam rotacje jeżeli chodzi o czas gry. Składka: Jeżeli będzie trzeba to dla mnie nie ma problemu. Kilka zdań o sobie: Mam na imię Piotr, byłem tutaj Adminem już dwa razy. Ochota na 1v1 wróciła, więc chętnie pomogę w neutralizowaniu szkodników cs;go :D SteamID: STEAM_1:1:4839508 Wiem GameTracker jest słaby, ale z tym jak wiecie nie ma problemu :) Czeczeńczyk , Bamboss and KeveS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi. Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Jeżeli ochota na 1vs1 wróciła to wykaż się większą aktywnością na serwerze. Aktualnie GT z ostatniego tygodnia a nawet i miesiąca nie powala. Przypominam, że jako admin musiałbyś wyrabiać 300 minut tygodniowo. Popraw GT i zapraszam za tydzień. Baked 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi. Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts