Jump to content

Recommended Posts

Twój nick:Lol3K
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:TilioS
Dokładny czas zdarzenia:-
IP/STEAM_ID:-
Opis sytuacji: Składam skargę na nieodpowiedniego admina jakim jest TilioS. Gdy gracz TilioS został adminem na serwerze Cod 501 to zaczął za dużo sobie pozwalać. Łamie regulamin serwera. Ma częste spiny z innymi graczami na serwerze. Używa za często mikrofon na osobę która nie ma ukończone 16 lat /Brak Mutacji. Wywala go dosyć często za wysoki ping. Posiada multi konto, Swoim drugim kontem  które ma nick: MamusiaEcka  obraża dobrze szanowanego Administratora serwera EcKoGameS. Ma złą reputacje na serwerze proszę zapytać na serwerze innych graczy. Gdy mówi przez mikrofon ze mikrofon +16/Mutacja na serwerze każdy ma z niego beke. Nad używa praw admina, spamuje komendami y@@. Rozkazuje nawet starszym oraz bardziej doświadczonym adminom. Zamiast zająć się skargami które gracze piszą na u@ woli grać. Gdy niektórzy gracze poprosili go grzecznie o zmianę klasy to zaczął gadać żeby się lepiej nauczyli grać. Podsumowując moim zdaniem nie nadaje się jako Administrator serwera zgodzą się zemną inni Admini serwera tak jak i inni gracze.
Dowód (demko/ss): http://hostuje.net/file.php?id=851d299086530acd0599238dc5ce1704

Demko na którym TilioS łamie regulamin. oraz ssy na którym TilioS nadużywa mikrofonu i oczywiście jego multikonto.

https://1shot2kill.pl/topic/4512-skarga-na-za-m%C5%82odego-admina/

Podpisuję się, również sądzę że przydała by mu się przerwa żeby miał czas nauczyć się bycia Prawdziwym Adminem.

- Wiek/Mikrofon - Nadużycie 

- Naganne zachowanie wobec graczy/Adminów

- Ciągłe spiny z innymi osobami z serwera

- Kłamstwa

- Liczne łamania zasad.

Niestety TilioS ale nie nadajesz się. Może gdy stracisz rangę to trochę ochłoniesz.

To nie jest multikonto :) po zatym Ecko mi pozwolił :) to konto było tylko żeby sprawdzić gracza cz mnie nie wyzywa bo to jasne ze jak wejdę na swoje konto to nie będzie wyzywać :) mogę dać dowody jak poprosisz następne do mikrofonu mam prawo :))

Dalej u@ po to jest żeby spakować bindami jak ktoś nie wykonuje celi itp

Dalej sprawdzam co gracze mówią na u@ zobacz na bany to widać ze daje bany :) i kickujr :)

4 minuty temu, TilioS napisał:

wyzywać :) mogę dać dowody jak poprosisz następne do mikrofonu mam prawo :))

Masz prawo , ale nie mozesz naduzywac go skoro nie masz mutacji.

Nie grasz na danym serwerze nie wypowiadaj sie. /// Patryq.

Teraz, TilioS napisał:

To nie jest multikonto :) po zatym Ecko mi pozwolił :) to konto było tylko żeby sprawdzić gracza cz mnie nie wyzywa bo to jasne ze jak wejdę na swoje konto to nie będzie wyzywać :) mogę dać dowody jak poprosisz następne do mikrofonu mam prawo :))

Dalej sprawdzam co gracze mówią na u@ zobacz na bany to widać ze daje bany :) i kickujr :)

Tilos i tak nie zasługujesz na miano admina, demko z eldorado mówi samo za siebie i pewnie jest ich więcej jak łamiesz regulamin ;) 

1 minutę temu, TilioS napisał:

Nie przypominam sobie żebym pozwolił ci mnie obrażać danym nickiem to po 1 napisałem wbijaj jak napisałeś do mnie wiadomość ze wbijesz na multikoncie (sam się przyznales ze na multikoncie wbijesz, a co do nicku się nie przyglądałem). Nawet jeśli możesz używać mikrofonu to przeginasz z większością innych rzeczy. 

Nie nadajesz się i tyle.

Tilos dorośnij i wróć, Tak będzie najlepiej ogarnięty admin nie łamał by regulaminu ;x

Bez zbędnego spamu i postów, macie dowody to dodajcie. Sprawa dosyć poważna, więc jeśli będzie poparta dowodami to zostanie rozpatrzona priorytetowo, póki co wygląda to jedynie na zmowę paru osób przeciwko 1. 

@Lol3K Granie na paru nickach nie jest zabronione, to że miał włączonego binda od głosu nic nie znaczy a co do demka nie oglądałem. 

5 minut temu, Krystek napisał:

Bez zbędnego spamu i postów, macie dowody to dodajcie. Sprawa dosyć poważna, więc jeśli będzie poparta dowodami to zostanie rozpatrzona priorytetowo, póki co wygląda to jedynie na zmowę paru osób przeciwko 1. 

@Lol3K Granie na paru nickach nie jest zabronione.

Więc regulamin złamał grał na paru nickach na demku łamał regulamin. oczywiście jeśli dowodów jest za mało postaram się zdobyć ich więcej.

@Lol3K

11 minut temu, Krystek napisał:

@Lol3K Granie na paru nickach nie jest zabronione, to że miał włączonego binda od głosu nic nie znaczy a co do demka nie oglądałem. 

Dobra panowie wydaje mi się ze jednak lepiej będzie zamknąć temat do przyjścia Lemona i lemon go otworzy bo informacji na ten moment wystarczy a dodatkowe dowody zawsze można dosłać prywatnie lub w osobnym poście.

Nic nie będę zamykał. Żal mi was i to bardzo, wszystkich pokolei. Sprawdziłem sobie logi, wybrałem te najciekawsze wasze wypowiedzi:

http://wklej.org/id/3046716/

L 02/19/2017 - 22:40:13: [adminchat.amxx] Chat: "[ S]trzelec[!]<3129><STEAM_1:0:1492137001><>" chat " Ale my spiskujemy"

Czy chcecie jeszcze coś dodać na zakończenie, może jakieś przeprosiny? Byle szybko, póki jestem dobry.

P.S.
Za to z miejsca lecisz: https://scr.hu/9Lqe8e

Zachowujecie się jak dzieci. Albo się ogarniecie albo takie czystki zrobię wśród Was adminów że skonczy się dzień dziecka. I również czekam na słowa wyjaśnienia co do tej wklejki Krystka :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...