Owner .Lasik Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Wywiad z @ Weronika. IMIĘ Weronika WIEK 19 lat STATUS CYWILNY Panna WOJEWÓDZTWO ZAMIESZKANIA Pomorskie ULUBIONY SERIAL Dynastia ULUBIONA GRA League of Legends / Cs 1.6 [L]- @ Lasik [W]- @ Weronika [L]: Halo, halo witam wszystkich bardzo serdecznie. Do dzisiejszego wywiadu zaprosiłem naszą panią Moderator i opiekunkę serwera Jailbreak czyli, Weronike! Weroniko, witam cię serdecznie. Na samym początku do rozluźnienia atmosfery, powiesz nam, czy spodziewałaś się na początku, jak trafiłaś na siec, że zostaniesz kiedyś moderatorem i opiekunem serwera? [W]: Witam wszystkich serdecznie. Szczerze pisząc, kiedy powróciłam na 1shot2kill, myślałam o byciu Adminką na serwerze Jailbreak, nic poza tym. A co do Moderatora, nawet się tego nie spodziewałam, że kiedykolwiek będę miała przyjemność pisać podanie. [L]: Opowiesz nam może, dopóki jesteśmy przy sieci. Masz może jakieś plany co do Jailbreak'a i dlaczego, aż tak bardzo uwielbiasz grać na tym modzie? [W]: Plany mam, ale nie chcę na razie niczego obiecywać, dopóki nie będę wiedziała, że na 100% tego dokonam. Wybrałam ten mod z racji tego, bo gdy byłam młodsza to spędzałam bardzo, ale to bardzo dużo czasu na Jailbreak'u. Lubię śmieszkować, spędzać miło czas z ludźmi, pomagać młodszym graczom na serwerze. Robię po prostu to co sprawia mi przyjemność, dlatego tam jestem. [L]: Nadchodzi zima. Zbliżają się święta, z którym wiąże się czas wolny. Masz może jakieś plany, coś odwiedzić, zwiedzić, wybrać się w daleką podróż? [W]: Na razie nie mam planów, aczkolwiek w grudniu mam 5 rocznicę związku z moim partnerem, więc może gdzieś wspólnie pojedziemy. [L]: Oo, to gratulację. Gdzie najchętniej, byś chciała pojechać i co najbardziej, byś chciała zwiedzić? [W]: Najchętniej chciałabym pojechać w góry, myślę, że Zakopanem byłoby ciekawą opcją. Wiem, że przy Krupówkach jest kilka papugarni, bardzo chciałabym je odwiedzić, również interesuję mnie Gubałówka, Giewont oraz Kasprowy Wierch. [L]: Góry, wspinałaś się może? A w Zakopanem, byłaś tam już, czy pierwszy raz, byś się wybrała? [W]: Nie wspinałam, ale byłam tam na wycieczce klasowej bodajże w 6 klasie podstawówki, gdzie prawie nic z tego nie pamiętam, więc nie mam się czym z Tobą podzielić. [L]: No, trochę szkoda, ale to nic, bo jeszcze pełno pytań przed tobą. Przejdźmy zatem do kolejnego pytania. Jak byś miała wybrać, jedno miejsce na ziemi, w którym byś spędziła całe swoje życie, (nie licząc miejscowości, w którym aktualnie mieszkasz) co by to było i dlaczego akurat to? [W]: Chciałabym zamieszkać w domu, najlepiej na wsi, bądź na obrzeżach jakiegoś miasta w Polsce. Wieś ze względu ciszy i spokoju. Dziewiętnaście lat mieszkam w mieście i chciałabym spróbować czegoś innego. [L]: Osobiście, mogę ci powiedzieć, że mieszkając na wsi, ja, przynajmniej czuje się lepiej niż w mieście. Jednakże, nie wszystko mam pod ręką i muszę jechać do miasta... Opowiesz może jakimi wartościami kierujesz się w życiu? [W]: Kieruję się przede wszystkim pracowitością - jeżeli ktoś powierza mi ważne zadanie, potrafię zrealizować je najlepiej jak potrafię, cierpliwością - umiem rozwiązywać problemy podchodząc do tego ze spokojem i opanowaniem, uczciwością - to jedna z moich największych zalet, nie jestem w stanie kogoś oszukać, okraść czy tym podobne. [L]: Najlepsze wartości, jakie mogą istnieć. Jakie masz hobby? [W]: Największym jest granie w League of Legends i Counter-Strike, a takim drugim zainteresowaniem jest śpiew, śpiewam gdzie się da, podczas brania prysznicu, gdy gram, kiedy wychodzę z domu, na imprezach, po prostu to coś co kocham. [L]: Śpiewanie powiadasz. Jaka jest najlepsza piosenka i gatunek, według ciebie? [W]: Nie mam najlepszej piosenki, a z gatunków muzycznych słucham tych co wpadną mi w ucho. [L]: Counter-Strike i League of Legends. Jak zaczęła się twoja przygoda, z tymi grami? [W]: Wszystko zaczęło się w sumie od gry Metin2, gdzie grałam z przyjaciółką Natalią, poznałyśmy dwóch przesympatycznych kolegów, z którymi bardzo dobrze się dogadywałyśmy, pokazali nam grę Counter-Strike i League of Legends. Miałam wtedy ok. 10-11 lat. Kontakt z kolegami mamy do dzisiaj! [L]: Bardzo mili koledzy. Nadal grasz w Metin2 i jakie masz z nim wspomnienia? [W]: Nie gram już, nie ma żadnych ciekawych serwerów oraz polski również się zepsuł. Wolałam stare dobre serwery, bez żadnych szarf i innych badziewi, które powymyślali. Ciągła monotonność w nowych serwerach, robienie dungeon'a po 30 razy na 1 ulepszony przedmiot. Wspomnienia z dzieciństwa mam cudowne, wtedy to się grało, królestwo Shinsoo, serwer 14 Kirian. Do dzisiaj mam to w pamięci. Pozdrawiam wszystkich metinczyków! [L]: Może nawet u nas na sieci spotkasz dawnych kumpli z metina. Uczysz się, mogła byś bliżej przedstawić nam, kierunek jaki wybrałaś, dlaczego akurat ten i co chciałabyś robić dalej? [W]: Tak, uczę się. Jestem w ostatniej klasie Technikum Mundurowo - Logistycznego. Uczęszczam na profil policyjny i jestem z tego zadowolona. Szczerze, do końca nie wiem co robić dalej po szkole, wszystko zależy od tego czy zdam maturę. Ale myślę o jakichś studiach związanych z transportem w Trójmieście. [L]: Na pewno zdasz maturę, wierzę w ciebie. Co cię, aż tak, za inspirowało w tym tym profilu, że akurat taki wybrałaś? [W]: Szczerze, nie wiedziałam gdzie mam pójść, a to była świeżo otwarta szkoła u mnie w mieście i postanowiłam pójść spontanicznie i jak widać spodobało mi się. [L]: Najlepiej na spontanie. Twój ulubiony serial to "Dynastia", czym on ci tak zaimponował i co ci się w nim podoba? [W]: Serial ogólnie opowiada o bardzo zamożnej rodzinie Carrington. Uwielbiam główną aktorkę tego serialu, a jest nią Fallon Carrington - kobieta niezależna, z własnymi ciekawymi pomysłami, potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji i otoczeniu, walczy bezgranicznie o swoją prawdziwą miłość. [L]: Fajny serial, na pewno kiedyś obejrzę. Masz może rodzeństwo? [W]: Tak, mam starszą o 6 lat siostrę. [L]: No, ja niestety mam starszego brata i starszą siostrę, nie dają mi spokoju bo jestem najmłodszy. :< Co dla ciebie, jest najważniejsze w życiu? [W]: Najważniejsi w moim życiu są przyjaciele, rodzina oraz chłopak. Nikt mi ich nie zastąpi i wiem, że mogę na nich polegać w każdej sytuacji. [L]: Rodzina zawsze najważniejsza i najbardziej pomocna. Masz jakieś zwierzęta? [W]: Mam kotka, dostałam go na urodzinki, bo zawsze marzyłam o zwierzaku. Nazywa się Filemon i jest dachowcem. Futerko ma koloru czarnego, z białym krawacikiem i skarpetkami. [L]: Ale słodziak! Wydarzyło się w twoim życiu coś, co teraz bardzo żałujesz? [W]: Na pewno jest wiele takich spraw, ale raczej nie będę o nich wypisywała, bo to coś bardziej prywatnego. [L]: Uszanujemy twoją prywatność. Jest coś, czego się obawiasz? [W]: Obawiam się starości, niezdanej matury i tego, że nie będę mogła znaleźć pracy. Stres może zrujnować wszystko, według mnie jest najgorszy. [L]: Według naukowców, stres niszczy nowo powstające komórki mózgu. Powróćmy zatem do 1s2k. Jaka jest według ciebie, atmosfera panująca na forum? [W]: Według mnie atmosfera jest miła i przyjemna, chociaż czasami ktoś celowo próbuję ją zniszczyć. Wszyscy sumiennie i rzetelnie wykonują swoją pracę i dbają, aby był ład i porządek. [L]: Ty, jako nowy moderator pilnujesz tego i bardzo ładnie ci to wychodzi. Jest coś na forum, co byś zmieniła, poprawiła? [W]: Szczerze, nie zastanawiałam się nad tym, ale myślę, że na chwile obecną nie zmieniłabym niczego. [L]: Czyli jednak według ciebie na ten moment wszystko jest idealne. Jak ci się podoba, praca twoich adminów na serwerze, zadowolona jesteś z nich? [W]: Co do moich Adminów, są wzloty i upadki, ale myślę, że na tą chwilę bardzo się poprawili i jesteśmy zgraną ekipą, mamy stały kontakt ze sobą i uważam, że mogę im zaufać i cieszyć się z nimi wspólną grą. [L]: Nawet na ts'ie widać, że rozmawiają wszyscy ze sobą, zgrana ekipa. Jest na forum coś, z czego jesteś najbardziej niezadowolona, albo z kogoś? [W]: Z użytkowników, którzy wprowadzają nieprzyzwoitą atmosferę, kłótnie, wyzwiska i wpychanie nochala w nie swoje sprawy. [L]: Tacy są najgorsi. Masz w planach napisać jeszcze jakieś podanie, czy tu gdzie jesteś ci wystarczy i nie chcesz tego zmieniać? [W]: Wszystko mi pasuję i nie chcę niepotrzebnie pchać się na jakąkolwiek rangę. Mam wiele obowiązków na ten moment i tyle mi w zupełności wystarczy. [L]: Moderator + opiekun, no, masz co robić. Jest ktoś na forum, z kim jesteś najbardziej związana i nie wyobrażasz sobie forum bez niego? [W]: Na pewno nie wyobrażam sobie forum bez @ Adrian. jest on złotym człowiekiem, potrafi pomóc, wysłuchać i oczywiście pośmieszkować w czym jest mistrzem i nikt go nie przebiję. [L]: Zatem, pozdrawiamy cię @ Adrian.. Jak według ciebie, radzi sobie administracja sieci? [W]: Administracja na wysokim poziomie, pomocna przede wszystkim, z każdym da się dogadać i to jest najlepsze. [L]: Powiedział bym tak samo haha. Jak się czujesz, pełniąc funkcję moderatora i opiekuna? [W]: Czuję się bardzo dobrze. Podoba mi się pomoc graczom na serwerze jaki na forum, chociaż czasami popełniam błędy, ale człowiek się na nich uczy, nieprawdaż? Lubię spędzać wolne chwile na Jailbreak'u i chyba przez długi okres czasu mi się to nie znudzi. [L]: Człowiek, całe życie się będzie uczył, zwłaszcza na błędach, nikt nie jest doskonały. Z czym, masz największy problem, pełniąc te funkcje? [W]: Z rozpatrywaniem skargi na jb, to chyba najbardziej męczący obowiązek. [L]: Ostatnio coraz mniej skarg, więc nie jest już tak źle. Jaki jest, stosunek graczy do ciebie (chodzi o jb)? [W]: Uwielbiam ich wszystkich na swój sposób, lubię się pośmiać z nimi na serwerze jaki opierdzielić za złe zachowania. Potrafią poprawić nastrój. [L]: Z tym się zgodzę haha. Jaki jest twój skill w cs 1.6? [W]: Na jb większość wypisuję "ona ma aima", ale wydaję mi się, że to zwykły fart. [L]: Masz aima, to prawda, niemożliwe jest, że mnie tak łatwo zabijasz. Grasz jeszcze na innych serwerach prócz JB? [W]: Wchodzę czasami tam do @ Nunko pograć na go moda, jak za starych czasów - byłam tam częstym bywalcem. [L]: Za starych czasów? Opowiesz nam, jak starych i jak zaczęła się twoja przygoda z tym modem? [W]: Zaczęłam tutaj grać w 2017 roku na serwerze Cs:go mod, którym opiekował się @ Roni, wtedy przyjął mnie również na Adminke, zapewne On tego nie pamięta, ale ja tak. Fajnie i miło spędzało się czas ze wszystkimi, ale później nie miałam czasu i musiałam napisać rezygnację. W kwietniu 2019 poszukiwałam fajnego JB i zobaczyłam, że jest właśnie na 1s2k.pl, a wcześniej nie zwróciłam uwagi. I tak oto jestem z powrotem. [L]: Dalszy twój los na sieci, to już pewnie większość zna. No i tym miłym, jak miły kierownik akcentem, dotarliśmy do końca wywiadu. Dziękuję ci bardzo, za poświęcony czas i chęci. Chciała byś coś dodać, na sam koniec? [W]: Dziękuje również za wywiad i mam nadzieję, że będzie się go Wam miło czytało. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów jak i Graczy 1s2k.pl. Adrian. , Evi. , Apple Daddy ? and 13 others 6 1 9 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/ Share on other sites More sharing options...
KeveS Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Bardzo ciekawy i ładnie przeprowadzony wywiad. Możesz być z siebie dumny @ Lasik .Lasik , Nethiri and Nunko 2 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318501 Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 @ Lasik nie poprawiłeś błędów, po dupie dostaniesz. Dziękuje bardzo za przeprowadzony wywiad, mam nadzieję, że dowiecie się o mnie czegoś nowego. @ Zborek ツ sura BM 63 lvl @ TeTe-_- Werczija @Ewwcia. z przyjemnością .Lasik , KeveS , TeTe-_- and 3 others 2 2 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318502 Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Nie chce mi sie czytac ale + za kota @ Weronika pewnie szamanka lvl 26 w metku xddd Edited November 8, 2019 by Zborek ツ Nethiri , gudelajka , KeveS and 1 other 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318503 Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Bardzo ładny wywiad , wiele informacji o naszej pani Moderator ? Leci plusik ? .Lasik and Nethiri 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318506 Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Troszkę błędów w składni i interpunkcji, ale mimo wszystko jestem mile zaskoczona. Pierwszy wywiad i wypadł naprawdę dobrze. Dużo można się z niego dowiedzieć o Naszej nowej moderatorce. Też x lat temu grałam w metina i na jailu. Nethiri and .Lasik 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318535 Share on other sites More sharing options...
Moderator Eyzar. Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Jest kilka błędów, ale całkiem fajnie się to czyta. Plus za pracę. PS: @ Weronika kierunek policyjny - widzę bratnią duszę. .Lasik and Nethiri 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318536 Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Ciekawy wywiad, miło się czytało. @ Weronika Daj nick do lola to kiedyś coś może zagramy Nethiri and .Lasik 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318548 Share on other sites More sharing options...
Eff. Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Kurczę, taka fajna osoba, a tyle błędów redaktora. Momentami miałam wrażenie, że po każdym słowie chcesz postawić przecinek. Dosyć ciężko mi się czytało, niektóre pytania sformułowałeś bardzo słabo i nielogicznie. Mi się nie podoba, a z takiej osoby mógłbyś wyciągnąć więcej fajnych informacji. @ Weronika liczę na jakąś gierkę jeszcze kiedyś w ligę. Nethiri , Eyzar. , .Lasik and 1 other 2 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318552 Share on other sites More sharing options...
KroplaBezKItu Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Szanuje za dużą prace .Lasik and Nethiri 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318582 Share on other sites More sharing options...
Roni Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Spoko, fajnie się czyta wywiadzik, miałem chociaż chwilę zajęcia... 2k17, kiedy to było, zmierzch mojego h@ na sieci , że ktoś te czasy pamięta jeszcze Lecą plusy .Lasik , Nethiri and Nunko 2 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318598 Share on other sites More sharing options...
Apple Daddy ? Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Jak wszystko co związane z @ Weronika i @ Lasik jak dla mnie to: Nethiri and .Lasik 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318615 Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Również Cię pozdrawiam @ Lasik no i @ Weronika Wywiad nie jest taki zły, nawet go przeczytałem, a to już coś .Lasik and Nethiri 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318675 Share on other sites More sharing options...
xPtaku Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Super wywiadzik, przyjemnie się czyta co wychodzi na + ? szacunek za pracę. Pozdrawiam Ptaku ? .Lasik 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43941-71-wywiad-weronika/#findComment-318743 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts