Jump to content

Recommended Posts

37 minut temu, WujMamrot napisał:

Proponuje zrobic range "Mistrzu" bo kolega @Fafka na serwie jest wolany "mistrzu" tak jest ok mistrzu itd :D

Co to ma do serwerowych rang CS GO? :co:

Jestem na nie.

WujMamrot raczej niema tutaj nuty jakiej bys sobie zyczyl xDDDD zrobili by mistrza tak jak mowia na fafke to kazdy by chcial range dla siebie :) Ja jestem bl4nt to niech tez zrobia range bl4nt .... NIE PYKNIE BO LUDZIE TEZ BY CHCIELI TAK JAK NA NICH MOWIA ABY BYLA TAKA RANGA . Pozdrawiam :)

3 godziny temu, WujMamrot napisał:

Kloledzy i kolezanki :D a wiec gram sobie a co niektorzy do @Fafka pisza i mowia mistrzu wiec chyba cos w tym jest :D  @Fafka na "mistrza" :D mowie tutaj o randze na forum :D 

Zgadza się, że nasz przyjaciel @Fafka to mistrzu i nie podlega to żadnej dyskusji, lecz tak jak wyżej kolega napisał:

5 godzin temu, bl4nt napisał:

WujMamrot raczej niema tutaj nuty jakiej bys sobie zyczyl xDDDD zrobili by mistrza tak jak mowia na fafke to kazdy by chcial range dla siebie :) Ja jestem bl4nt to niech tez zrobia range bl4nt .... NIE PYKNIE BO LUDZIE TEZ BY CHCIELI TAK JAK NA NICH MOWIA ABY BYLA TAKA RANGA . Pozdrawiam :)

Jak do ciebie zaczną mówić kierowniku to też będziesz chciał taką rangę i kolejne osoby, itd.

Uważam, że nie ma potrzebna dodawanie tej rangi na forum, bo oczywiście na serwerze ta propozycja nijak nie pokrywa się z rangami CS:GO.

Pozdrawiam! :)

1 godzinę temu, Fafka napisał:

Co wy ludzie macie w tych kaskach :hysterical:

Zadaję sobie te same pytanie :/ 

Jeżeli chcesz dawać propozycje dotyczące forum (w tym przypadku rangi), to zapraszam do działu Propozycje/błędy na forum, a nie na serwerze dd2 #2 <_< Natomiast tego typu propozycje, aby dodać rangę specjalną dla jednej osoby, ponieważ na jednym z 16 serwerów sieci ma inne przezwisko niż jego nick... to chyba nie masz po co pisać temat :pifpaf:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...