Jump to content

Skarga na Osia i game over

DzikiDuszek
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Dziki Duszek

Nick gracza/admina: Osia46 i game over

Opis sytuacji: Game over wyzywa mnie od pajaców a ośka jak zwykle nic nie widzi po czym dodaje że pajac nie jest traktowane jako obraza. To dość ciekawa sytuacja bo za tekst typu "twoja sta.." jest ban na 7 dni. To dość specyficzny admin ponieważ jak dzieje się coś ważnego na serwie to ma jeden tekst który brzmi  " byłam afk ". Miała już tyle skarg i nic się nie zmieniło w tej kwestii a taki Kimisun jedna skarga i degrad 

IP/SID:Macie

Data i czas zdarzenia: 15.01 Początek mapy gdy ośka zdecydowała się przejść do ct od niedzieli do poniedziałku włącznie 

Dowody(ss/demko):http://ehltv.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-2001151419-jail_facebook_cstekno.dem.zip

Same kable tu ostatnio nie będę gorszy 

Człowieku beka w luj mam mu może na 1 dzień dać bana bo powiedział pajacu???? 

Raz ci takie coś napisał powiedziałam dobra nie mów tak cos takiego dość długo zaczęła ci ta skarga bo raczej dzisiaj czy wczoraj tego nie było dostałeś bana i już na forum splaczesz się na innych beka eluwina

Jak ktoś coś napisze i wtrąca Twoja stara- jest to obraza rodziców a słowo pajac upomniałam gracza to co jeszcze mam zrobić na tydzień dać mu bana bo ciebie nie rozumiem późnej ciebie nie wyzywał 

Edited by osia46

No i essa wyjaśniony popieram Osie. Jakby tak sie mialy bany sypac za wszystkie pajace lamusy etc. to ludzie pouciekaliby, troche dystansu do siebie bo życie dorosłe Cie styra jak będziesz dalej żyl w szklanej bańce. 

Edited by mehow.
Tak byłem na serwerze

Hmm, troszkę mnie zszokowała ta skarga, ponieważ gdy Ty obrażasz ludzi od gnojów/debili i zostajesz ostrzeżony słownie np. przeze mnie to jest wszystko git. A jeżeli ktoś urazi Twoją dumę poprzez słowo PAJAC i zostaje upomniany po czym już Cię nie zaczepił ani słowem, to jest źle i piszesz skargę.

06:33 - osia46 mówi: "się nie obrażajcie i tyle"

Administratorka zareagowała upomnieniem i postąpiła wg. mnie bardzo dobrze, nie mam jej nic do zarzucenia.

Co do podpowiadania :

13.Zakaz podpowiadania przez NIEŻYWE osoby na wszystkie możliwe sposoby (czat gangu, u@, say, teamsay, itp.).

Z tego co widzę to Game Over był żywym więźniem i napisał, że uciekłeś z celi. W regulaminie nawet słowo nieżywe jest napisane caps lockiem.

A Wam (graczom) życzę więcej pokory.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.