Eff. Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Czy robisz sobie postanowienia na Nowy Rok? Jeśli tak, to czy spełniasz je? Czego dotyczą Twoje postanowienia noworoczne - ograniczenie czegoś, wyjechanie gdzieś, samorealizacja? Nunko , Mumin. , KeveS and 3 others 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProShizer Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 mam postanowienia na nowy rok 1: wziąć się w końcu za naukę Nunko and Eff. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 OOO @ Ewwcia. w końcu jakiś redaktor co zadaje normalne pytanie a nie takie na "odwal się" i można tu się rozpisać i rozwinać myśl NIe robie postanowień. Jeśli ktoś coś chce zmienić to zacznie zmiany od razu a nie czeka do nowego roku, nowego miesiąca czy tygodnia. Pierwszy krok do osiągnięcia sukcesu - take action (działaj!). Wiele osob staje się ofiarami jakiegoś dziwnego zwyczaju by robić sobie postanowie gdzie po kilku dniach, godzinach euforii, motywacji itd przestają realizować swoje cele a ich zapał do osiągnięcia swoich celi jest słomiany. Robienie postanowień uważam za pewną socjopułapke w którą wpadają ludzie może niedowartościowani, o niższej samoocenie, lenie, albo wiezniowe systemu nie skazani na "przejście do historii" i osiągnięcie sukcesów ponad to co osiągneła rzesza podobnych "szarych myszek" przed nim. Evi. and Eff. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Nie robię, ponieważ jestem cool enough. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator KeveS Posted January 18, 2020 Administrator Report Share Posted January 18, 2020 Nie robię bo jeżeli chcę coś zmienić lub sobie coś postanowie to staram się jak najszybciej do tego dążyć Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Skok na bungee z najwyższego punktu tego typu na świecie, który o dziwo jest obok mnie(Szczecin). Zawsze spełniam swoje zachcianki i nie koniecznie te noworoczne Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumin. Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Ja sobie daje nietypowy cel... zgrubnąć trochę kilogramów Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekola (1908) Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Moje postanowienie jest takie jak od 8 lat rzucić palenie A drugie już powoli spełniam czyli zwiększam ilość wyjazdów za granicę zobaczyć troche świata Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amx_cfg Posted January 20, 2020 Report Share Posted January 20, 2020 Ja mam postanowienie w tym roku, które na razie spełniam znaleźć więcej czasu dla synka i mniej poświęcać się pracy Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassineQxd Posted January 20, 2020 Report Share Posted January 20, 2020 Miej pale. Eff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts