Jump to content

Recommended Posts

Twój nick:Prank

Nick gracza/admina:Shawins

Opis sytuacji:Witam!

Nie tworze tego tematu z powodu chęci dostania UnBana, ponieważ dostałem go bez odwołania.

Chcę tylko napisac ze ten temat ma na celu zebrani licznej ilosci wypowiedzi w tej sprawie z góry bardzo dziękuje za każdą sensowną wypowiedz.

Czy jest możliwe ze ktoś ma bindy na to co każesz zaraz napisac na say'u, nie mam pojęcia lecz swiat jest dziwny i jest dużo "maszynek" dla róznych potrzeb.

Dobrze więc zaczynając to po prostu wydałem polecenia i rozpocząłem zabawe w stolice (tak jak mój kolega nick:misiu mnie o to poprosił na ts) wydawałem stolice po kolei do napisania 

za dziwną sprawą zawsze pierwszy był gracz o nicku:bakajoko nie miałem stycznosci z tym graczem jest on nowy na serwerze i wydaje mi sie ze nie darzę go zbyt dużą sympatią.

Gracz ten zgadywał za każdym razem sam sie zdziwiłem no ale to jest gra więc nic nie poradze nie mogę faworyzować. Wydawało mi sie ze admini:RexiPL,Shawins byli zdenerwowani z tego powodu że ich po prostu wybrał do zabicia. Tak gra sie toczyła dalej oczywiscie bakajoko "zgadywał" dalej zostało 5 osób.

Zabrałem ich na piłkę było o 1 osobe za dużo więc rozpocząłem zabawe w pierwsza reakcje i kazałem napisac "mleko" oczywiscie nasz faworyt znowu był pierwszy czy tam "zgadł" nie wiem i pojęcia nie mam. I wtedy stało się to dostałęm bana na 3h od opiekuna serwera. Uważam iż ban był bezpodstawny poniważ to prawda rozmawiam z kolegami z reala zawsze na ts i głosy w moim mikrofonie prócz mojego były również inne ale skąd by się tam miał wziąć nasz ulubieniec mowa tutaj o "bakajoko".

Oczywiscie było nas tam 3 ja znajomy fearless i misiu (który był w ct ze mną i bardzo mnie poprosił zebym sie pobawił w stolice więc to zrobiłem). Możecie pisać ze były długie przerwy podczas wydawania polecen ( w tym przypadku stolic) to prawda ale to za sprawą tylko jednej rzeczy ( moze was to nie obchodzic ale napisze ja nie znam dobrze sotlic a misiu jest na profilu "geograficznym/i coś tam" w liceum). W moim mikrofonie mogło być słychac też inne osoby z ts ale na ts siedzimy zawsze w 5 osób na tym oto ts: family2game.gclan.pl kanał 16 i nawet ma hasło więc nie ma tam każdy dostępu.

Dziekuje za każdą sensowną odpowiedz i licze na duzo postów pod tym tematem myśle ze na dużo pytan odpowiedziałem.

To by było na tyle Dziekuje.

IP/SID:91.240.139.2

Data i czas zdarzenia: 17 luty 2017 r ok. 21:20

Dowody(ss/demko):

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Shawins. 
[AMXBans] There are 2 hours , 37 minutes and 55 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname : Prank 
[AMXBans] Reason : ' Faworka - ustawienia na ts3 - bez odwolania ' 
[AMXBans] You can complain about your ban 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2549389 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 91.240.139.2 ' 
[AMXBans] =============================================== 

https://1shot2kill.pl/topic/4446-dziwny-ban-bezpodstawny/

Dla mnie Ban jest podstawny ale troszke za dlugi.

Myslisz ze nie jest to podejrzane jak bakajoko znal odpowiedz przed zadaniem pytania ?

Witam!

Moim zdaniem co do długośći bana nie mam zastrzeżen. Co do podstawnosci i bezpodstawnosci bana to mam również troche odmienne zdanie. Czy Pan Agresywyny czasem nie "poleciał za wiekszością" Pierwszym osądzającym mnie o "podpowiadanie na ts" był Pan o nicku:RexiPL a chwile później było pół albo cały serwer osądzających mnie o to czego nie robie to tyle do podstawnego bana.

A co do tego czy to nie jest podejrzane ze bakajoko znał odpowiedz przed zadaniem pytania nie mam pojęcia ale uważam że Pan bakajoko nie pisał odpowiedzi przed moim pytaniem.

Licze na ponowne odwołanie sie do tego tematu przez Pana Agresywnego, ponieważ uważam że nie przemyslał dokładnie tej odpowiedzi co nie zmienia faktu że ten Pan był obecny na serwerze i może mieć racje według ludności z serwera.

Dziękuje

https://1shot2kill.pl/topic/4446-dziwny-ban-bezpodstawny/#findComment-30090

Witam!

Tak jak napisałem wyżej zawsze na ts siedzi ze mną kilka osób i mam małe echo bo mam blisko mikrofonu sluchawki (nie ukrywam że mieszcze sie w topce serwerowej do ktorej naleza osoby z najlepszą jakością głosu, słuchania, mówienia [chodzi o czystosc głosu i głośność wypowiedzi] ). Uważam ze nie mogłes slyszec w moim mikrofinie naszego ulubienca bakajoko lecz jak uważasz.

Wzywam cie do podania innego argumentu iż ten nie jest na tyle doświadczalny aby ban na 3 h mogł być podstawny.

I tak jeszcze do innych osób bo widze że temat ma dużo wyswietleń lecz nie ma postów, myśle ze to ze wzgledu na to że nikt nie chce sie mieszać lecz piszcie swoje opinie o opisanej wyżej sprawie.

Oczywiście ten teman ma tylko jeden CEL. Chce udowodnić opiekunowi serwera iż ban był bezpodstawny i niesłuszny.

https://1shot2kill.pl/topic/4446-dziwny-ban-bezpodstawny/#findComment-30221

@Prank A Masz Jakieś Dowody że on nie siedział z tobą na tS? Bo twoje wypowiedzi mnie nie przekonują a tak jak piszą inni to bakajoko znał odpowiedz przed skończeniem pytania wiec tak to dziwne . A u ciebie to bardzo prawdopodobne :)

https://1shot2kill.pl/topic/4446-dziwny-ban-bezpodstawny/#findComment-30317

10 godzin temu, Sznycel napisał:

@Prank A Masz Jakieś Dowody że on nie siedział z tobą na tS? Bo twoje wypowiedzi mnie nie przekonują a tak jak piszą inni to bakajoko znał odpowiedz przed skończeniem pytania wiec tak to dziwne . A u ciebie to bardzo prawdopodobne :)

Witam!

Witam Pana Tak jak napisałem wyżej Na steamia gracza o nicku:bakajoko nie mam a na serwerze podobno można reklamować lecz kiedyś tego nie można było robić gdy wpisywałem jakies ip wyrzicało mnie z serwera.

Co do dowodów tak to mam 2 świadków ktorzy siedzieli ze mna na ts i uważam ze to ich slyszeliscie, a co do ts to mamy własny kanał na hasło i byle kto nie może tam wejść.

Uważam iż bakajoko nie mogł znać odpowiedzi przed zadaniem pytania.

Wzywam cie do ponownego odwołania sie do tego tematu i przemyślenia sytuacji.

https://1shot2kill.pl/topic/4446-dziwny-ban-bezpodstawny/#findComment-30407

boże Prank jesteś dziecinny jak nie wiem co, bakajoko to twoj "ziomek" siedzicie razem na ts i wiem jaki Ty jestes i on, dla mnie ban jest podstawny i wedlug mnie powinien byc przedluzony jeszcze, za to co Ty tu wypisujesz. 2 razy mi bakajoko mowil zebym wszedl na TS a sie pytam kto tam jest to za kazdym razem byles Ty razem z nim, ale nie wbijam na TS'a w trakcie gry bo mi to przeszkadza oczywiscie ;)  swiadek swiadkiem , ale daj na to konkretny dowod ze go tam wtedy nie bylo, ale jak dla mnie trzymacie V ze soba ;> 

https://1shot2kill.pl/topic/4446-dziwny-ban-bezpodstawny/#findComment-30816

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...