Kassy Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Witam moja propozycja polega na tym żeby może zwiększyć jakoś drop euro bo z tego co zauważyłem Ciężko się zarabia na tym serwie z 2 powodów słabo wypłacalne misje oraz to ze macie stałych graczy i nie da się przeprowadzać handlu z ludźmi co są już okupieni skinami itd skin noże nawet być wystawiony za 5 euro i tak nikt nie kupuje sugeruje dodać takie nagrody jak np 1 miejsce koniec mapy 10e 2 miejsce koniec mapy 7e 3 miejsce koniec mapy 5e oraz zwiększyć drop za najlepszego gracza rundy z 0,25 na 0,50 myśle ze to nie są wyolbrzymione wartości a napewno zachęciły by innych graczy lub zwiększyć nagrody za misje za 50 fragow 2 euro no to trochę lipa komu się chce to robić czasami przy 6 osobach na serwerze ;D oczywiście to są aż 3 propozycje wiadomo ze nie możecie dodać wszystkiego naraz bo zepsuje to ekonomie ale jeśli ja bym miał wybierać to dodał bym nagrody za koniec mapy. osia46 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GWMichu Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Albo po prostu robić reset skinów co jeden miesiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Euro zdobywa się mimo wszystko całkiem łatwo, więc zwiększać tego raczej nie będziemy. Co do operacji to zgodzę się - można by nieco zwiększyć nagrody. Euro pod koniec mapy też uważam za dobry pomysł. Wszystkie powyższe pomysły będą wdrożone wraz z resetem, myślę że wtedy będzie najlepszy czas na takie zmiany bo przy zmianie misji gracze którzy je już wykonali mogą się czuć pokrzywdzeni. Do resetu jednak myślę trochę jeszcze zostało więc proszę cierpliwie czekać Kassy and SkeR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Problem został rozwiązany! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. SkeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts