Jump to content

Recommended Posts

MAPY
Zmieniono plugin od głosowania na mapy, od teraz podczas głosowanie wszyscy będą zamrożeni + mieć przyciemniony ekran. Dzięki temu gracze może zaczną w końcu świadomie wybierać mapy

ATUTY
Kamuflaż - wyłączono na rozgrzewce
Powłoka pancernika, powłoka pancernika++ - poprawiono limit uników na rundę
Wlamywacz, włamywacz++ - poprawiono zabieranie wykupionuch usług

KLASY
Arktyczny Żołnierz - zamieniono AK na AUG
Generał - wyrzucono
Szpieg - poprawiono szansę na ubranie wroga
*STARA NOWA* Kamikadze - Auto BH, 1/20 szans na wyrzucenie broni przeciwnika, uzyj podwojnie aby wybuchnac, +10% obrazen z MACa

PERKI
*NOWY* Boska Kamizelka - Uzyj, a na 2-3 sek. bedziesz niesmiertelny. Brak mozliwosci handlu
*NOWY* Fałszywa paka - Mozesz podlozyc mine, ktora wyglada jak C4, 70-100 obr. (+int)
*NOWY* Pułapka Myśliwego - Dostajesz 1-2 miny pulapki (+50% do obrazen w gracza w pulapce)
*NOWY* Moc Inkwizycji - Raz na runde mozesz uzyc fali mocy, ktora zabiera 60-80 obrazen (+int)

BLOKADY PERKÓW
Napisane od nowa zostały wszystkie blokady perków tak, aby także nie powtarzały się umiejęności klas i perków. Od teraz np. mając Lekkiego nie dostaniemy żadnego perku z minami, Komandos nie dostanie m.in. Noża Komandosa, itd.

MISJE
Wymieniono wszystkie misje! Od teraz zadań jest 35. Staraliśmy się odpowiednio dostosować je do danego rozdziału jeśli chodzi o poziom trudności, dobierając też odpowiednie nagrody adekwatne do trudności misji właśnie.

ATUTY
AutoBH - nie sumuje się ono już z umiejętnościami klas i perków (wtedy gracz miał tak jakby podwójne wybicie)

https://1shot2kill.pl/topic/44132-rozwi%C4%85zane-reset-201-co-nowego/

Ja też mam błąd   nowy plug-in do zmiany map został wgrany i powoduje buga  dokładnie chodzi o to że zanim zostanie rozpoczęte głosowanie daje 3 najlepszym osoba na mapie exp'pa+ jeszcze raz jak mapa się kończy

Atut kamuflaż się buguje wczoraj mialem sytuację  że miałem atut kamuflaż i mi się skończył to byłem praktycznie niewidzialny musiałem wyjść z gry by błąd  minął.

Edited by UCZICZIIZ
  • 1 month later...
Problem został rozwiązany!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...