Staruch ;f Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Nick: wG#^ Staruch ;f Imię: Paweł Wiek: 21 Znajomość AMX (1-10): 9 Sprawny i działający mikrofon: Uwzględniony w liście zakupowej Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/wG#^ Staruch %3Bf/147.135.199.78:27015/ (GT nie powala ,ale do wypracowania ) Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Znam się na owej roli, jak każdy wie Adminów nie ma za wielu co idzie z łamaniem regulaminu na serwerze ,a granie i Adminowanie to żaden problem :V Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: TAK, STEAM_0:1:168422354 Staż w Counter-Strike 1.6: Już nie pamiętam dokładnie ,ale pierwszy steam zakupiony chyba 2k11 albo 2k9 Czy posiadałeś już admina?: Moja kariera w byciu Adminem jest dość szeroka ,gdyż adminowałem już na wielu sieciach ,czy nawet na tej na only dd2#2 W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Oj serwer to chyba już w 2015 znalazłem,lecz pod inną siecią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Jestem na nie - GT leży -Każdy pisze że adminów nie ma za wielu a to nie jest szałowy argument bardziej powtarzalny i już przejedzony. -Podanie mało przekonujące +aktywność na forum ACAB and MARVIN. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYNIU Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 - GT - Słabe podanie - kojarzę go z servera i nie są to do końca dobre odczucia + forum Moim zdaniem powinien dać się poznać lepiej Jestem na Nie MARVIN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 11 godzin temu, Staruch ;f napisał: GT nie powala ,ale do wypracowania To jak wypracujesz daj znać. Zapraszam za tydzień. xPtaku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts