Jump to content

Recommended Posts

Odległość odległości nie równa i zależy od siły woli i charakteru osób które biorą udziału w tej próbie. Ważne aby obie osoby darzyły się dużym zaufaniem i podobnym uczuciem. Nie jestem zwolennikiem długookresowej formy związku. odległość i tęsknota niszczy od środka. Jeśli komuś brakuje zaufania to po pewnym czasie mogą sie rodzić, podejrzenia, myśli o zdradzie czy fikcji owego związku zwłaszcza jeśli związek nie ma solidnych fundamentów. Na dłuższą mete może być zbyt destrukcyjna dla którejś ze stron, więc trzeba walczyć by coś zmienić i być bliżej siebie. Jeśli związek przetrwa próbę czasu i odległości to nie wątpliwie będzie to piękne uczucie które w przyszłości też należy pielęgnować :)

Edited by Dranzer

Myślę ze związek na odległość jest ciężkim tematem, każdy ma inne zdanie o tym.

Według mnie taki związek nie ma szans gdyż jak wiadomo odległość robi swoje a chciałoby się mieć ta drugą osobę przy sobie, druga sprawa jest taka że jeżeli ktoś łyka wszystko jak pelikan i lubi być oszukiwany to wiecie, jego sprawa.

Reasumując nie wszedł bym w taki związek.

Jeśli dwie osoby chcą tego samego, to nic nie stoi na przeszkodzie, by było dobrze i się udało. W końcu każdą odległość można zmniejszyć, gdy przyjdzie odpowiednia pora, możliwości i chęci. 

A ja wam mowie ze to nie przejdzie !! Chyba ze co tydzien wizyta bo inaczej jedno znajdzie sobie predzej czy pozniej tak zwanego "przyjaciela" i tak to sie konczy 

2279f78d8e077.png

• LuffyTeil changed the title to Co myślicie o związkach... - Pytanie dnia 11/11/19
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...