Jump to content

Recommended Posts

Siemanko!

Nie wiem czy w dobrym dziale piszę ten post jeśli nie to proszę o poprawienie. Piszę w sprawię komandosa... Nie wiem czy gra ktoś nim oprócz mnie i czy komuś się udało wbić 20+ lvl oraz kupić skina za 1000 monet. Ja tego dokonałem wiem, że to nie jest żaden wyczyn aczkolwiek jest naprawdę ciężko na tak małym poziomie grać komandosem. Mam propozycję mianowicie skiny kosy... Korzystając z tego, że on jest taki drogi ( droższy od zwykłego skina dwa razy ) może włożymy tam jakiś bon? + ileś tam kondycji? albo ubranie wroga? Czy też ciche kroki? Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.

Z poważaniem, K4joj!

https://1shot2kill.pl/topic/455-archiwum-rozwi%C4%85zany-komandos/

No no, moim zdaniem ciekawie by było jakby dodać do każdego skina jakiś bonus. Byłaby miazga! Na kosie dodatkowa kondycja lub mniejsza widoczność, w awp więcej int, w ak więcej wytrzymałości, m4 hp itd. Najlepiej gdyby każdy skin miał inne bonusy, ale pytanie czy to w ogóle wykonalne? Poza tym ubranie wroga moim zdaniem odpada.

Bardzo fajny pomysł, miłe urozmaicenie do gry, nie miało by to jakiegoś ogromnego wpływu na rozgrywkę jeśli punkty byłyby dopasowane ale niektórym klasą mogłoby to bardzo pomagać i pozwolić dorównać innym klasą jak np komandos. ++

Jak chcesz grać po to by zdobywać skiny to zapraszam Cię bardzo serdecznie na naszego dd2 GO MOD. :) To jest cod mod, a skiny są tylko małym urozmaiceniem, a co do klasy to komandosem trzeba potrafić grać, tak samo jest ze snajperem... Jestem na nie.

Dodałbym te bonusy tylko sprawa wygląda tak że jak je dodam to serwer będzie padać co chwila z przeciążenia - ma już ten Cod tyle bajerów że nie mogę sobie pozwolić na kolejne i to takie duże.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...