Why Not Posted January 20, 2020 Report Share Posted January 20, 2020 Witam Mam pytanie co do "nagród" Czy są one przyznawane za jakies miejsca w Topce badz w CodTopce? Jeżeli tak to chciałbym się dowiedzieć co jest przyznawane i za jakie miejsca Jedyne co wiem to ze za wbicie 401lvl jest premka i vip Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Z tego co mi wiadomo za top15 nie ma żadnych nagród. Są tylko za wbicie 401 lvla, jest to VIP i dowolna premka na miesiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Nagrody są przyznawane za wbicie maksymalnego lvla. (Vip i premium na miesiąc) Innych konkursów nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Problem został rozwiązany! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts