Jump to content

Recommended Posts

Twój nick na serwerze: bezimienny
Mutacja głosu: TAK
Czas spędzony na serwerze (link do GT)https://www.gametracker.com/player/Bezimienny/193.33.177.54:27176/
Czy miałeś styczność z amxmodmenu: TAK
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Uważam, że przyda się kolejna para rąk do pomocy, w ostatnim czasie zauwazylem, ze jest malo adminow a tymbardziej wieczorem kiedy jestem online. ;p 
Posiadasz działający mikrofon: TAK
Kontakt (GG / Steam)https://steamcommunity.com/id/RafalBuk/
Steam ID: STEAM_0:1:201896165
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: TAK

https://1shot2kill.pl/topic/43967-odrzucony-podanie-bezimienny/

Podanie napisane na "od******l" zero wysilku z twojej strony,nie napisales tu nic  co by przekonalo graczy aby chcieli Cie na admina,po tym jak cisnales z ludzmi teraz piszesz podanie:yynie: ? Nie wydaje mi sie by ktos z graczy na #2 podpisal sie pod twoim podaniem.To nie chodzi o kolejna przydatna reke,adminem trzeba byc samym w sobie,Tobie w skali od 1 do 10 nie dalbym nawet 1...Od nie dawna grasz na dd2#2 i nie wiem jak innym adminom jak i graczom ale mi sie dales poznac z nie zbyt  najlepszej strony,od dluzszego czasu mam dosc twoich ciaglych docinek w strone graczy :)

Nie chcialbym adminowac wspolnie z osoba ktora ma graczy za gowno ze tak powiem

NA NIE !

-KULTURA

-OBRAZANIE GRACZY

Screenshot_20191109-022439_Chrome.jpg

Edited by Labeo

Ode mnie również NIE

- kultura (screen z bansa powyżej)

- krótki staż na serwerze

- gdy Cię spotykam na serwerze to ciągle widzę/słyszę przepychanki słowne, docinki w stosunku do innych graczy, 

Admin powinien potrafić powstrzymać język od zbędnych komentarzy. Kandydaci na admina, powinni mieć świadomość, że negatywne odczucia co do danej osoby zapadają w pamięci i przed złożeniem podanka powinny popracować nad sobą, nad kulturą i zachowaniem na serwerze ;) 

Może kiedyś dostaniesz ode mnie pozytywny głos lecz na ten moment popraw zachowanie i zapracuj na lepszą opinię o sobie ;) 

Jestem na NIE poniewaz wedlug mnie jestes za mlody jeszcze na admina masz czas :) i z tego co widze co koledzy pisza wyzej to zabardzo tez inne opcje sa za odrzuceniem Twojego podanie :) 

spacer.png

Na NIE! 

-Kultura a w zasadzie jej brak. 

- Nie jesteś lubiany na serwerze

- Masz 16 lat i w tym wypadku potwierdza się zachowanie rozkapryszonego nastolatka który nie panuje nad swoimi emocjami. 

- Tak samo jak Labeo, nie wyobrażam sobie z Tobą współpracować. 

Na obecną chwile jestem na NIE.

- Wiele banów posiadasz na swoim koncie.

- Podanie napisane na totalnej wyjee.. 

- Twoje zachowanie na serwerze nie posiada dobrej opinii. 

Jeżeli zmienisz swoje postępowanie i będziesz zachowywał się w przyzwoity sposób jestem w stanie dać Tobie szansę i wystawić pozytywną opinię. Jedynie co u Ciebie plusuje to:

+ GT

Edited by Sneko

Podanie jakoś nie jest mega wybitne tylko pisane byle jak, a to też średnio wygląda. Zachowanie pozostawia wiele do życzenia gdzie ostatnio w logach pisałeś "gnoje do paki" -_- Jedynie co mi nie pozwala dać Ci szansy, to Twoje zachowanie, a jeśli chcesz być serio adminem, to spróbuj je zmienić. Kilka osób, które pisało podania i miały problemy z kultturą potrafiły się zmienić ^^ Jeśli chcesz być adminem, to zmień zachowanie i napisz podanie za 2 tygodnie.

Podanie zostało odrzucone!
Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...