Seebixツ Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 Witam, jako VIP nie mogę zakupić kluczy z /klucze, klikam i zabiera mi euro ani nie dodaje mi klucza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 Właśnie sprawdzam czy można kupić klucz za euro .....Normalnie moge kupić klucz za euro i daje mi klucz może coś źle robiłeś jak zawsze wiec sprawdz dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seebixツ Posted January 12, 2020 Author Report Share Posted January 12, 2020 Jako SVIP sprawdziłeś, spróbuj na zwykłym VIP sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 @ d0naciak zobaczysz czemu tak jest zwykły gracz kupi klucz , svip kupi a vip juz nie moze kupic za euro ktore ma na koncie Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 Poprawiono. Sprawdźcie, czy wszystko jest już okej Nunko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seebixツ Posted January 13, 2020 Author Report Share Posted January 13, 2020 @ d0naciak Działa jak należy dzięki za poprawienie Temat można zamknąć, problem rozwiązany Nunko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 Problem został rozwiązany! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts