ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Przed rozpoczęciem konkretnej propozycji, chciałbym grzecznie zaznaczyć, że propozycja nie ma na celu nikogo urazić, ni nic. Piszę to tylko dlatego, że relacje między dwoma "konkurencyjnymi" ze sobą serwerami bywają różne, ludzie gadają na siebie mnóstwo rzeczy, obgadują się wzajemnie i tym podobnie. Ja, jako gracz serwera drugiej sieci nie przychodzę tu, by się w jakikolwiek sposób wywyższać, czy coś, bo nie na tym to wszystko polega, tylko chciałbym porozmawiać z tutejszymi graczami i posłuchać ich zdania na temat tego, o czym za chwilę napiszę. Nie chciałbym widzieć wypowiedzi typu; "Jak Ci się nie podoba, to idź do siebie, nikt Cię nie zmusza do gry tu", gdyż nie na tym to wszystko polega. Piszę w kierunku tego, że owa krótkoterminowa zmiana może pozytywnie wpłynąć na serwer, zyskując przykładowo graczy. Serwer jest wysokich lotów, ma swoje oryginalne pluginy i tym podobne, które lekko wyróżniają ten serwer na tle innych z płatnymi atrakcjami. Chciałbym zaproponować wyłączenie ABH - Auto Bunny Hopa chociażby testowo na 1 dzień. Nie mówię, że na zawsze, tylko testowo na jeden dzień, by gracze grające na tym serwerze mogli stwierdzić po tym, czy owa zmiana przyniosła jakieś rezultaty. Może większość przekona się, co do tego i z jeszcze większą chęcią zacznie wchodzić na serwer. Powiem po sobie, jak i po kilku moich "internetowych znajomych", z którymi gram, że jeżeli owa jednodniowa propozycja by wypaliła, a po niej gracze stwierdzi by, że bez ABH jest nawet lepiej i nie należy go przywracać, bo psuje rozrywkę, to z chęcią zagościłbym tu na dłużej. Na serwerze gram, pod róznymi nickami, więc gram i widzę, co się dzieje. Część osób zapewne szybko stwierdzi, że taka zmiana nic nie da, czy coś, ale uważam, że warto spróbować. Wystarczyłoby wyłączyć owe abh na ten przykładowy dzień i potem poznać opinię tutejszych graczy. Rozumiem też, że ten serwer od zawsze posiadał owy bajer, ale jestem w stanie stwierdzić, że taka krótka zmiana nie przyniosłaby żadnych strat serwerowych, a wręcz przeciwnie, dzięki temu serwer mógłby zyskać nowych graczy. Czemu nie stracić? Bo zapewne osoby, które grają tu już dłuższy czas nie odejdą z serwera, tylko dlatego, że serwer wprowadzi jednodniową zmianę, dzięki której serwer może zyskać nowych graczy. Dlaczego też uważam, że abh jest ble? Otóż dlatego, może i jest to moje zdanie, ale jestem pewien, że nie jedna osoba tak uważa, ale przyjrzyjmy się temu głębiej, to serio ten cały bunny hop psuje całą rozgrywkę. Ja wiem, że każdy lubi bawić się na swój sposób, że są serwery, które nie posiadają bh i na których takie osoby, które nie są zainteresowane grą na abh mogłyby grać, ale chyba nie na tym polega to wszystko, tak? Serwer właśnie chce zyskiwać nowych graczy, a nie wyganiać ich na inne serwery, innych sieci, tracąc przy tym graczy - sora za powtórzenia, ale spontan. W jaki to sposób abh psuje rozgrywkę? A no w taki, że chociażby każda runda wygląda tak samo (głównie przy większej ilości graczy idzie odczuć coś takiego, ale nie zawsze) - prowadzący wydaje polecenia, otwiera cele i nagle 10 osób wyskakuje i biegnie w swoje strony. CT musi męczyć się z takimi osobami chwilę, a jeśli nawet uda się dorwać i rozstrzelać delikwentów, to potem 90% prowadzących osób na serwerze stwierdza, że skoro się wszyscy buntują, to oni powinni grać bardziej rygorystycznie, dlatego zaczyna się fragowanie, chodzenie przez całą mapę na kucaka patrząc się maksymalnie w dół. Za najmniejsze przewinienia możemy otrzymać kulkę w łeb, która za piątym, czy dziesiątym razem zniechęca do gry. Ja wiem, że dobry prowadzący sobie z czymś takim poradzi, ale według mnie nie jest to dobry argument, patrząc na całokształt. Ja głównie nie odczuwam zabawy, grając na serwerze, owszem są osoby, które prowadzą super, aż się chce grać, ale większość jednak stawia na drugim, fraguje, prowadzenie polega na pierwszej/ostatniej reakcji w celi/terrarium i tyle. Jest to oczywiście propozycja jednorazowa, dla testu, wyłączyć to auto bh na 1 dzień i potem zobaczyć, co ludzie uważają na ten temat. Skoro serwer ma iść do przodu, to może warto wprowadzić coś nowego, a nóż spodoba się to społeczności serwera. @ d0naciak oznaczam, bo wiem, że Ty wyrazisz swoje zdanie jako ostatni. Sorka, jak są jakieś błędy, czy nieporozumienia, ale spontan leciał. osia46 , Nethiri , XXXTentacion and 4 others 1 2 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/ Share on other sites More sharing options...
osia46 Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 (edited) Dobry pomysł z wyłączeniem bh na dzień i zostawić np te skoki łatwiej wtedy byłoby dla ct bez ludzi którzy się tak szybko rozpędzaja i wylecą z celi i nawet ich trafić się nie da Może gdyby wyłączyli te abh nowi gracze np już starsi wbijali bardziej ogarnięci Ludzie skilla by zdobyli na tymXD Ale też to nie serwer classic, ale uważam że mogłoby to na dzień być i zobaczyc jak wyjdzie @KiMiSuN lepiej bez he bo dużo jest svipow a jak taki jeden bez vipa wejdzie do ct to ci rzucą z 6 he i już po rundzie jakiegoś smoke można dać Edited November 12, 2019 by osia46 ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) , EdekZKrainyKredek , KroplaBezKItu and 2 others 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319173 Share on other sites More sharing options...
uganda Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 jesli chodzi o auto bh to moim zdaniem jest nie o tyle co wylaczenie a ograniczenie czasu robienia bh np przez x sekund mozna zrobic sobie bunny hopa a pozniej bylby jakis czas odnowienia; gralem na roznych serwerach jail i ludzie pomimo ze vipy nie maja wbudowanego auto bh jak w tym przypadku i tak kupia usluge by czerpac jakas korzysc z gry, wiec zmiana jak najbardziej jest potrzebna Nethiri and ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319192 Share on other sites More sharing options...
Scofield_ Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 taa autobh ostatnio psuje całą rozgrywkę.. Jak jest dużo osób, to poniedziałek - piątek to po prostu wylatywanie z celi i zabijanie klawiszy.. Nethiri , ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) and uganda 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319195 Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ja jestem za taką opcją, aby była próba więcej niż 1 dzień, gdyż ciężko stwierdzić po tak krótkim czasie czy zmiana wyjdzie na plus. Gdyby brak abh przyniósł korzyści, jestem za zamianą abh na ciche buty w Svipie. Wszystko zależy od @ d0naciak, więc czekam na jego wypowiedź. XXXTentacion and ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319223 Share on other sites More sharing options...
Bubus Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Abh można zastąpić dla svipa np. smoke, flash myślę że to będzie lepsza opcja niż ciche buty. A poza tym jestem za okresem próbnym. ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) and Nethiri 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319230 Share on other sites More sharing options...
KiMiSuN Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Jestem za tym żeby ograniczyć czas na Bh, wyłączyć bh na dany czas zastąpić tym czymś innym na start na przyklad He? Nethiri and ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319236 Share on other sites More sharing options...
l*MagnuM-AK47*l Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Jestem na nie, bez auto bh to już nie to samo, jak ja będę bunty robił. :C ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) , sQe , habawka and 2 others 1 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319244 Share on other sites More sharing options...
Młody G Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 a ja jestem na nie kiedyś już wyłączyli abh i graczom się zbytnio to nie podobało. Ja bym zaproponował dodanie ograniczenie skoków jak dawniej ,które się resetują gdy gracz sie zatrzyma Nethiri and osia46 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319256 Share on other sites More sharing options...
DzikiDuszek Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Usunięcie Svipowi bh można porównać do sytuacji z usunięciem menu wyboru broni na np. DD2. Svip straci wtedy sens bo będzie zwykłym vipem który poza tym że daje 3 skoki nie daje nic przydatnego. Chyba że ktoś chce płacić za to że nie wylosuje śmierci w ruletce Jeżeli w ct są ogarnięte osoby to nie ma miejsca na bunty. Problem pojawia się gdy ctek strzela bardzo słabo i nie jest to wina bh w svipie. Nie ma co się rozpisywać bo widać po reakcjach za kim jest opiekunka cała nadzieja w Donaciaku habawka , MajkA ;D , Kowss and 4 others 1 2 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319258 Share on other sites More sharing options...
Guest pfff Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 (edited) Gdy jeszcze byłem Opiekunem postanowiłem zmienić ABH na serwerze na takie w którym po użyciu wszystkich dostępnych skoków, lądowaniu na ABH, skoki były dopiero dostępne po zatrzymaniu się na 3 sekundy. Na moje zmiana była super, oczywiście było dużo przeciwników, czytaj dzieciaczki nie potrafiące się zbuntować bez skoków, w tym następny po mnie Opiekun Sceptyk, który od razu postanowił wrócić skoki na takie jakie były. Nie oszukujmy się, nie róbmy z tego serwera klasyka, serwer w większej części jest nawiedzany przez dzieci, które tylko dla tego ABH grają, wiadomo znajdą się wielbiciele klasyków tak jak Wasz serwer i może zawitają, może zrobią burdel jak to było niegdyś, kto wie. Jestem za ponownym dodaniem blokady skoków przy ABH, blokada była OKEJ, dało się zbuntować, dało się ogarnąć rundę bez vipa w ct. Rozgrywkę CT'kom bardziej psuje ruletka tt'ków, to jest dopiero mustwin, gdzie na 25 osób, pięciu wylosuję awp, trzech deagle'a, kolejnych dwóch pięści węża, zastanowiłbym się czy to w ABH tkwi problem. A no i trzeba napomknąć, że gdy nie potrafisz strzelać, to nawet brak ABH nie pomoże xD i to jest prawdziwa rozmowa a nie zadna przwuzka pzdr Edited November 12, 2019 by pfff Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319265 Share on other sites More sharing options...
basiaspotpiontki Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 A ta propka to takie pierdolenie o szopenie, mogłeś to napisać w pięciu zdaniach i zaoszczędziłbyś trochę czasu. Póki co serwer się kręci więc nie widzę powodu wprowadzać zmiany, które wywróci serwer o 180 stopni. ABH może i jest utrudnieniem dla ct, ale da się temu łatwo zaradzić. Wystarczy bron o nazwie m249 która może i jest lamerka, ale mamy pewność, że po jednym strzale w nogi czy tez w ciało od razu nas zatrzyma. Jak już checie polepszyć sobie warunki w CT, bo jest za trudno, to juz lepiej rzucic propke o buffy dla CT. Poza tym łatwo też zauważyć, że już ktoś był inteligentnym homosapiensem i wynalazł takie coś jak - "Na 5 więźniów przypada maksymalnie 1 klawisz. Liczba klawiszy zaokrągla się w góre, czyli na 11 więźniów może grać już 3 klawiszy." To już jest duże ułatwienie dla ct, że może być ich więcej. Znowu przyszło comunity z digla i już zmieniamy serwer żeby wam się lepiej grało XD Macie już jednego klasika po co wam 2? Poza tym nie wiem jak z kosztami i czy sprzedający usługę może sobie o tak o wy*****ć abh, bo może. Nie czytałem szczerze regulaminu kupna itp bo wyjebke na to mam, ale no jeśli już to wprowadzać to trzeba zaznaczyć to jakimś terminem a nie, że ktoś sobie kupił svipa, bo ma abh a tu myk i nima. Jestem na nie, za dobrze serwer rozkręcony, żeby robić tak wielkie zmieny, których nie potrzeba. Nethiri , l*MagnuM-AK47*l , uganda and 5 others 4 2 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319294 Share on other sites More sharing options...
ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 @basiaspotpiontkiwidać, ze nawet nie przeczytałeś. Zresztą, czego było się spodziewać. ? Co myślę, o Twojej wypowiedzi pisać nie będę, bo szkoda na to czasu, bo zapewne i tak tego nie przeczytasz stwierdzając, że masz to w du**e, no i też owa propozycja nie jest drogą do jakichś niepotrzebnych spin, co też zawarlem, ale jak widać nie przeczytałeś. Zdania są podzielone, połowa chce zmiany, połowa nie jest do tego przekona, więc może warto spróbować? Skoro serwer ma się piąć w górę, to uważam, że warto by chociaż spróbować, ale tak jak pisałem każdy ma swoje zdanie, co do tego. Super, że ktoś ogarnięty poradzi sobie z buntem, ale ja nie pisałem tej propozycji idąc za śladem tego, że NIE JA nie daje sobie rady w CT - bo najzwyczajniej tak nie jest, tylko patrząc na całokształt. Serwer i tak jest wyposażony w wszelakie łatwo dostępne dodatki, które nawet bez wychodzenia z celi umożliwiają bunt, więc wyrzucenie abh nie byłoby czymś, co uniemożliwiło by bunt. Zresztą jak widzisz, osoby grające tu mają podzielone zdania, więc propozycja mogłaby wejść w życie, chociażby by sprawdzić, czy wypali, czy gracze będą zadowoleni, a jak nie wyjdzie to finalnie będziemy mieć wszyscy wyrobioną opinię, co do tego i temat zostanie zamknięty raz na zawsze. basiaspotpiontki and l9 knee gas 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319320 Share on other sites More sharing options...
sQe Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Ja jestem na Nie gdyż jestem tutaj tylko dla tego abh (a więc nie tylko dzieci grają tu) To dodaje pewnego rodzaju dynamiki tej grze co jest fajne i przyjemne. Tak jak ktoś wyżej napisał nie róbmy z tego classica. Czy jest za łatwo? Nie wydaje mi się to nie jest tak, ze masz abh i jestes niesmiertelny to kwestia ctków tylko i wyłącznie nich, ALE jeśli faktycznie miałoby być wyłączone to chciałbym by w svipach w CT liny były usunięte bo zero szans na ucieczke wtedy. Pozdrawiam habawka , l9 knee gas , XXXTentacion and 2 others 1 3 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319360 Share on other sites More sharing options...
XXXTentacion Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) To i tak nie przejdzie, ale zamiast abh na którym można się rozpędzać jak na deathrunach, mozna zrobic "wolniejsze" te abh, chociaż na próbę. Przykładowo, gdy jest mapa facebook i jest chociaż 3/4 svipów, to praktycznie ani jedna runda nie jest poprowadzona, bo w każdej od razu wybiega kilka osób do tego svipy, na 3 skokach i abh, którzy są praktycznie, nie oszukując się, nie do trafienia. Jeden biegnie na wieże po mp5, tymczasem inni uciekają już ucieczką i są już za celami, a 2 kolejnych delikwentów już jest na surfie i bierze kolejne bronie. To tylko przykład jednej mapy jak to wszystko wygląda, a przecież jailbreak to nie ffa, że w każdej rundzie chodzi o strzelanie się, ani deathrun, że kto pierwszy przejdzie mape na bh to bierze broń i walczy z drugą osobą, a przede wszystkim chodzi na Jailbreakach o dobrą i kreatywną zabawę. To tylko moje zdanie, pozdrawiam cieplutko. @edit, No, kilka razy jak miałem svipa, to czułem się jak nieśmiertelny. @KunShi wydaje mi się, że umiejętności strzelania mi nie brakuje po 13 latach gry w tą samą grę, ale możliwe, że jestem w błędzie. Chciałbym zobaczyć to, gdy jesteś sam w CT i wyskakują Ci bynajmniej 3 osoby na abh i 3 skokach i Ty ogarniasz cały bunt. Nie mówię już nawet o Twoim przykładzie 5svipów. Bynajmniej te trzy osoby jak ogarniesz na wyżej podanym przykładzie mapy facebook, to będziesz dla mnie mistrzem. No chyba, że te umiejętności strzelania są na przykładzie jakiegoś rage'a. To nie wątpię, da się ustrzelić wszystkich latających na wysokości połowy mapy z prędkością 400. @edit2, tak jeszcze dodam, że dzisiaj chociażby chciano pograć na nowych mapkach i zobaczyć jak można się na nich pobawić, niestety przez bodajże dwie mapy ani jedna runda nie była dokończona na żadnej z atrakcji, bo co rundę działo się po prostu to, co jest opisane przeze mnie chociażby wyżej. Edited November 13, 2019 by XXXTentacion DzikiDuszek , Nethiri , osia46 and 1 other 1 2 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319363 Share on other sites More sharing options...
TonieJa Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) Popieram zdanie @ pfff. Nie jeden próbował ograniczyć abh w jakieś mierze, lecz jak widać bez skutku. Graczy ubywało, pieniądze się nie zgadzały to serwer się nie kręcił. Większość serwera to młodzież, której podoba się możliwość kupna takowego ABH. Jestem za Nie, bo nic to nie zmieni, bunty będą a graczy będzie ubywać. Edited November 13, 2019 by TonieJa l*MagnuM-AK47*l , MajkA ;D and habawka 1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319369 Share on other sites More sharing options...
TheProShizer Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 jestem na TAK ponieważ wchodzą nowi gracze na serwer i chce być w ct to sobie nie pogra bo zaraz wszyscy uciekają i dlatego gracze wychodzą z serwera i nie wracają a tak będą mieć jakieś tam szanse...……. :0 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319393 Share on other sites More sharing options...
KunShi Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 8 godzin temu, XXXTentacion napisał: Przykładowo, gdy jest mapa facebook i jest chociaż 3/4 svipów, to praktycznie ani jedna runda nie jest poprowadzona jezeli umiesz strzelac to da sie wszystko, ja bez svipa/vipa poprowadziłem 8 rund na bodajże 12 rund gdy było 5svipow i 3 zwykłych graczy.. A jezeli chodzi o propozycje to jestem zgodny z @ pfff Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319426 Share on other sites More sharing options...
Młody G Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 23 godziny temu, XXXTentacion napisał: To i tak nie przejdzie, ale zamiast abh na którym można się rozpędzać jak na deathrunach, mozna zrobic "wolniejsze" te abh, chociaż na próbę. Przykładowo, gdy jest mapa facebook i jest chociaż 3/4 svipów, to praktycznie ani jedna runda nie jest poprowadzona, bo w każdej od razu wybiega kilka osób do tego svipy, na 3 skokach i abh, którzy są praktycznie, nie oszukując się, nie do trafienia. Jeden biegnie na wieże po mp5, tymczasem inni uciekają już ucieczką i są już za celami, a 2 kolejnych delikwentów już jest na surfie i bierze kolejne bronie. To tylko przykład jednej mapy jak to wszystko wygląda, a przecież jailbreak to nie ffa, że w każdej rundzie chodzi o strzelanie się, ani deathrun, że kto pierwszy przejdzie mape na bh to bierze broń i walczy z drugą osobą, a przede wszystkim chodzi na Jailbreakach o dobrą i kreatywną zabawę. To tylko moje zdanie, pozdrawiam cieplutko. @edit, No, kilka razy jak miałem svipa, to czułem się jak nieśmiertelny. @KunShi wydaje mi się, że umiejętności strzelania mi nie brakuje po 13 latach gry w tą samą grę, ale możliwe, że jestem w błędzie. Chciałbym zobaczyć to, gdy jesteś sam w CT i wyskakują Ci bynajmniej 3 osoby na abh i 3 skokach i Ty ogarniasz cały bunt. Nie mówię już nawet o Twoim przykładzie 5svipów. Bynajmniej te trzy osoby jak ogarniesz na wyżej podanym przykładzie mapy facebook, to będziesz dla mnie mistrzem. No chyba, że te umiejętności strzelania są na przykładzie jakiegoś rage'a. To nie wątpię, da się ustrzelić wszystkich latających na wysokości połowy mapy z prędkością 400. @edit2, tak jeszcze dodam, że dzisiaj chociażby chciano pograć na nowych mapkach i zobaczyć jak można się na nich pobawić, niestety przez bodajże dwie mapy ani jedna runda nie była dokończona na żadnej z atrakcji, bo co rundę działo się po prostu to, co jest opisane przeze mnie chociażby wyżej. Powiem ci ,że jak był full serwer i w tt było 23 więźniów a w ct tylko 3 z czego bylo z 11svipów na serwie to tych trzech ct´ków potrafiło ogarnąć runde. A to ile grasz w tą gre nie ma.nic do tegobo na każdym serwerze masz inny interp i jak masz dobry plan i sie dobrze roztawisz to runda nie jest tak trudna do ogarnięcia. sQe , XXXTentacion , osia46 and 1 other 2 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-319509 Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 27 wieczorem tj. w najbliższy piątek spróbujemy wyłączyć na chwilę AutoBH Nad skokami też pomyślimy żeby je nieco zmniejszyć, więcej info będzie widoczne w opisie vipa i super vipa na serwie. Będziemy potem przez tydzień obserwować czy ta zmiana ma sens i podejmiemy dalsze kroki sQe , Kowss , l*MagnuM-AK47*l and 5 others 1 1 4 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44045-propozycja-przyj%C4%99ta-propozycja-chwilowe-wy%C5%82%C4%85czenie-bh/#findComment-325138 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts