"MC<;>OI$™" Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Witam chciałbym wyjaśnić trochę nie jasności i zaprezentować trochę faktów na Temat Blantomana, więc tak : po pierwsze wypowiem się do tego. I nie kłam że czegoś nigdy nie robisz bo są na to dowody ! http://www110.zippyshare.com/v/MIwSu9Jh/file.html http://www110.zippyshare.com/v/0ZGTpbbP/file.html i on mi pisze że nigdy nie robi reconecta w grze od dnia 04.02-do 15.02 jest tego pełno dałem 2 pierwsze mapki lecz oglądałem bardzo wiele hltv gdzie widać jak gracz gdy padnie robi od razu reconect, gdzie jak wiadomo na awp jest to zabronione Mapka CITY - 0:46 , AWP4ONE - 0:57, 1:30 Tak samo wczoraj na serwerze gdy nie było mapy innej niz india co chwile robił zmiane mapy na właśnie india gdzie nie wszyscy gracze tego chcieli również w późniejszych godzinach będzie na ts dyskusja z graczami zaproszonymi które też mają sporo do powiedzenia na pare tematów związanych z tym graczem również też zapraszam h@ do wypowiedzi oraz opiekuna Aleksandrę do poznania faktów jeżeli jest zainteresowana , co do demka zostało przekazane na kilka forum do poprawnego opisania i sprawdzenia gracza więc cierpliwości . Dalsze wypowiedzi Edited February 20, 2017 by "MC<;>OI$™" Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/ Share on other sites More sharing options...
Guest DuDeKP56 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 potwierdzam wypowiedz gracza wyzej na temat Blantomana gralem wczoraj bardzo i widzialem co robi poprostu zmienia mape na indie zeby gracze wchodzili dla mnie to jest bezsensowne podejscie i jeszcze jedna sprawa wczoraj gosciu wszedl z wh i za wh daje bana na 5min aaa to bardzo dobry admin z niego powodzenia tyle mam na ten temat. DuDeKP56 pozdrawiam goscia ! Ps: Ja grajac na nicku Konradeczeq dostalem bana na zawsze ! to nie jest wlasciwa postawa Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-30982 Share on other sites More sharing options...
BlantomaN Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Po pierwsze data resconectow jest wtedy, kiedy nie otrzymałem jescze uprawnień. Po drugie, na resconety zwrocila mi uwage jaksi czas temu Aleksandra (jak nie mialem jeszcze adminsitratora), ze nie wolno tego robic i przyjalem to do wiadomosci i od tego czasu tego nie robie, wpisuje komende /resetscore i sprawa byla juz wyjasniona wczesniej, Od czasu kiedy miałem administratora nie robilem resconectow. I to są te twoje dema, screeny hltv jak niby czituje, obrazam graczy itp ? Nie osmieszaj sie i daj mi juz spokoj, PROSZĘ. Sam klopoty sa przez Ciebie. Poza tym pragne przypomniec od czego w ogole sie cała gadka i sþór sie zaczal. Od tego, ze Masked od kilku dni wmawia mi i glosi publicznie na serwerze, ze jestem cziterem mimo tego, ze robił mi kiedys screeny - jego odpowiedzia jest to, ze mam anty screena czy bog wie co i jestem odpalony. Po tych prowokacjach grzeczni i rowniez publicznie pisalem do Maskeda, aby pokazal dowody, aby mnie nagral zeby mi zrobil screeny,czy co kolwiek innego albo ze nawet ja moge nagrywac dema ze swoich rozgrywek na serwerze. A ten dalej oczernia mnie na serwerze przy wszystkich ze haxuje i ze predzej czy pozniej wylece ze stanowiska (a jestem od tygodnia...) Do dzisiaj tych dowodow nie ma i Masked proboje odworcic kota ogonem i po prostu szuka zaczepek jakis dziwnych argumentow zeby tyko zrobic mi pod gorke, meczy mnie to i jak tak ma byc dalej to zrezgynuje nawet w tej chwili z tej funckji bo jakos z nikim nie mam problemu tylko z Toba, z nikim spiny nie mam, ani nie ma skarg. Od kad nie mozesz mi udowodnic haxow bo ich nie ma szalejesz i robisz awantury oraz mnie oczerniasz. Przyszedlem tutaj adminwoac, zeby pomoc,bo serwer jest naprawde super i chcialem sie zaangazowac spolecznie i dolozyc swoje cegilke w budowie tego serwera, a nie dla wladzy czy praw, jak Ty, bo widac po Tobie, ze Cie to jara i to Twoje cale zycie. Ja chce po prostu w spokoju grac i tyle. Jezeli masz odowdy ze haxuje przdstaw je. Jezeli nie zamilcz, przepros i pocwicz. A co do zmiany mapy na indii tlumaczylem to juz kilka razy tez na serwerze. Zeby byla janosc ja nie lubie grac non stop indii, tez wolalbym grac inne mapy, ale jezeli jest godzina po 22 i widze, ze na serwerze jest dokaldnie 7 osob(wtedy wlasnei byl dudek, magda itp, odnosze sie do tej sutacji) osob to daje vota na 3 mapy indie/awp4on3 i na przykald aren_x, wybierana jest zazwyczaj india, tak tez sie stalo wczoraj i co sie stalo po 10 minutach na idnii ? było 18 osob ... potem były dwie mapy inne i znowu pusty serwer, wiec znowu staralem sie ratowac serwer tym samym zagraniem czyli awp_india/awp4one i na przyklad awp_space. Ja tez chcialbym pograc inne mapy jak city_center, snieprswar, aimawp2009 czy wiele inynch ale czasami trzeba robic tak aby byli ludzie na serwerze, jezeli tego nie rozumeisz to tylko potwierdza mnie w przekonaniu, ze dobrze sie stalo ,ze zabrali ci admina, bo nie dosc, ze nic nie robisz, strzelasz z deagla non stop na awp serwie i specjlanie w tym wkruzasz ludzi, oczerniasz ludzi oraz ich obrazasz. Czy tez wprowadzasz w blad mowiac, ze mozna raszowac od 1.30 (co jest klamstwem bo mozna raszowac) po chwili sam raszujesz i zabity gracz przez Ciebie pyta sie dlaczego ja nie moge raszowac a Ty tak ? a ty odpowiedz do gracza "bo ja moge". Rece opadaja. Dudek a co do wh i tego bana na 5 minut to system dał to autoamtycznie ... Masked mogles bardziej blyskotliwych "swoich ludzi" na forum wyslac zeby mi pod gorke robili Od niedawna mam funkcje admina i od kiedy go dostalem nagle zaczely sie dziac dziwne rzeczy a czlowiek chce tylko dobrze. Jezeli faktycznie robie cos nie tak ,albo mam zly tok myslenia bardzo prosze o zabranie mi administratora A Pozdrawiam Edited February 20, 2017 by BlantomaN Lil Stew and Zimny 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31020 Share on other sites More sharing options...
pojdoN Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Ogólnie mam niezłą bekę z typa, cóż może nie powinienem się wypowiadać ale jebać to, ten "MC<;>OI$™" to zwykły płaczek aby go się przeskanuje albo zabije to ten od razu gada wh albo pluje się do mikrofonu, a potem gada sprawdź tego Pojdona (albo tam kogo innego, na mnie juz tak nie raz było) potem znowu po jakimś czasie wchodzi na specta obserwóje widzi ze czysty wraca do gry i znowu gada swoje dyrdymały ... Moje zdanie to co się tu wyprawia to śmieszne ... "MC<;>OI$™" to zwykły leszcz i tyle w temacie. Dobranoc BlantomaN 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31047 Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Kocham takie kłótnie, płacze ze śmiechu 1. O reconnectach to chyba wystarczyło napisać, żeby się ogarnął i spojrzał w regulamin zamiast robić awantury i dopiero jakby to nie pomogło to skierować sprawę bezpośrednio do Oli zamiast robić gó**o burzę z tak błahego powodu 2. Jeśli chodzi o oczernianie względem haxów, trzymasz się tak bardzo regulaminu, że aż nazwę Cię hipokrytą, bo z tego co rozumiem, to oczernianie jest nie tyko na admin chat ale i na ogólnym chacie Cytuj 17. Oskarżanie graczy o cheaty na say/przez micro: Ban 5 minut/ 30 minut ale jeśli na admin chat, można to potraktować jako SPAM Cytuj 15. Spam na AdminChacie: Ban 5 minut/ 30 minut Do tego masz dział "AntyCheat" >klik< w którym można zgłaszać czitów (zwykłych graczy jak i adminów, opiekunów i kogo tylko zechcesz) 3. Jeśli chłopak obserwuje co się dzieje na serwerze, i swoimi poczynaniami robi z 7 graczy 18 to wypadałoby dać mu pochwałę. Brawo @BlantomaN za troskę nad dobrym funkcjonowaniem serwera Godzinę temu, Gość DuDeKP56 napisał: potwierdzam wypowiedz gracza wyzej na temat Blantomana gralem wczoraj bardzo i widzialem co robi poprostu zmienia mape na indie zeby gracze wchodzili dla mnie to jest bezsensowne podejscie i jeszcze jedna sprawa wczoraj gosciu wszedl z wh i za wh daje bana na 5min aaa to bardzo dobry admin z niego powodzenia tyle mam na ten temat. DuDeKP56 pozdrawiam goscia ! Ps: Ja grajac na nicku Konradeczeq dostalem bana na zawsze ! to nie jest wlasciwa postawa co potwierdza ten wpis. dokładnie zaznaczony przeze mnie fragment. Taka skarga która właśnie obróciła się w pochwałę 4. Co do bana za czity na 5 minut, tak jak jest napisane, to daje automat, który przy wchodzeniu graczy na serwer przeszukuje foldery szukając niedozwolonych plików związanych z csem. Ale co może wiedzieć jakiś przeciętny zjadacz chleba nie wiedzący nic o działaniu serwerów. Z poważaniem Aduś BlantomaN and pojdoN 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31070 Share on other sites More sharing options...
Guest Masked Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Pojdon jesteś nowym graczem i nie wiesz co jest więc po co się wypowiadasz jak nie wiesz to że ci zwracałem uwagę że klatkujesz to nie znaczy że możesz kłamać a po za tym jest dużo osób z którymi gram i nie są " to swierzaki " a stali bywalce to potwierdzą co jest na rzeczy opiekun też pewnie widzi sporo lecz naciskamy nie może za wiele zrobić a i blantoman słaba bajeczka o 3 osobie w Europie czy w Polsce bo to nie prawda i nie przypisuje sobie czyjis zasług Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31071 Share on other sites More sharing options...
BlantomaN Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Dziękuje Aduś za neutralna wypowiedź i zdrowe podejscie do sprawy. Masked co ty bredzisz, jacy bywalce, jacy ludzie ? Nie wiesz juz co powiedzieć ? Pomine fakt, ze POjdon to aktywny gracz od dluzszego czasu i pewnie przycumuje u nas na dluzej, wiec szanuj aktywnych graczy. A co do dudka, nic do neigo nie mam, ale bardzo duzo klnie, musze go uciszac, a z kolei pojdon nie sprawia zadnych problemow, wiec tym bardziej nie rozumiem Twoejgo argumentu. Nie chcialem tego robic, ale dam Ci link do swojego esla i caly Twoj swiat runie, bo okazuje sie, ze mam racje i link do mojego esla jest tego przykladem - https://play.eslgaming.com/player/6131011/ Takze jak sam widzisz, to raczej nie haxy, a skill. A jezeli masz dowody na moje czitowanie z mila checia je zobacze. Naprawde osmieszasz nas na calym forum - mi jest juz glupio klocic sie i pokazywac swoja racje. Jezeli nie masz mi wiecej nic do powiedzenia na temat mojego czitowania, to prosze o publiczne przeproszenie za oczernianie, bo jestem za stary zeby byle szczyl gadal na moj temat nieprawde i sial plotki. Edited February 20, 2017 by BlantomaN Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31073 Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Za ciągłe podejrzewanie kogoś o cheaty itd otrzymujesz bana na serwerze 2 godziny(TAKIE ŁAGODNE) skoro ciągle płaczesz, a sam nie potrafisz nawet PRAWIDŁOWO go zgłosić- w ten sposób zakłócasz spokój na serwerze. Pamiętaj, że u nas jest forum gdzie można zgłaszać CZITERA. W przypadku gdy wrzuciłeś temat na BL lub tym podobne strony to proszę o wysłanie mi linku na PW, a rozpiskę także wrzuć na forum. A co do @TeTe-_- bo chciałbym to tutaj poruszyć- to co pisałeś, że jest już na BL też poproszę, a chętnie wejdę i sprawdzę Panie SĘDZIO... @BlantomaN- Jeżeli jest mało osób to mapę masz prawo zmienić, ale nie w przypadku gdy jest więcej osób niż 6. Co do recconect sam chętnie sprawdzę LOGI z czasów bliższych. Co do reszty, oprócz jakiś tam dowodów @"MC<;>OI$™" nic nie wnosicie do tematu, a więc po co się wypowiadacie? 0 dowodów, nic. Takie coś traktujemy jako SPAM Panowie, który nie wnosi nic do tematu. Ale o tym decyzję już podejmie Ola. Na chwilę obecną zamykam ten temat. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31076 Share on other sites More sharing options...
Roni Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Mam wrażenie, że póki ja nie podejmę interwencji, to się gównoburza nie skończy... @BlantomaN, jest takie powiedzenie, którego tutaj nie będę cytował, bo kogoś bym może obraził... ale według niego ta kłótnia jest bez sensu... Jeśli będziesz polemizował, to wizerunkowo tylko możesz stracić... @Adus rozpisał Was tak, że nie ma co dodawać, jednak swoje 5 groszy wtrącę.... @"MC<;>OI$™" oskarżenie @TeTe-_- o haxy jest totalnie bez sensu, bo nawet się NIE PRZYGLĄDASZ grze konkretnego gracza... Tym bardziej, że jak masz jakiś dowód, to pomyśl, czy podsyłanie go na "inne fora" jak sam napisałeś 3 godziny temu, "MC<;>OI$™" napisał: co do demka zostało przekazane na kilka forum jest posunięciem osoby posiadającej chociaż trochę zdolności używania rozumu... tylko się chłopcze tym stwierdzeniem sam ośmieszyłeś... Słyszałem osobiście jak gadałeś, na Tete, że już jest 2 na 2 w głosach, a Ty jesteś "sędzią na BLu"... jak dla mnie ktoś tak słaby nie ma prawa być sędzią na takim stanowisku.... Na dodatek, skoro taki z Ciebie kozak i wszystkie haxy wyłapujesz, to czemu na UBT nie składasz podania, w końcu oni się "nie znają" i "nic mu nie zrobią"? Masz olbrzymie szczęście, że HLTV nie nagrywa głosu, a ja nie robiłem dema, bo już dawno za ilość oskarżeń innych graczy na mikro albo say'u powinieneś wyrwać PRZYNAJMNIEJ tydzień bana, tyle się tego nazbierało... Tekst o korupcji się dotyczył Ciebie, skargę pamiętam nawet ja... Kolejny metr własnego doła wykopałeś... A, i jeszcze jedno... Skoro masz demo i ssy, że rzekomo ja pisałem na y@, że mam coś gdzieś... to pokaż mi tego SSa/demo... Zobaczę z chęcią, czy wtedy byłem zalogowany w ogóle na serwerze... Z tego co wiem, to mnie już od paru minut tam nie było, kiedy poszedł taki tekst... Mam prawo więc podejrzewać, że sam to napisałeś i zwalasz winę na mnie... Nieładnie... Dudek, masz problem, bo perm bana dostałeś słusznie... Sam sprawdzałem dema, jak nie potrafisz grać i wbijasz na aimie, to nie nasz problem, że lecisz z hukiem... To akurat klasyka gatunku... Skarga niesłuszna. Dowodów BRAK, natomiast @"MC<;>OI$™" za szkodliwą działalność na rzecz sieci i serwera dostaje bana na serwerze i forum. Nie chcę mieć tutaj toksycznych ludzi, którzy będą rozwalać atmosferę, więc się pożegnamy. Lil Stew , pojdoN and BlantomaN 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31079 Share on other sites More sharing options...
Roni Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-31080 Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/4518-troch%C4%99-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-78949 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts